Pokaż pełną wersje : Pierwszy Amazon shield w Tibii
RaMzEs13
27-02-2005, 10:22
Siema @Ll!!!
Odrazu mówię, że to niemoje zdjęcie tylko znalazłem je jak buszowałem po forum tibia.de 8o
I to niebyło w dziale Fake tylko w zdjęciach iczy to jest możliwe?? Pierwszy amazon shield w Tibi?? Coment plx...
http://img.photobucket.com/albums/v639/ramzes12-12/amazonshield.jpg
Ten temat byl juz poruszany chyba w dziale "bron i przedmioty" i jest tam to samo zdjecie i nie widze potrzeby zakladania w tym wypadku takiego tematu.
Neth Reth
27-02-2005, 10:39
Pierwszy raz widze to zdjecie i jetsem pod wrazeniem jesli taka tarcza sie pojawi to moze quest z nia zwiazany
Był filmik wiec to nie fake...
Grevamba
27-02-2005, 10:40
Jak ja tego nie lubie...znajdujecie na tibia.de foty z przed miesiąca i wklejacie je tutaj...PO JAKĄ CHOLERE?! X(
Takie Sobie Coś z Julery
27-02-2005, 10:56
żeby inni, tacy jak ja też mogli zobaczyć... nie kazdemu chodzi tibia.de (mi nie :( )
czarownik iwanow
27-02-2005, 11:28
le tam byl jush i ss i film na tymze forum
8o Witam!!
Jak wyglada ten shield???Byście mogli mi przysłać fotke albo coś.Ja gram na N.O.V.A.Jak ktoś z czytających to zobaczy i gra na novie to niech mi pokarze AMAZON SHIELD.:P Piszcie na e-mail pod adresem
[email protected] N.A.R.X moja xywa na novie to TIDAWEPL B)
8o Witam!!
Jak wyglada ten shield???Byście mogli mi przysłać fotke albo coś.Ja gram na N.O.V.A.Jak ktoś z czytających to zobaczy i gra na novie to niech mi pokarze AMAZON SHIELD.:P Piszcie na e-mail pod adresem
[email protected] N.A.R.X moja xywa na novie to TIDAWEPL B)
... jestes niwidomy, czy moze cos innego Ci dolega? Screena z tym shieldem masz w 1 poscie- ideadlnie widac ksztalty a nawet i kolory... Wystarczy przejrzec temat.
Z powazaniem
elite
Ostra-paladynka
28-02-2005, 19:10
Jak ja tego nie lubie...znajdujecie na tibia.de foty z przed miesiąca i wklejacie je tutaj...PO JAKĄ CHOLERE?! X(
bo czasem znajda sie ludzie ktorzy nie widzieli czegos takiego a nie chce im sie szukac gleboko w forum tibi.de
naprzyklad ja 8o
Von Jogi
28-02-2005, 19:23
Huhu =) Ja też jestem pod wrażeniem! Ciekawe czy naprawde takie coś istnieje??Fajnie by było... :)
@Offtopic
Ramzes troche słabe masz te skille... Ja na 23 lvl-u mam 71/71 (nie chcę się popisywać, ale radzę ci - skilluj!
Alcor Sake
28-02-2005, 19:28
Gdybym to mial omg był bym dziany B) ale no cuż zazdrość rzecz ludzka ;(
Bercik12
03-12-2006, 14:15
Na ots-sie tez moge robic sceny X( pokazcie filmik z Rl mapa to uwieze (dajcie link do flimiku)PLX:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Rav Othersider
03-12-2006, 14:17
Na ots-sie tez moge robic sceny X( pokazcie filmik z Rl mapa to uwieze (dajcie link do flimiku)PLX:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Stop archeologom!
@Offtopic
Ramzes troche słabe masz te skille... Ja na 23 lvl-u mam 71/71 (nie chcę się popisywać, ale radzę ci - skilluj!
To ja też strzelę offtopic:
I gówno Ci te skills dadzą na tym poziomie.
Co do tematu:
Widziałem to zdjęcie już pare razy. Teraz już więcej osób ma tego shield'a.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.