Pokaż pełną wersje : wyrzucanie z gry
gOOrniack
08-02-2004, 13:51
Mam takie pytanko, znacie moze przyczyne ze gdy loguje sie na tibie, juz sie dostalem zaczynam grac i po 5-10 sec wyrzuca mnie z gry (ps. nie mam lagow) i tak caly czas, z gory dzieki za odp
Ciężko jest znależć przyczynę takiego błędu "na odległość". W takich przypadkach jest ciężko komuś pomóć. Chyba że ktoś mił identyczny problem to ci pomorze.
Ja miałem coś takiego raz, wchodzę, normalnie się zalogowuję, bo nie ma too many ale mnie za chwilę wyrzuca. I tak parę razy. Straciłem przez to wędkę. Potem już było too many, a nastepnęgo dnia wszystko ok.
RE DOWN:
Może się zgadzać - ja też to miałem na Eterni.
Bofedojo
08-02-2004, 15:57
Hmm... tez cos takiego mialem i chyba wiem czym to jest spowodowane.Przed tym jak mnie wywalilo to ktos tam pisal zeby wszyscy PACCowie wyszli z gry na jakis tam czas wtedy weszli wszyscy FACCowie pozniej przyszli PACCowie i byl przeciazony server i wszystkich wywalalo i do tego lagi byly(wtedy padl rekord na Eternii a ze 30 sek. przed rekordem wbilem sie za 1 razem)
To wyrzucanie z gry jest spowodowane że jakiś gość z PACCem wchodzi gdzy jest full server i wtedy wchodzi w Tibie na twoje miejsce a ciebie wyrzuca. 8)
Na pewno nie. MNie wyrzuca zawsze po 27-34minutach.
NIe mam lagów. Problem moim zdaniem może leżeć w nieodpowiedniej ilości pamieci ram.
Hegemmon
08-02-2004, 16:58
oj chłopaki troskze z tematu zboczyliśmy co?? :P
topic:
hmm trudno coś powiedzieć... ja osobiście spróbował bym zainstalować od nowa tibię ale zakłądam że juzto zrobiłeć
druga myśl która przyszła mi do głowy ( i chyba trafniejsza) to taka że może masz niestabilne łącze? przez co się łączysz z grą? LAN; NEOS; MODEM??
Gonzo von Krenzel
08-02-2004, 17:46
@topic:
Ja też tak miałem kilka razy na Amerze.
Polega to na tym, że występuje mass kick, logujesz się (nawet jak jest 5 osób na servie) i odrazu Cię wyżuca (jesteś 1-3 sekundy w grze). I tak kilka razy... .
Niedawno udało mi się zalogować (że tak powiem "w czasie tego bug-u") i to co zobaczyłem dosłownie mnie przeraziło!! Postacie pojawiały się i znikały, pojawiały i znikały... PACC i FACC! Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale to jakiś poważny BUG!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.