Pokaż pełn± wersje : Raynold prz4ca zes prosil o wincyj noi?? to MOSZ BARANIE TEPY !!
pazdzioch rulez
26-02-2005, 22:18
Te rayno;lkd tep[aku jeden zes chciol wiecej noy o mosz !! jo zech skyslosz u mie we si ze towj stary to KELNER !! bo mosz ryj jak taca !! :P nie no zartwol zech ale rychtyk ci godom nie usuwej tego plx !! weiusz qpmpel z mojej wsi chca se polukac wiesz taka wies wiesz oni jeszce un\zywaja modemu zeby sie laczyc z ineternetm zadki przypadek kiedy chello wprowadzil nowe tamnsze i szybszse romowy ale tak serio plx nie usuwaj te
raynold maranie jeden ci tam porabiash u siebie na straychh smieciash ( w simetniku :D ) :) <--- a to o ata screna zeby nie bylo ze bez screnow :baby:
kubasek2
26-02-2005, 22:20
Jak się masz, buraku jak się masz, powiedz mi, kiedy zostaniesz zbanowany.Ooo. Jak się masz buraku, jak się masz...
Spoko Raynold się napewno ucieszy z tylu komplementów :]
Voltion Coldheart
26-02-2005, 22:21
Po 1 naucz sie pisać bez takich okropnych błedów (bierz przykład ze mnie ;))
Po 2 nie zachowuj sie stary jak noobek pierwszej klasy i piszesz jakies po***ane posty.
Po 3 Modek zrobił dobrze że wykasował temat bo nic w nim nie było.
Patimrok
26-02-2005, 22:23
weĽ dziecko idĽ na kurs przetrwania w internecie, bo co¶ mi się zdaje, że nie wytrwasz -.-, i nie mów tu swoj± "gwar±", bo chyba mało kto cie rozumie, i w końcu NAUCZ SIĘ PISAĆ NA KLAWIATURZE
Muahahahha Ale n00b! Chyba troche za poważnie potraktowałe¶ ten powód zkasowania tematu o Behemotah :P
kubasek2
26-02-2005, 22:25
blaM KIYS NA WPRAIWE I NRMLNIE WIDZILEM TKICH NBW JAK TY 0% NIO IFD COOF? MYLISZ SIEM ZA MISZA W BLNDNYM PSANIU? tOJ MSZ KNKURNCJE :):):)XD
Nagodołe¶ mi, kruca fiks. I co jo mom teraz zrobić, synek, ja? Ino mi tutej nie popłocz ¶e, bo jak ci przyfandzola to gwiozdy ino zoboczysz. WeĽ no spie-przoj z tego forum ja? I ¶e wiencej nie pokozuj.
No nie wysiliłe¶ się, pazdzioh... Taki poziom ze sob± reprezentujesz, że ino ręce załamać i płakać... Ech... Nie wiem, czy ban tutaj co¶ zmieni, ale niech sprawiedliwo¶ci stanie się zado¶ć =)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.