Pokaż pełną wersje : Kubus Puchatek i Hefalumpy
she_devil
25-02-2005, 22:56
Ostatnio tak dla gnicia poszlam na ten film. B E Z N A D Z I E J A. Nie bylo w ogole Krzysia, ani sowy, a mojego ulubionego osiolka, pokazlai tlyko w dwoch scenach. Glowna role gralo to pieprzone malentswo, a hefalumpy? Mialy gorszy glos niz ja i spiewaly gorzej nis ja. (Lumpi lumpi tamtiditabim popatrz jak twoje imie zminai ciagle sie dodaj jakis dziwek) nie bylo tez wierszykow puchatka, a tygryske prawie nie brykal. Jak mozna bylo zorbic tak kiepski film ;<?
Uncle Warrior
25-02-2005, 23:02
Miałem okazję pójść na tą bajkę lecz jakoś zdecydowałem się, że pójdę na Skarby Narodów... zawsze się bałem kubusia puchatka i małego, drapieżnego, grubego, dużo innych przymiotników... bblablabla... Krzysia :( A puchatek to bestia po prostu.
P.S Kurde pierwszy post, w którym starałem się zachować standardy europejskie i pisać poprawną (choć trochę :P) polszczyzną. :D
@down
Loool, z tym zaplutym flegmatykiem to skojarzył mi się gościu od hiry... po czym stwierdziłem, że to jest kubuś puchatek (gość od hiry) xD
Porozmawiaj z moja mama albo siostra, bo one to ogladaly :p Ja wolalem pojsc na cos bardziej...ee...no na cos innego :P Po prostu kubusia nigdy nie lubilem (zawsze jak go widze, to kojarzy mi sie taki zapluty flegmatyk :/)
"Był kolejny za***isty sierpniowy poranek
Kupus-****a znowu leje, co za c***owy klimat
Osiołek-Chcesz w tubę???
Królik-zamknąc mordy osy wy ***ane, Herakles sie skończył....
Kubus-Ty ****a królik zawsze masz złe wiećci. C***, idziemy do Babajagi...."
:D
Wiem ze tu mozna pisac o wszystkim ale czy ow tytul i rozterki nad jego oprawa wizuwalna jak i muzyczna to nie mala przesada :):)
Wiecie wogole co to Terminator ,Rambo , Batman(nie chodzi mi o kreskowki) czy tylko wiecie co to Kubus Puchatek , Smerfy , Mis Coralgol , Wilk i Zajac , i moj ulubiony KRECIK :)
A co do Muminkow - Jedna z bardziej z***anych bajek w mej dziecinnej karierze bajkomaniaka :) Jak mozna bylo to ogladac stado zbakanych hipopotamow i klika genetycznych wybrykow :)
Sry dzieci taka prawda :(
Mis Coralgol wieki Cham dzis pol litra wypil sam , wlazl na drzewo i zejsc nie umie :(:(
Tygrysek ! nie brykał ?! Skandal ! Nie pojde na ten film ! :[
<EDIT>@UP: Dla mnie Smerfy i Muminki zawsze były rules ! :]
TheNatoorat
25-02-2005, 23:09
"Był kolejny za***isty sierpniowy poranek
Kupus-****a znowu leje, co za c***owy klimat
Osiołek-Chcesz w tubę???
Królik-zamknąc mordy osy wy ***ane, Herakles sie skończył....
Kubus-Ty ****a królik zawsze masz złe wiećci. C***, idziemy do Babajagi...."
Wow! Ale wy******* mam ogródek! Za********! A marchewki jak c**** nietoperza!
Buuuu... zawiodłem się na Kubusiu Puchatku. Od zawsze byłem jego fanem, jednak ten film mnie zbił. Dzięki za ostrzeżenie przed oglądaniem go - jednak wolę Gumisie...
(...) i moj ulubiony KRECIK
Praw dalej, bracie!
Krecika to nie dawno z kolegą oglądaliśmy na Jedynce i był naprawdę fajny odcinek. Krecik znalazł sobie ptaszka małego i go uratował od powodzi i od lisa. Potem ptaszek dorósł i krecik go nauczył latać, ale myśliwy go postrzelił i wzięli go do szpitala. Krecik czekał, aż ptaszek wyzdrowieje, a potem latali sobie i ptaszek uratował krecika od lisa, musieli też uciekać przed różnymi ludźmi, a potem ptaszek postawił krecikowi lemoniadę i się zakochał i zostawił krecika samego.
Vanhelsen
25-02-2005, 23:12
Tygrysek ! nie brykał ?! Skandal ! Nie pojde na ten film ! :[`Wyjołes mi to z ust (bez skojarzeń :P)
To nie mógł być prawdziwy tygrysek skoro nie brykał!
@Super: a ja dzisiaj oglądałem Koziołka Matołka i doszłem do wniosku, że on jest bardziej sprytny od MayGavera :P
Wow! Ale wy******* mam ogródek! Za********! A marchewki jak c**** nietoperza!
Mi chodzi o wersję czytalną, a nie do oglądania :)
Tez nigdy nie lubilem tej bajki , apozatym mialem w klasie jednego Krzysia i zle mi sie ta bajka teraz kojarzy X(
J. Hunter
26-02-2005, 00:02
mojego ulubionego osiolka, pokazlai tlyko w dwoch scenach.
Wiesz dlaczego tak sie stało? Bo osiołek zrobił kariere w Shreku i teraz mało go obchodzą takie filmy jak ten 8o
"-Kremówki to jednakowoż jedne z najlepszych ciastek, ja to wiem!
-Wiesz, już wolałem jak nucisz...
-Masz chusteczkę? Pociekło mi. Na samą myśl o kremówkach się ślinię :P"
Każdy chyba zna ten fragment :]
Anaconde
26-02-2005, 00:10
Więc tak: Po urywkach widziałem, że nawet mógłbym iść, ale po tych postach nie pójde. Kubusia nie lubiętroche, miód wyżera jak małpa kit :P
Muminki i smerfy loorez :P (gargamel i klakier rlz rlz rlz ) .
Offtop:
Eee, wiecie co, poprawnie jest chyba mówić kreskówki, bo bajki mogą być np. Krasickiego :p
Tak dla polewki, duża część gimnazjum uprosiła wychowawców i dyrektora, i prawie wszyscy poszliśmy:] Nie wiem jakie było bo spałem:P
she_devil
26-02-2005, 07:42
Wiem ze tu mozna pisac o wszystkim ale czy ow tytul i rozterki nad jego oprawa wizuwalna jak i muzyczna to nie mala przesada :):)
Wiecie wogole co to Terminator ,Rambo , Batman(nie chodzi mi o kreskowki) czy tylko wiecie co to Kubus Puchatek , Smerfy , Mis Coralgol , Wilk i Zajac , i moj ulubiony KRECIK :)
Oprawa muzyczna... taaa w pokoju nawalily glosniki i czesto dalo sie slyszec glos z tlyko jednej strony. Terminator byl Ok, Rambo bezndzieja jak i batman, a kreskowki od czasu do czasu sa fajne.
J. Hunter, ale czy nie sadzisz, ze osiolek zdegradowany do poziomu tragarza to lekka przesada?
Wieszok i Slajt: no wlasnie was ostzregam ;]
Krtek jest świetny ^^ Swoją drogą cały czas zdarza mi się go oglądać... czeskie bajki mają coś w sobie ;]
Anaconde
26-02-2005, 12:22
Nie lubie krecika, jak dla mnie to dziwne troche. :P Może by odtworzyli misia uszatka w nowej wersji (tej z zaawansowanej polskiej technologii graficznej) . Co wy na to? To by był hit, a nie kupuś miodozżeracz i jakiś tam kangurek :p
a miałem iść ale takich horrorów nie moge oglądać bo potem nie będe mógł spać... a jak nie było Krzysia to odrazu nie ide =(
lepsza była wersja 18+
B)
Nigdy nie lubilem kubusia puchatka oprócz jednej przeróbki która pojawiła sie kiedys w internecie. Ale gnicie było. "był piekny za***isty sierpniowy poranek kiedy k..wa kuubuś..." jakoś tak sie zaczynało.
Shanhaevel
26-02-2005, 13:04
"Hej, dzieci jeśli chcecie zobaczyć tamten świat, podłączcie się pod tysiąc wolt..."
Lol... TYGRYSEK NIE BRYKAŁ?! Na rożen ich...
nie znacie się :P
Wybryki natury wychowane na wpływach amerykańskiej popkultury, pustych filmach i barbażyńskich bajkach... xD Ja, jako ostatnie pokolenie komunistyczne, w 100% popieram she_devil ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.