Pokaż pełną wersje : Pytanko o Czar na nie widzialność !!!
Druid'ek Miyakishi
26-02-2005, 15:36
Pytanie brzmi:
Czy jeżeli użyje czaru na niewidzialnośćto potwór (ten któty nie widzi niewidzialnych) w końcu nakryje mnie i zacznie mnie atakować? Jak długo działa ten czar ? :baby:
Z góry thx :evul:
Nakryje jesli niewidka sie skonczy trwa chyba ok 2min i 30sec. xD jak zaczniesz atakowac potworka on zacznie uciekac nie robiac ci nic :P
Lord Sozeron
26-02-2005, 15:57
Czar dziala cos 2.30 min lub 3 miin a potwor cie nie widzi a jak ci sie skonczy to lepiej uciekaj albo mije sd przy sobiejak jestes sorc lub drut lub pall. :p
lol czar dziala 2.30? mi sie wydawalo ze 3.20.....
jezeli potwor nie widzi nie widzialnych to sie nie masz czym martwic dopoki ci sie niewidka nieskonczy
Czar działa ponad 3minuty, i dopiero gdy ci się skończy to potwór (który nie widzi) Cię nakryje.
sprawdzilem ze stoperem :) dziala 3 minuty i 6 sekund. (troche dziwne)
Chopkers
26-02-2005, 19:03
lol czar dziala 2.30? mi sie wydawalo ze 3.20.....
jezeli potwor nie widzi nie widzialnych to sie nie masz czym martwic dopoki ci sie niewidka nieskonczy
dobrze ci sie zdawalo. dokladnie 3.20
co do tematu to potwoerk jesli nie widzi newidzialnych, cie nie nakryjt jezeli jestes niewidzialny (masz wlaczona niewidke)
NightWolf
26-02-2005, 20:02
W księdze cipsoftu przeczytalem ze moc kazdego czaru zalezy od levelu normalnego i magicznego. Z tego moral ze dziala u kazdego troche inaczej.
lolololole
Pewnie ze tak jest
Jak tak nadziergali to musi tak byc :baby:
W księdze cipsoftu przeczytalem ze moc kazdego czaru zalezy od levelu normalnego i magicznego. Z tego moral ze dziala u kazdego troche inaczej.
lolololole
Pewnie ze tak jest
Jak tak nadziergali to musi tak byc :baby:
Jesli tak jest, to niezmienia to faktu, ze trwa plus-minus 3min :]
Neth Reth
27-02-2005, 09:46
Z relacji mojego kolegi niewidzialnosc trwa 2:30 min. Co do zachowania potworów to nie robia nic zachwuja sie podobnie jak npc
ciemne dropsy
01-03-2005, 16:20
Niewidka trwa ROWNO 3.20... a nei zadne 3.06 czy 3 minuty. up: twoj kolega jest zle poinformowany albo ci wciska kit. Very up jak nie wiesz co to znaczy lol to nie mow tego slowa, i nie proboj nim nazywac kogos innego - ten czar nie zalezy od lvlu i mlvlu.
Van Gul'dan Moose
01-03-2005, 16:59
Czy ktos nakrecil filmik typu"Z kamerą wśród obserwatorów"??
A tak na serio czy po zaatakowaniu potwora niewidka siada??
Mam pytanie. Czy uzywajac tego czaru widza mnie inni gracze? Jesli tak to kto i dlaczego.
Z gory dzieki:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.