Pokaż pełną wersje : Nowy skill? Ważne! aha to nei fake chyba
Ej wczoraj znalalem na tibia.de forum nowego skilla. czy to jest powazne i naprwade i czy to bedzie przy nasptenym update?
ja sam nei moglem uwierzyc wypowiadajcie sie prosze
i zauwazcie ze po lewej krzycyz potwor
i tam tez lezy jakas niebieska armora wiec czy przy kazdym dostaniu tego skila dostane takiego armoa/.?
i pisalo ze jak sie zobaczy w tle biale oczy z czerownymi tymi czyms w srodku to bedzie sie mialo duzo zlotych monet
http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/fakesim.gif
Stefan12532
25-02-2005, 22:25
no comment -.-
Po pierwsze to ten potwór chyba jakoś dziwnie krzyczy :]. I ta dwójka jakoś nie wyszła przy tym "nowym" skilu...
Ps. Te napisy tobie albo komuś nie wyszły są wieksze od całej reszty...
Zła czionka....nie no w ogóle..tego niema co komentować...bo wygląda to tragicznie...-.-
Raistlinek
25-02-2005, 22:31
w takiej chwili jak ta mam ochote sie upić do nieprzytomności :D
eh...powiem tyle:wielkość i jakość napisu...błąd ortograficzny: nie runing tylko running powinno być ;p
fake fake i fakem poganiał
HAHAHAHA mariusz ale ciota xD myslisz ze ktos na to pojdzie? XD
HAHAAHAHAHAHAHAHAH 8o 8o
<zjechany>
Oh shit. oh freakin' shit.. incredible.... Huh?
Nie będę spał w nocy...
Co to było?
bongo bonggie
25-02-2005, 23:00
OMFG proste że fake -,- cyfra 63 przy skilu kiling rats jest wieksza od innych -.- ta niebieska armora to jest e-plate... niegdy nie widziałem żeby jakiś potworek tak krzyczał chyba że ten ma wade wymowy ^^ :baby:
Memuzo znowu sobie jaja robisz. Jezeli dobrze pamietam to mowiles ze nie bedziesz sie juz na forum udzielal.
Anaconde
26-02-2005, 00:13
Memuzo, pewnie jeszcze Basilisk Quest skill jest, co? :P Takie fake'i to ja sam moge zrobic w 5 minut :D Już ci troche przestaje wierzyć...
P.S. 'nei' to ja czasem pisze w swoich postach, a nie w temacie =;P
Meemuzoo wez ty juz tu lepiej nie proboj wracac i przy okazji 4um nie spamuj -.- niby masz 18lat a sie w prowkoacje bawisz ... no comment plx -.- miales tu nie pisac wiec po co to robisz??Chcesz zeby znowu wszyscy cie wysmiali?? owwwwwwwwwwwwww
Dowizul z Inferny
26-02-2005, 09:21
eeeeeeeetam jak dajesz fake na 4um to pozadne a nie takie cos tu daje --------------------------------------1 w skali szkolnej!!
@dwarf
z tym 18 lat to klamstwo on max moze miec 11
Danuneko
26-02-2005, 11:18
Wiesz, lepiej nie rób fake dla własnego honoru
Słabe, w ogóle: ROTFL. buahauaha. 2/10 (1 za chęci, i 1 za prace)
do wszystkich noboow ktorzy mnie wysmiali i ktorzy nie umieja czytac;
znalazlem tego fake na tibia.de !! czytac nie umiecie?/ mam naie nauczyla?! co za nieuki
Raistlinek
26-02-2005, 13:50
to po ch** piszesz to nie fake chyba ?
re up
bo to jest bardzo wiarygodne dla mnie i myslalem ze to nei fake nie rozumiesz? z tibia de to mam
Prawo Kruka
26-02-2005, 14:14
re up
bo to jest bardzo wiarygodne dla mnie
HALP! OMG! JESUS SAVE US!
re up
bo to jest bardzo wiarygodne dla mnie i myslalem ze to nei fake nie rozumiesz? z tibia de to mam
No i widac ze mamusia okularkow nie kupila ojjj bidna dzidzia... wez ty pomysl nieco.... czy oczy w paincie do dupy wygladajaca czcionka wyglada wiarygodnie jesli chodzi o Tibie...???Raczej nie -.- robisz z siebie blazna
Raistlinek
26-02-2005, 14:33
hm...a jak tam twoje wiernei zrobione drzwi ww ukończnym basilisk queście? :D
Lord Sozeron
26-02-2005, 14:43
Ciekawy skils a sam fake to moze mierny wiem ze go znalazles .
Jakies takie niedopracowane. Ale pomysł super.
W skrócie:
pomysł: 8/10
wykonanie: 3/10
wrażenie: 7/10
X( I HATE :spam:
Jakies takie niedopracowane. Ale pomysł super.
W skrócie:
pomysł: 8/10
wykonanie: 3/10
wrażenie: 7/10
X( I HATE :spam:
llol...
chyba głupiś...
Ten fake taki jakiś...no głupi troche.
Radek 666
01-03-2005, 22:32
Według mnie on se (sobie) jajca odstawia... Nie musicie go bluzgać bo to odrazu wiadomo że nawet 8 latek by nie uwiezył, że to na serio jest. -.-
Najpierw prubował "wcisnąć" żę wykonał basilisk quest a teraz to.
PS. Gdyby to był pierwszy fake jakiego zobaczyłem na tym forum to chyba bym już do tego działu nie zaglądał :P .
jasiek_wymiata
04-03-2005, 08:15
llol...
chyba głupiś...
Ten fake taki jakiś...no głupi troche.
ten fejk jest fajny !!!!! X(
Willy The Dark Druid
04-03-2005, 09:23
ten fejk jest fajny !!!!! X(
HAHAHAHHAHAA jasiek normalnie wymiatasz, przeciez to jest beznadziejne fake, chyba jedno z najgorszych jakie widziałem(to juz fake jak powstał kefir jest fajniejsze). No moze troszke pomysł 2 ale reszta 0.
Aval'yah
04-03-2005, 09:35
Matko to znowu ty -.-
Idź se lepiej szukać bazyliszka.
Memuzo sobie jaja robi, i tyle, zaśmieca forum. ban? ;P
ej ludziki ten fake jest super przeciez, pokazcie mi lepsze to dam wam pienionzek na buleczke no
i zadnego bana mi bo niektorym sie podoba moj fake no
niektorzy to wogole gustu nie maja no
pozro dla mojej ekipy z belchatowa no
kieeepa... zrobione w paincie
czy to tylko pomylka z tym fakem czy to naprawde to co chciales?? :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.