zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rasizm

Prokopek
01-03-2005, 15:19
Cip Soft zakazuje rasizmu w Tibi a przeciez w Tibi nie mozna miec czarnej skóry, czy świadczy to że ludzie z Cip softu są rasistami. Nie którzy chca miec w Tibi czarną skóre, a nie tylko biała , Trzeba to jakos rostrzygnac. prosze o odpowiedzi czy chcecie byc w Tibi tylko biali?? :(

fexiv
01-03-2005, 15:37
A czy to że prezenterzy w telewizji som biali to jest oznaka rasizmu??

Progmast
01-03-2005, 15:42
lol a czy to ze np w GTA Vice City lazisz bialym to tez oznaka rasizmu??

Sie mapes
01-03-2005, 15:43
To ja proponuje zeby dac jeszce ludki o kolorze skory zoltej, cyganow, zydow (z pejsami), letynosow, a nawet kanadyjczykow zeby nikt i byl pokrywdzony. Jesli ktos ni moze grac bialym bo mu sie to nie podoba to niech nie gra

Polinik
01-03-2005, 15:47
Widac w swiecie Tibii nie ma murzynow/azjatow. Istnieja tylko ludzie o jasnym odcieniu skory.

Prokopek
01-03-2005, 15:59
lol a czy to ze np w GTA Vice City lazisz bialym to tez oznaka rasizmu??

nie wiem byc moze tak ale ja mam kolegów którzy by w Tibi chodzić jako czarni ludzie :P ale w Gta San Andreas jesteś czarny wiec wedlug mnie to nie jest rasizm. raz tak a raz tak ;)

Prokopek
01-03-2005, 16:01
To ja proponuje zeby dac jeszce ludki o kolorze skory zoltej, cyganow, zydow (z pejsami), letynosow, a nawet kanadyjczykow zeby nikt i byl pokrywdzony. Jesli ktos ni moze grac bialym bo mu sie to nie podoba to niech nie gra

wiesz mi to nie przeszkadza ale nie dla wszystkich to jest cool ;] :]

Hallabard
01-03-2005, 16:07
Hmmm... Tibia jest jakby grą fantasy i dzieje się w (?) raczej średniowieczu. Czy w takich okolicznościach widzieliście kiedyś murzyna ? Nie, nie to że nie jestem tolerancyjny, ale wyobraźcie sobię te "pikselowe" postacie z czarną twarzą. To by była poprostu klapa (w sensie, jakby taka grafika wyglądała). Na jasnej twarzy w Tibii ledwo co widać ludzkie rysy typu usta, itd, ale jakby to wyglądało na czarnym ? Nie no można spróbować "zmienić" na murzyńską grafikę twarzy i zobaczyć jakby to wyglądało...

Prokopek
01-03-2005, 16:12
nie wiem jak by to wyglądało ale zawsze można spróbować :P ja tylko proponuje

Black Tilly
01-03-2005, 16:23
Były już takie wątki i to nie raz ehh myslisz człowieku że tak łatwo jest zrobić skórę murzyńską żółtą bladą itp LOL 8o

Daje wam tutah Postać Czarnego jak by wyglądała -.-
http://img198.exs.cx/img198/1404/lolol7oo.png <=Moim zdaniem by popsuła cały outfit

Żółta Skóra:
http://img198.exs.cx/img198/4305/loleks8lr.png <=tAA I JESZCZE dałem Okulary -.-

Karusa
01-03-2005, 17:45
lepiej podpisać: to jest polak, a to czech. żeby nikt nie miał żadnych wątów. heh.