Pokaż pełną wersje : Znowu nawalili?
Nie było tematu w Niusach (wiem, wiem, nie każdy wstaje w niedzielę rano, żeby grać w Tibię :P ), ale teraz wszystkie serwery Tibii są wyłączone. Tzn już przynajmniej pół godziny - problemy są również z dostaniem się na witrynę www.tibia.com... :(
Czy któryś z modków ma jakieś bliższe informacje dlaczego serwery są wyłączone i kiedy ewentualnie będzie można znowu grać?
Sir_alex
08-02-2004, 08:01
Ja tez sobie chcialem zagrac w tibie i wstalem o 7 :( a tu serwery sa pozamykane kurde ale sia zdenerwowalem jest w tej chwili kolo 8 i dalej zamkniete
a ja sobie specjalnie wstalem rano mogłem sobie pospać
:(
ja wstałem 6:30 zeby sobie pograc kolega jakis czas temu sie wylogowal i nie moze sie zalogowac ja gram ciagle widze ze gra jeszce kilka osob staoi w depo jakies 10 osob
Czyli krótkomówiąc wszystkie poranne plany związane z Tibią poszły sie (cenzura). Ja również chcialem sobie popykać rano ;( :(
8:37- przyszlem pod depo w ab jestem tylko ja i jakis kolo z czerwona czacha LOL
boje sie tylko, by nie przywrocono stanu gry z wczorajszego save'a ( dla mnie to bylby lvl, skill i 7 k gp do tylu :/ )
ale CIPowie nawet nie zamiescili tematu w newsach, oby to nie byla jakas niespodzianka od hackerow czy cos...
Ja Wam zaproponuje pomysl ktory wymyslil moj kolega.
Ma on ze 100 filmow na TibieCam na dysku, i teraz se je oglada. Proponuje zrobic to samo. Widze, ze przez te off serwów Gimli bedzie mial troche roboty (tylko Gimli z modkow siedzi teraz na forum) :D
A ja se ide poczytac Harrego Pottera :D
08:59 Server is saving game in one minute.Please log out.
czyli chyba powinno po restarcie dzialac
Około godziny 9:00:
Technical Problems
Due to technical problems the gameworlds have to stay offline for approximately 3 hours. We work to resolve the issue. You can still play on the gameworlds located in the US but you cannot login anymore. Sorry for any inconvenience.
Your CIP Team
Ech... :(
Technical Problems
Due to technical problems the gameworlds have to stay offline for approximately 3 hours. We work to resolve the issue. You can still play on the gameworlds located in the US but you cannot login anymore. Sorry for any inconvenience.
Your CIP Team
ale glupie C I P Y X(
jak ja moge grać tylko w sobote oraz w niedziele do 12... potem do kościoła... a jak wróce to sie już nie logne :O
Cały tydzień sie z qmplem umafialem na niedziele rano, na poranny wypad na cycki, i do amazon camp.
ALE NIESTETY ZASRANE CIPY ZAWIODLY :((( ;(
*APDEJT*
Aż sie płakać chce ;(
Khayne the dark elf
08-02-2004, 09:46
CO TO W OGÓLE (CENZURA)
JA WSTAJE O 6:OO CHĘ ZAGRAĆ SOBIE PRZUY NIEDZIELI
(BO W SOBOTĘ MAM BASEN) A TU
JAK BYM WIEDZIAŁ TO BYM SPAŁ DO 11:00 A TU (CENZURA) KTOŚ MI WY.......CHODZI Z TAKIM H......AMSTWEM
A co najgorsze ostatnio im sie takie przestoje powtarzają zbyt czesto.
Nie wiem czy wiecei ale juz chyba za 3 takie tematy sa w dziale "Inne" Wiec nie wiem po co to tyle tego ma byc
POLISZ BOJFREND
08-02-2004, 10:03
jezeli cofna wczoajszy dzien to ja bede musial przechodzic caly rookgard jeszcze raz :[ fak!
bo przeszeldem go od 18 do 22 fakk!!!!!
Przeciaż takich cipuf to powinni zaraz zamknąć za takie coś! A jak robią remonty to niech dadzą chciaż jakąś wiadomość.
Cofnięcie gry do wczoraj jest kategorycznie zabronione! Przecież ludzie stracą tyle kasy, stuffu, skilli ze glowa mała :(
Lord Skellen
08-02-2004, 10:04
Ja nie nażekam bo pacca niemam. Jak bym płacił to wtedy bym mógł stękać i prychać :)
No i co z tego ze nie mam pacca?
ja chce grać! cały bozy tydzień planowałem tą niedziele! ;(
Kurde zaraz powinno ruszyc :))
Lord Skellen
08-02-2004, 10:32
Spójż na to troche z innej strony, nie tylko ja chce, ja musze. Oni odwalają kawał dobrej roboty i teraz napewno robia coś by nam wszystkim sie lepiej grało. W tych godzinach gra najmniej osób, wiec nie dziwie się że to właśnie je wybrali do jakiś poprawek czy modernizacji. Kolesie pracują a ty grasz za darmo więc troche szacunku. Fakt że zarabiają na paccach ale to już inna historia.
cie chyba źrebi!?! Kurna to niech chociaż dadzą znać że coś bedą robili!
Jaki kolo normalnie. Shizy! :D
Lord Skellen
08-02-2004, 10:43
Oryginalnie dodany przez Haker
nie zawsze wszystko da się przewidzieć ...
Oryginalnie dodany przez Lord Skellen
No ty chyba sobie kpisz?!?
Wstaje sobie w niedziele rano taki cip i nagle wpada na pomysl robienia czegos lepiej?!? Lool
Lord Skellen
08-02-2004, 10:56
Wstaje sobie w niedziele rano taki cip i nagle wpada na pomysl robienia czegos lepiej?!? Lool
lol !!!! Tak ciężko to skumać, że są różne wypadki losowe, których nie da się przewidzieć ?? Np hakerzy czy defekty serwerow.
Hegemmon
08-02-2004, 10:56
Oryginalnie dodany przez Lord Skellen
Ty sobie wstajeś a jakiś tam szary nieznany CIP jest jużna nogach od dawna powód? żeby gra była ok.... no niestety ten CIP najwidoczniej zaspał i coś popsół :D możę kawe na coś wylał albo ktoś z obsłógi technicznej... gdybania jest wiele ale tam ktoś zamiścił notkę od CIPÓW w któej możemy przezytać, że to problemy techniczne.. niespodziewane, nieplanowane, nagłe znasz te pojęcia? nie da się napisać do takich newsa więc troszkę dystansu dobra?
kurde nie chce mi sie juz pisac bo ty i tak nic nie qmasz :(
Lord Skellen
08-02-2004, 11:02
Ty sobie wstajeś a jakiś tam szary nieznany CIP jest jużna nogach od dawna powód? żeby gra była ok.... no niestety ten CIP najwidoczniej zaspał i coś popsół :D możę kawe na coś wylał albo ktoś z obsłógi technicznej... gdybania jest wiele ale tam ktoś zamiścił notkę od CIPÓW w któej możemy przezytać, że to problemy techniczne.. niespodziewane, nieplanowane, nagłe znasz te pojęcia? nie da się napisać do takich newsa więc troszkę dystansu dobra?
lol :D :D :D
Tak to już bywa z tymi CIPKAMI :)
juz starczy tego czekania! dawac mi tibie bo jak nie to pojade do cipuf i im recznie wytlumacze ze juz 3 godziny minely!!!
Monoskar
10-04-2004, 13:20
Cze. Mam lekki problem z Tibią - od wczoraj nie mogę się połączyć z serverem świata, dostaje komunikat o tym, że "connection timeout". Nie moge też wejść na tibia.com 8o ale widzę że servy nie są wyłączone, bo ktoś na nich siedzi :P
Może mi ktoś napisać jaki jest adres servera Hiberni i ewentualnie na którym porcie jest ustawione połączenie ?(
Dodam tylko, że net działa bez zarzutu, nic nie grzebałem w ustatwieniach, tym bardziej w rejestrze, a jedyne co mnie zdziwiło to dostępny numer GG servisu mojego dostawcy internetowego o 4 z groszami nad ranem :)
Oryginalnie dodany przez Monoskar
Cze. Mam lekki problem z Tibią - od wczoraj nie mogę się połączyć z serverem świata, dostaje komunikat o tym, że "connection timeout". Nie moge też wejść na tibia.com 8o ale widzę że servy nie są wyłączone, bo ktoś na nich siedzi :P
Może mi ktoś napisać jaki jest adres servera Hiberni i ewentualnie na którym porcie jest ustawione połączenie ?(
Dodam tylko, że net działa bez zarzutu, nic nie grzebałem w ustatwieniach, tym bardziej w rejestrze, a jedyne co mnie zdziwiło to dostępny numer GG servisu mojego dostawcy internetowego o 4 z groszami nad ranem :)
http://tibia.pl/thread.php?threadid=8025&boardid=11&styleid=1&sid=9ec0e6eae3c9d389a559efb6d24cca5f
Nie wszystkim nie działa Tibia. Gdy się zalogowałem na chwilke by zagadać do kumpli, to nie było ani jednego problemu. Mogłem się wlogować, przelować, wylogować i Bóg wie co jeszcze.
Gimli, Twoją postacią też mogłem to zrobić, więc pewnie z Tobą coś nie tak =P
Pani Czarodziejka
12-04-2004, 10:23
Przeciaż takich cipuf to powinni zaraz zamknąć za takie coś! A jak robią remonty to niech dadzą chciaż jakąś wiadomość.
Cofnięcie gry do wczoraj jest kategorycznie zabronione! Przecież ludzie stracą tyle kasy, stuffu, skilli ze glowa mała :(
jak nie placisz to nie wymagaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.