Pokaż pełną wersje : Quests
Sir Nigth Elf
25-02-2005, 22:55
Od niedawan gram w Tibie i mam pytanie/prośbe.
Czy jest na tibia.pl jaki spis dostępnych questow na rooku i mainie tzn. gdzie są, jak je sprytem wykonac i co daj itp.
Jak nie, to czy jakiś weteran wpadł na genialny pomysł wypisania tych questow.....
... czytales pewnie regulamin ?? A w kazdym razie w zalozeniu tak mialo byc :)
WIec skoro jestes nowy to ci wytlumacze :):)
Quest to cos w rodzaju zagadki z a ktorej rozwiazanie jest bonus-nagroda(odszmieci do naprawde good rare-cennych rzeczy).
QS jest surowo zabornione (czyli rozmowa opisywanie itp Questow) zarowno przez regulamin tibia.pl jak i tibia.com oraz samej Tibi. Za takie cos grozi conajmniej ban :) Wiec Ten Temat zostanie zamkniety , usuniety lub cos w tym stylu.
To porzadne forum nie lamiemy tu zasad Tibi bo my Polacy tez potrafimy byc w czolowce(chodzi mi o ranking stron www o tibi).
Anaconde
25-02-2005, 23:54
Jest jeden zapisany, o queście o GM hat i CipSoft set. Tylko powiem ci jak to wykonać, nie łam regulaminu for00m i nei pisz bezsensownych tematów, za takie cośgrozi ci ban, bo niedość, że przeczytałeś to jeszcze kcesz wyjaśnien. Temat do zamknięcia -.-"
To się nazywa Quest Spoling i temat do zamknięcia.Zanim zaczniesz pisać coś na forum to przeczytaj regulamin forum,tibi i wtedy niebędzie takich postów.
Od niedawan gram w Tibie i mam pytanie/prośbe.
Czy jest na tibia.pl jaki spis dostępnych questow na rooku i mainie tzn. gdzie są, jak je sprytem wykonac i co daj itp.
Jak nie, to czy jakiś weteran wpadł na genialny pomysł wypisania tych questow.....Jest kilka questow na 'dobre' (jak na Rookgaardzie) przedmioty. Mozna zdobyc miedzy innymi chain armor, carlin sword, katane, brass shield, legion helmet, fishing rod, troche strzal i inne graty, ale tego jak je zdobyc na tym forum sie nie dowiesz (szczegóły w dziale z zasadami i F.A.Q.). To samo dotyczy questow na mainie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.