PDA

Pokaż pełną wersje : Do Moderatorów -.^

DR.UTi
01-03-2005, 15:00
PO 1 Mam prośbe do któregoś Modka :) ( Evul Banator Pobudka:>) ...Dajcie do regulaminu taki punkt:
* Jeżeli ktoś pisze iż przedstawiony fake jest jego pierwszym, żaden forumowicz nie powinnien obrażać jego osoby, ani jego twórczośći. Tzw " Akt besztania" świadczy jedynie o tolerancji, wychowaniu i rozumowaniu danego użytkownika. Za powyższe przewinienie : 9 ptk ostrzeżenia.

I jeszcze miło by było aby przy rejestracji obecny byłby mały test IQ, który byłby wyzwaniem dla przeciętnego 14 latka, a jednakże szanujący siebie i innych, dosyć obeznany owy uczestnik życia forum (14lat) poradziłby sobie bez problemu. Bo wkońcu nieważny jest wiek, a poziom intelektualny. A niestety dla większości użytkowników tego forum...nie jest on zbyt wysoki, i komentaże zaczynają się na "Kobieta Lekkich Obyczajów"....a kończą na "Uprawianiu Sexu"...(Jest w cudzysłowiu ponieważ niektórzy pewnie tutaj nie znają znaczenia pisanych przez nich słów)

Z góry dziękuje :)
I Prosze o opinie rozważnych i szanowanych użytkowników.

Tomix6
01-03-2005, 15:06
tylko zauważ, że nie wszyscy na tym forum to 14-latki ^^ i gdyby taki 10-latek mial wyapeniac test IQ dla 14-latka to chyba nie bylo by mu miło nie?:p

DR.UTi
01-03-2005, 15:16
tylko zauważ, że nie wszyscy na tym forum to 14-latki ^^ i gdyby taki 10-latek mial wyapeniac test IQ dla 14-latka to chyba nie bylo by mu miło nie?:p

Ale zauważ że jeżeli taki 10 latek zna chociażby zasady dobrego wychowania, i zna dobrze grę...to taki test nie sprawi mu problemu....tam nie ma być pytań maturalnych.....ale jednakże pytań typu " Przez jakie "p" piszę się prosze..."....To 14-lat to jedynie przykład.

TiTuS
01-03-2005, 15:17
mogłby być test ale o tibi a nie ICQ

elite
01-03-2005, 15:38
Czasami sie nie da kogos nie zbluzgac za 1 fake.. Robia ludzie w paincie jakies syfy co sie zygac chce, zamiast sie przylozyc. Niestety na tym forum ostatnio jakas plaga nastapila i wysyapalo sie newbie od cholery.... Czasami nawet nie ma jak podyskutowac..

DR.UTi
01-03-2005, 15:47
Czasami sie nie da kogos nie zbluzgac za 1 fake.. Robia ludzie w paincie jakies syfy co sie zygac chce, zamiast sie przylozyc. Niestety na tym forum ostatnio jakas plaga nastapila i wysyapalo sie newbie od cholery.... Czasami nawet nie ma jak podyskutowac..

Hmm...więc może fake przed wrzuceniem na forum powinny być przeglądnięte przez modków? Moderatorzy mieliby powiedzmy opcję "Zatwierdź temat" . Było by to tylko w tym dziale. Sądze iż to powinno zminimalizować bulwers tak wystawiającego pracę, jak ich komentatora..:)?

Gimlos
01-03-2005, 15:48
Jako powazny i szanowany uzytkownik <rotfl> mowie Ci ze twoje pomysly sa smieszne.

DR.UTi
01-03-2005, 16:00
Jako powazny i szanowany uzytkownik <rotfl> mowie Ci ze twoje pomysly sa smieszne.

Śmieszne?...Mógłbyś chociaż uzasadnić swoją opinie <lol>...Fakt...może jestem troche wymagający...i mój projekt wymaga drobnej korekty. Dlatego też dałem to do oceny innych użytkowników. A jeśli naprawdę mój temat nadaje się na "Alejaja.pl' to przedstaw jakikolwiek inny pomysl ograniczenia postów typu omawianego w temacie.

Rankor
01-03-2005, 16:01
PO 1 Mam prośbe do któregoś Modka :) ( Evul Banator Pobudka:>) ...Dajcie do regulaminu taki punkt:
* Jeżeli ktoś pisze iż przedstawiony fake jest jego pierwszym, żaden forumowicz nie powinnien obrażać jego osoby, ani jego twórczośći. Tzw " Akt besztania"

Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.

świadczy jedynie o tolerancji, wychowaniu i rozumowaniu danego użytkownika.

Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?

Za powyższe przewinienie : 9 ptk ostrzeżenia.

Moze od razu pernamently ban?

I jeszcze miło by było aby przy rejestracji obecny byłby mały test IQ, który byłby wyzwaniem dla przeciętnego 14 latka, a jednakże szanujący siebie i innych, dosyć obeznany owy uczestnik życia forum (14lat) poradziłby sobie bez problemu.

I myslisz, ze to wyeliminuje gorsza czesc forum? Ile to bylo kogos sie zapytac o odpowiedz na pytanie.... Test napisze dobrze a na forum dalej bedzie robil swoje...

Bo wkońcu nieważny jest wiek, a poziom intelektualny. A niestety dla większości użytkowników tego forum...nie jest on zbyt wysoki

Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.

i komentaże zaczynają się na "Kobieta Lekkich Obyczajów"....a kończą na "Uprawianiu Sexu"...(Jest w cudzysłowiu ponieważ niektórzy pewnie tutaj nie znają znaczenia pisanych przez nich słów)

Akurat tu nie mam nic do powiedzenia.

Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.

Chopkers
01-03-2005, 16:02
podoba mi sie pomysl z zatwierdzaniem fake'a
poniewaz co jakis czas widze jakis ohydny screen zrobiony w paincie, gdzie zamiast jakiegos screena z tibii, narysowany jest kolorowy debil mowiacy fri itans....

moze jakichs zenqw z oschnietym mozgiem to smieszy, ale ludzi z minimalna iloscia rozumu, nie....

DR.UTi
01-03-2005, 16:21
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.

To jest logiczne że mozesz...tylko czy serio konieczne jest napisanie "K**** Co ZA J**** CH***..!!!!!!!! A TEN FAKE TO GÓ**o..... Czy jednak można napisać " Zbytnio ten fake niedopracowany...coś tam wystaje itp itd. Postaraj się następnym razem.

Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?

a jeżeli nie ma rzadnych znajomych obeznanych w tym temacie?...

Moze od razu pernamently ban?

Wiesz że myślałem o tym? :P

Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.

Jesteś pewien?...Mam kumpla 18 lat a zachowuje się nie lepiej niż 5 latek...
Zresztą...sam sobie przeczysz....masz 13 lat a rozumujesz jak niektórzy wiele starsi użytkownicy

Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.

Owszem....tylko niesądze że często będziemy widzieć newsy na stronie głównej pt." Następna Edycja Konkursu Na Moderatora'".......a jeśli jednak, to poprawiło by ową sytuację wiele lepiej niż moja idea. No i nie tylko na tym forum?..owszem. Ale pisząć na tym forum....rozmawiamy o życiu tego forum...nie innych.

Cruel Master Boa
01-03-2005, 16:30
kasuja wszystkie posty powod w podpisie

Gimlos
01-03-2005, 16:57
Czemu twoje pomysly sa smieszne ? 1. Ze jezeli juz jakas "ochrona" dla nieutalentowanych, to czemu tylko dla tych ktorzy pisza ze to ich 1 fake? Mi osobiscie nie bedzie sie chcialo szukac w postach uzytkownika czy to jego 1 fake. A jezeli chodzi o bluzgi, to sa one i tak i tak karane, i nie ma nic do tego akurat dzial "fake" ktorego tak chcesz przed "kultura" uzytkownikow bronic.

Pomysl z testem jest tez smieszny, wiadomo ze zawsze znajdzie sie sposob na "obejscie" testu, poza tym akurat testy na IQ niezbyt dobrze oddaja prawdziwa inteligencje czlowieka.
Moderatorzy mieliby powiedzmy opcję "Zatwierdź temat" . Było by to tylko w tym dziale. Sądze iż to powinno zminimalizować bulwers tak wystawiającego pracę, jak ich komentatora..:)? Nie mam nic lepszego do roboty -,- Poza tym, moja opinia jest subiektywna i to co moze mnie smieszyc czy mi sie podobac moze kogos bulwersowac i odwrotnie

Remciu
01-03-2005, 17:39
mimo ze koles napisal ze to 1 fake jak mialem go nie " zbesztac" za to ze narysowal OBRZYDLIWY KOMIKS "JAK POWSTAL KEFIR" takich to ban od razu powinien byc a nie ostrzezenie poszukaj go moze jeszcze jest i zobaczysz co dla niektorych oznacza 1 fake
No ale nie można przesadzać z zebsztaniem.
Można powiedzieć np."ten fake jakiś taki dziwny... albo "Weź się postaraj i się nie wygłupiaj...".
No przecierz taki 10 latek by zobaczył takie napisy jak .... no wiecie ...
to by w końcu się nauczył tego...i wyobraźcie sobie jak mówi na swoich "starszych" suki albo inne takie :/

NCrash
18-03-2005, 23:03
jaki lol... wiesz. jak ktos robi na odwal sie (np. jak powstal kefir) to weee