zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Vampire hunt ankrahmun

Shinjix
27-02-2005, 02:24
Vamp hunt
ekipa:
ja Nataku-Master Sorc(skille, eq i reszta w filmiku)
Lord Karrak-elite knight 32 level skille 70/70

miała byc większa ale ja nalegałem, bo chciałem szybko level wbić :)

Vamp hunt (http://www.members.lycos.co.uk/kolo1980/vamp_hunt.rec)

Zielevitz
27-02-2005, 07:23
hehehe coś działy ci sie pomyliły

Acid
27-02-2005, 07:42
Filmik dobry, dział zły.

-Res-
27-02-2005, 08:06
Wystarczy przeniesc :)
A filmik zaraz obejrze

-=DanieL=-
27-02-2005, 08:21
nic ni link do filmiku ni zdjęcie "x" :((( wklej ss'y : P

Adamsik
27-02-2005, 08:28
Filmik taki sobie. Tylko ze strasznie sie baliscie na poczatku. Ja tam sam expowalem bez zadnych problemów. ;)

Tryt
27-02-2005, 08:30
bardzo dobry film.....dosc dlugi ale spoko

@for all: "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy" :D

Shinjix
27-02-2005, 10:39
a do jakiego działu wkleiłem??? Bo u mnie było w filmach.... A coś mi się pierniczy forum ibia.pl, bo we wszystkich tematach mam 0 odpowiedzi i działy sa pozamieniane...... Wirus??? :D

Lord Karrak
27-02-2005, 11:45
Chyba nam troche filmik nie wyszedł... gdybyś oszczędzał Hmm to na 100% zdobyłbyś Advance w Levelu na Vampirach, ale nie, Ty musiałeś walić z Hmm'ców w szkielety, albo 'dobijać' potworki waląc po 7, 1, 4 zamiast poczekać aż ja dobije. Cóż, co się stało to się nie odstanie. Na przyszłość inaczej to rozergramy ;). Zapamiętaj, że masz sobie kupić czar 'Energy Beam', bo chodzisz z 800+ many i nie wykorzystujesz tego tak jak sie powinno wykorzystywać :P.
To właściwie wszystko... aha i weź ty sie stary uspokój biegasz ****a w tę i nazad i sie dziwisz, że giniesz. Stój w miejscu a nie podlurowujesz potworki i tracisz SD na jakies mumie, vampy itp.

Filmik tragiczny, ale poprawimy nie załamuj się ;).

Pozdro

Lord Karrak
27-02-2005, 12:00
Troche nam filmik nie wyszedł... widać, że razem nigdzie nie chodzimy bo nie jesteśmy wogóle zgrani. Podajmy przykład. Stoję i czekam na Ciebie, aż pójdziemy na niższy resp, ale Ty stwierdziłeś, że tam jest jeszcze jeden vampir. Napisałem Ci, że tam są tylko 2 (które już zabiliśmy), a ten ****a dalej się pcha... wiem, że chciałeś, aby filmik był Hardkorowy i wogóle, ale na litość Boską dbajmy o własne bezpieczeństwo! Jeszcze kilka uwag:

KUP SOBIE TEN ***ANY CZAR 'Exori Vis' BO MASZ 800+ MANY I SE Z TYM CHODZISZ I GÓWNO Z TEGO MASZ...
NIE TRAĆ HMM NA DOBIJANIE! ŚPIESZYŁO CI SIĘ GDZIEŚ? TRUDNO BYŁO POCZEKAĆ, AŻ JA DOBIJE?
Stary naprawdę bez urazy, ale to tak na tym filmiku widać... mówie Ci, oszczędzaj i nie szalej, a zajdziesz naprawde wysoko. Tak dobrze sie zapowiadałeś, a tu widzę panika na huntach. Nie przejmuj się nad tym popracujemy i będziemy za***istą ekipą high-levelową ze Zgorzelca!

Pozdrawiam

Shinjix
28-02-2005, 20:05
@Lord Karrak
Aleś mi dogadał... Zakopie się w piaskownicy :D

A tak na serio to straciłem chęci do gry, bo przez buga w grze straciłem 200k....