zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Moja stronka

Neon dessq
01-03-2005, 17:49
Hehe właśnie skończyłem stronkę i musze się pochwalić :) . www.neond.republika.pl
To moja pierwsza stronka więc nie jest mistrzowska.Mówcie, czy jest do bani, dobra, co trzeba poprawić.

Emil1
01-03-2005, 18:09
Pasowałoby by chyba zmienić tło, ale to już zależy od gustu.
Mógłbyś zrobić ramke. Gdzie po jednej stronie będzie menu. Polega to mniej więcej na tym, że dzieli się strona na dwie częscie. Po jednej stronie montujesz menu, a po drugiej otwierają się strony. Bo długo to trwa, zanim się wejdzie, a potem powróci do menu. I opisz lepiej Tibie :D

Edit:
Nie działają linki jak się "namierza" myszką na napis. Trzeba celować na tło obok napisu. Ps: nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem Ci tą ramke. Możesz zobaczyć ja na www.soldat-hos.republika.pl

Neon dessq
06-03-2005, 13:29
Możę ktoś wie jak można zrobić skórke na forum albo skąd można ściągnąć jakieś ciekawe?

Bambuko
06-03-2005, 13:37
Emil1 twoja strona ma kiepskie ramki. Dużo lepsze od frameset są iframe - ramki pływające. Dla początkujących polecam www.webdiary.pl (http://www.webdiary.pl) .

Acid
06-03-2005, 15:02
LOL, robiłeś ją w webmasterze... xD

Linki w menu nie są w pełni wykończone popraw to..

Thero
06-03-2005, 17:47
Jakby to powiedzieć: Amatorszczyzna ;).

Neon dessq
07-03-2005, 19:42
A może ktoś wie jak dodać stronę do jakiejś wyszukiwarki np.google?

Louner
07-03-2005, 20:04
Masz ją w republice to dodaj do katalogu republiki w panelu obsługi :)

Do katalogu WP dodajesz za SMS'a X(

Do katalogu onet - znajdź w katalogu pole 'dodaj do katalogu' :)

Gulgulator sam znajdzie po zrobieniu ww. czynności :)

PS. Strona słabo zaprojektowana. Trzeba zmieniać rozdzielczość, tło 'przycina' przeglądarkę, itd...

Neon dessq
07-03-2005, 20:51
Chiałem dać swoje tło, dobra rozdzielczość, mało szczegółow, nawet guziki miałem zrobione ale mi nie chce wejść łee :( :baby: