Pokaż pełną wersje : Bright Sword czy Skull staff??
Witam, tak jak w pytaniu. Mam dylemacik i nie wiem z czego walić. Czy walić ze Bright Sworda (atk: 36 def:30) czy ze Skull Staff (atk:36 def:12). Jestem sorkiem. Nigdy nie waliłem z broni obuchowej więc mam ją na 10 lvl, natomiast caly czas walilem ze sworda i mam prawie 19 lvl. Nie wiem czy jush zostac przy swordzie czy moze lepiej zmienic na bron obuchowa. Mam treraz 16 lvl i prawie dochodze do 17 :)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Hallabard
01-03-2005, 18:14
Powiedz może jakie masz skille ?
Thunder87
01-03-2005, 18:35
Bij tym w czym masz najlepsze skille. Broń nie ma większego znaczenia dla sorka.
lej ze sworda, bo juz masz skille 19, a sorkiem trudno takie nabić :) Szkoda czasu na zmiane i skillowanie-sork i tak nie wali z łapy...
Master Of Devastation
01-03-2005, 23:24
lej ze sworda, bo juz masz skille 19, a sorkiem trudno takie nabić :) Szkoda czasu na zmiane i skillowanie-sork i tak nie wali z łapy...
Juz nawet nie o to chodzi że ma 19 sworda ,ale jak jest sorcem to lepiej żeby z tego brighta bił bo bright ma 30 defa, a jak wiemy sorcki dużo skilla w shieldingu nie mają ....z drugiej strony skull staff mało waży ale co tam ,bs też w sumie bo "tylko" 29....ja stawiam na bs'a :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.