zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna na Pandorii

Shinjix
01-03-2005, 20:28
Koniec siedzenia pod miotłą Polaków. Dzisiaj kilku SWE chodziło po Tibii i lało polaków. Yattering sie wkurzył i wypowiedział wojne(a raczej założył Gildie Polaków-Wojaków), a raczej Thor Pee wypowiedział, bo twierdzi, ze polacy zaatakowali jego kumpla swe Amilad Erus(Zapomniał o tym, że przed tym Amilad i kilku swe chodzili i zabijali Pol). NA razie to wszystko jutro jakies fakty z wojny przyniose...

morwi
01-03-2005, 20:40
ooo ty tez grasz na pandorii?

@topic
zanim oni zaczeli lac tych swe to....

Shinjix
01-03-2005, 21:15
@topic
zanim oni zaczeli lac tych swe to....
Musiał jakis high-level się sprężyć i zacząć i wojna midzie pełną para, a ja myślę, że mamy szansę!!

morwi
01-03-2005, 21:23
no moze mamy szanse....
ale pomysl yatter~ z truskawa bedzie walczyl? potem inni moze tez nabija red skule i co koniec? high levelow polakow az tak duzo nie ma

Shinjix
01-03-2005, 22:01
no moze mamy szanse....
ale pomysl yatter~ z truskawa bedzie walczyl? potem inni moze tez nabija red skule i co koniec? high levelow polakow az tak duzo nie ma
wiesz duzo swe ma truskawy :), a yatter bedzie chdzil w scale arm, bras legach itp-kasa na uhy :) Jak dobze zaplanujemy to wygramy! Bo zmysl taktyczny to połowa sukcesu :P Gildia sie dopiero formuje-zobaczymy za pare dni jak to będzie...

Black Tilly
01-03-2005, 22:40
Bedzie niezła akcyjka...

morwi
02-03-2005, 06:59
no moze bedzie dobrze, wszystko zalezy od tego jak sie zorganizujemy.....

@up
z tego co wiem to ty nie grasz na pandorii....

Premm
02-03-2005, 07:03
Ehhh nie macie za grosza wiary musicie wierzyc w polakow a nie w jakis swe...
Polak to swoj ziom i trza sie trzymac razem:)

Desigit
02-03-2005, 11:09
Ehhh nie macie za grosza wiary musicie wierzyc w polakow a nie w jakis swe...
Polak to swoj ziom i trza sie trzymac razem:)

Polak to swoj ziom i trzeba sie trzymac razem......hmm, tez tak myslalem ale jak zobaczylem umiejetnosci pvp wiekszosci polakow to mi sie odechcialo przylaczac do tej wojny-.-Zeby 30 ludzi nie potrafilo porzadnie trapnac np. Fenze, no poprostu n/c

btw. Czuje ze ta wojne przegraja polacy, jak sie pytalem wiekszosci czy ida sie bic to odpowiedzi byly takie:Mam malo uh, Pozniej sie zbierzemy,Narazie za duzo swe biega, Mam ****a mega lagi!!!!!etc.

Kajzer
02-03-2005, 12:59
oczywiscie ze przegramy
z kilku powodow:
np to ze jestesmy zorganizowani jak ****a mac to jedno ale ze łącza mamy dupne to drugie pozatym łapiecie sie za wojne jak nawet leva dobrego nie macie a mysle ze bez sensu
tak jak polacy przegrali na titanii przegraja i na pandori

Mateuss
02-03-2005, 15:36
Kajzer jak nie wiesz co sie dzieje na pandorii to nie komentuj bo mi sie chce rzygac !!

Wygramy ... (mam nadzieje) a jezeli nie wygramy to ich oslabimy chociarz.

Mamy szanse ...

Kebes
02-03-2005, 19:17
Mi się wydaje, że nie mamy szans, ale to tylko przez nas samych. Historia sprzed 5 minut: Przychodzi pod depo w Ab jeden koleś i zaczyna nawalać jednego Polaka (nicków celowo nie podaję). Wszyscy się na niego rzucili, to ja niedługo myśląc też. Nie ubiliśmy go - poszedł sobie. Za chwilę jednak wrócił, co ciekawe z jednym z naszych rodaków i zaczęli mnie nawalać. Oczywiście dednąłem... nie miałem szans będąc na 20lvl, a walcząc z 23 i 38. Miałem nie atakować w ogóle, ale myślałem, że jakby co to całe depo Polaków pomoże... jak się okazało nie pomogli. Nie wiem jak wygląda sytuacja w szeregach SWE. Być może jest podobnie... a być może nie.

PS. Ten post nie miał na celu użalania się nad sobą samym tylko przybliżeniem nieco sytuacji panującej wśród Polaków (niewszystkich). Proszę o nie bluzganie, to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

Desigit
02-03-2005, 19:31
Kajzer jak nie wiesz co sie dzieje na pandorii to nie komentuj bo mi sie chce rzygac !!

Wygramy ... (mam nadzieje) a jezeli nie wygramy to ich oslabimy chociarz.

Mamy szanse ...

Hmmm....A ty wiesz co sie dzieje na Pandorii??Odpowiedz brzmi:tak, z plotek:D

morwi
02-03-2005, 19:32
Mi się wydaje, że nie mamy szans, ale to tylko przez nas samych. Historia sprzed 5 minut: Przychodzi pod depo w Ab jeden koleś i zaczyna nawalać jednego Polaka (nicków celowo nie podaję). Wszyscy się na niego rzucili, to ja niedługo myśląc też. Nie ubiliśmy go - poszedł sobie. Za chwilę jednak wrócił, co ciekawe z jednym z naszych rodaków i zaczęli mnie nawalać. Oczywiście dednąłem... nie miałem szans będąc na 20lvl, a walcząc z 23 i 38. Miałem nie atakować w ogóle, ale myślałem, że jakby co to całe depo Polaków pomoże... jak się okazało nie pomogli. Nie wiem jak wygląda sytuacja w szeregach SWE. Być może jest podobnie... a być może nie.

PS. Ten post nie miał na celu użalania się nad sobą samym tylko przybliżeniem nieco sytuacji panującej wśród Polaków (niewszystkich). Proszę o nie bluzganie, to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

tak sie sklada ze akurat wszedlem do dp i widzialem koncowke twego zycia, ale powiedz czemu miales white skula? moze dlatego cie zaje.bali

Kebes
02-03-2005, 19:44
Prawdopodobnie dlatego, ale white skull był za nawalanie tego gościa, który zaatakował Polaka. W sumie to nie żałuję tego, że zginąłem, ani nie żałuję tego co straciłem (łopata, lina i szalik <rotfl>), ale żałuję straty expa... 10000 :P W sumie to po wojnie odrobię to w 2 godziny na amazonkach, ale... PO WOJNIE, czyli nie wiadomo kiedy ;) A może już dziś, jutro?? ;)

morwi
02-03-2005, 19:46
Prawdopodobnie dlatego, ale white skull był za nawalanie tego gościa, który zaatakował Polaka.

nie rozumie, biles pk i miales white skula? cos tu nie pasuje:>

Kebes
02-03-2005, 19:52
To nie był PK. Tzn. nie miał red skulla, ani kiedy przyszedł (jeśli dobrze pamiętam) nie miał nawet whita. Chyba, że w tym zamieszaniu zrobiłem przypadkowego missclicka... nie atakowałem z ramki Battle tylko prawym i Attack. Co do tego jednak nie jestem pewny.

Mateuss
02-03-2005, 21:08
Ludzie wlasnie wy***alismy polowe demonius :D look na tibia.com :D

Musimy wygrac :D

W koncu udany trap :D jeje :D :D

morwi
02-03-2005, 21:09
ku.rwa nigdy mnie nie ma jak cos ciekawego sie dzieje.....-.-

Shinjix
02-03-2005, 21:22
Ludzie wlasnie wy***alismy polowe demonius :D look na tibia.com :D

Musimy wygrac :D

W koncu udany trap :D jeje :D :D
Tylko, że na forum tibia.com pisze, że przegrywamy 8:2 czy jakoś tak :)

Hehe nasze fragi:

Exefs Killed at Level 41 by Thon Lethis
and by Bertas Vice'Roy

Looniie Killed at Level 38 by Tie Pogromca
and by Dalanther

Angel Dominantes Killed at Level 45 by Dalanther
and by Paul Calin

Bazir Killed at Level 29 by Paul Calin

Dragua Killed at Level 61 by Tie Pogromca
and by Dalanther

Rowe Killed at Level 37 by Yattering

Suvri Killed at Level 62 by Tie Pogromca

Marbol Killed at Level 43 by Dalanther
and by Lady Angel Windrunner
__________________________________________________ ____
Coś na osłode:
Cruth Banished: until 09.03.2005 19:30:17 CET because of

excessive unjustified player killing

Mateuss
02-03-2005, 21:37
To co Shy~~ dalej twierdzisz ze oni wygrywaja :D

morwi
02-03-2005, 21:43
mamy duze szanse, ale jak wszyscy zaczna sie potem klocic to bedzie koniec...

xemmoe
02-03-2005, 21:52
Podobno przd chwilą się ta wojna skończyła...
Przydał by sie jakis poradnik.
Ja nietety w tej wojnie nie uczestniczyłem teraz żaluje.
Podobno Polacy wygrali.
Po thais wszyscy biegają na biao czerwono, a fibula zotała opanowana przez naszych.
Jak to będzie dalej czas pokaże.

Shinjix
02-03-2005, 21:53
To co Shy~~ dalej twierdzisz ze oni wygrywaja :D
Zawsze twierdziłem, że Polacy maj.a szanse na tym serwie :)

@Morvi
Plan jest taki, ze confusion ma zostac i sprawiac kontrole nad innymi polskimi gildiami, ktore sie uformuja. W Cofusion zostana high levele i najbardziej zasłużeni na wojnie...

PS: Zapomniałem powiedzieć: Rano jak próbowaliśmy trapa na fenze to uciekała jak zarzynane prosie-ledwo zwiała :)

@up
dopiero 1 bitwa skończona. Swe s*******ili, a ci co dedli to nie wrócili. Polacy wygrali bitwe.
Demony tak szybko się nie poddadzą ale poddadzą wcześniej czy puźniej :). Teraz w to wierze jeszcze bardziej!!!

Scream
02-03-2005, 22:06
powiedzcie mi..... czy familia windrunner(polska familia) uczestniczy czynnie w wojnie?

Darkness Dragon Master
02-03-2005, 22:14
Gadałem kilka godzin temu z kumplem. Był wraz z innymi polakami nie jestem pewien ale chyba koło Fibuli i spotkali się ze szwedami. Nagadał Narelowi co o nim myśli i wszyscy ruszyli do ataku . Niestety kumpel zginał :kat: Jutro dowiem się szczególów jak potoczyły sie ich dalsze losy. Jeżeli to prawda co piszecie o naszym zwycięstwie to gtz dla nas :D

A ja to wszystko przegapiłem X(
To nasze duże zwycięstwo(ban dla pana Cruth osłabiło szwedów). Tylko tak dalej.

Shinjix
02-03-2005, 22:15
powiedzcie mi..... czy familia windrunner(polska familia) uczestniczy czynnie w wojnie?
NIektórzy członkowie famili już walczyli, a niektórzy nie zdążyli jeszcze się bic :)

xemmoe
02-03-2005, 22:18
Ta wygrana bitwa to dobry znak na przyszłość.
Polacy teraz za żadne skarby nie odpuszczą.
Poza tym mamy przewage liczebaną ( przynajmniej w wojnie dalo sie to zauważyć)
Prędzej czy później wygramy :)

Sorcerer Lukaasz
02-03-2005, 22:45
na pandori teraz jest taka zadyma ze bania mala mam tam niski lvl i dzis w depo w carlin kilkanascie minut stalem az posilki polskie przybyly !! zapraszam wszystkich polkow na pandorie!!!!!!!!!!!!!!!

Shinjix
02-03-2005, 22:50
Chciałbtm dodać jak upokożylismy gildię Dem~uciekali az sie kurzylo i rano i wieczorem :) To dowód, że Polska to silny naród i dokopiemy szfedom. Po postowaniu szwedów na forum, że szybko polegniemy, nie mamy szans, żebyśmy wyszli z confusion i nie marnowali tak swoich postaci itd.(zygać juz mi się chciało) Szwedzi wreszcie zobaczyli, że jednak maja sie czego bać :)

Qrczaq
02-03-2005, 23:03
a mi sie wydaje ze mamy szanse i to duze :-) zobaczcie na fragi.. cruth ma bana a nawet duzo osób padło z ich gildii... a yattering z red skullem walczy i paru innych chlopakow :P

Rikimaru
02-03-2005, 23:19
Jutro dołączam do wojny me imie Shizukesa - 30 master iwth 44 mlvl;]

Magical Trevor
02-03-2005, 23:58
Też gram na Pandori. :P

Ci szwedzi mnie wnerwiają, ciągle by tylko chcieli władzy i władzy. To się musi skończyć!

Shinjix
03-03-2005, 00:00
Teraz szwedzi mają nową taktykę: "skoro nam nie specjalnie wychodzi to zagońmy całą Pandorie do wojny z polakami" i na forum napisali, ze to my jesteśmy źli itp. Szkoda tylko, że nie pamięta jak to on(oni[swe]) robili Power Abuser. Zresztą przypomniałem mu to :)

Scream
03-03-2005, 07:25
szkoda ze nie zaczolem grac na pandori, z checia wziol bym udzial w wojnie ;/ a moze ktos bedzie tak mily i da mi na mainie p-set i warhammera?;) wspomogl bym was w wojnie :D

Haloren
03-03-2005, 07:47
Też gram na pandorii sorcem. I z SD siekam szwedów. Pamiętam jak pierwszego dnia wszyscy grzali dupy w depo i blokowali wejścia. Zamiast pomóc, to jeszcze przeszkadzali... paranoja. Ale wczoraj nie działo się nic szczególnego, również słyszałem że na edron fenza w depo siedziała i bała się wyjść. Więc na razie nie jest źle.

Shoden
03-03-2005, 08:42
Ja sadze, ze polacy poniosa kleske... a dlaczego?
1) Szwed szweda raczej nie wych... a w Thais wczoraj akcja, gosc kupowal sporo hmm ktos tam chce mu spzredac no i spzredal ale prawie wszystkie hmm byly uzyte kilka razy, kupowal kilkanascie bp wiec nie sprawdzal.
Ogolnie polacy sobie nie pomagaja moze nie chca pomoc? Nie chca zeby jakis gracz mail od nich wyzszy lvl mlvl/ skill? I dlatego staramy sie ich powstrzymac od tego blokujac respy sprzedajac wadliwe reczy (powyzsze hmm)
2)Oraganizacja szwedow jest wedlug mnie lepsza, umieja sobie poradzic 2swe vs 5 polakow i swe w konia zrobili ich chociaz lvl gdzies rowne.

Takze watpie ze te wojne wygramy chociaz jestem za Polska. I wojny nie lubie.

EDIT- Przywrociles mi wiare w POLSKE :D

Shinjix
03-03-2005, 11:33
@Up
Ale to swe mają rządze władzy, chcą byc najlepsi i mieć najwyższe levele. Szwedzi na Pandori to tacy rasiści. Jak rozwala nas(co jest mało prawdopodobne) to wezma sie za inne nacje. Pandoria to dobry dowód, że Polacy potrafią sie zjednoczyć i walczyć o swoje. Dlatego mamy szanse.
Co do organizacji szwedów i ich lepszym pvp. Podczas wojny leją najmniejsze levele, bo u nas niemogli udupić nikogo poważniejszego mimo, że maja wiecej high levelowych postaci i master sorców. To jest dowód, że Polak potrafi :)

Kajzer
03-03-2005, 12:11
Jutro dołączam do wojny me imie Shizukesa - 30 master iwth 44 mlvl;]
tez dolacze ale jak nabije 34 lev UE plx;]

rush
03-03-2005, 13:23
Shinjix, jak się nazywa twoja postać na Pandorii??

@Topic
Ja już wczoraj brałem udział w wojnie, ale na moje nieszczęście w samej końcówce. Nie zdążyłem się jeszcze rozgrzać.... :D. Na Trade chacie wszyscy piszą, że Nareli ma rooka.... Chciałbym tego doczekać.... :p

Rixon
03-03-2005, 17:15
Heh tez gram na Pandorii jako ktos tam z Windrunnerow :) Gadalem dzis z Thorem Pee i sam stwierdzil ze Polakow jest za duzo..wiec oni w najblizszym czasie nic nie planuja raczej i tlumacza sie ze skoro Yatter zebral taka (sorry) armie noobow to oni tez beda rekrutowac. Poza tym chca walczyc na Edron bo tam polowa Polakow nie wejdzie :D Zobaczymy co przyniosa nastepne dni bo obie strony bardzo wierza w zwyciestwo..obawiam sie troche zeby oni nie zebrali tylu Szwedow co Polakow, ale to raczej nie wykonalne. ;)

Scream
03-03-2005, 17:27
zchecia bym sie wloczyl do wojny.... ale nie chcem zaczynac poraz kolejny od zera i licze na to ze ktos bedzie na tyle mily, ze podaruje mi p-set oraz warhammer ^^ moj nick to scary pandorian, edron :D

dragono
03-03-2005, 17:33
Ostatnie godziny na Pandorii to jest coś cudownego.Normalnie nie mogłem wytrzymać z radości jak kilkudziesięciu polaków w thais ganiało szwedów na lewo i prawo.Utworzona gildia się rozrasta jak grzyby po deszczu;)
Niestety bardzo duża część polaków ukrywa się jeszcze, ponieważ się boją. Z mojej gildi z 15 polaków tylko 4 poszło bronić honoru;) Bardzo fajno by było jakby reszta polaków 20+ dołączyła do walki,wtedy napewno sukces byłby w naszych rękach.

Wykorzystajmy czas , ponieważ teraz mamy wielką przewagę liczebną !!!!!

morwi
03-03-2005, 17:34
zchecia bym sie wloczyl do wojny.... ale nie chcem zaczynac poraz kolejny od zera i licze na to ze ktos bedzie na tyle mily, ze podaruje mi p-set oraz warhammer ^^ moj nick to scary pandorian, edron :D

LOL? fri itans!!!!!!11!!!11111oneoneone!!1oneoneoneone!1211 1!!1

Scream
03-03-2005, 17:40
@up
"smiej sie smiej, zobaczysz jednak, twoj smiech urwie sie jak chejnal" gdy zdobede te fri itanz i przescigne cie lvlem XD

morwi
03-03-2005, 17:43
@up
"smiej sie smiej, zobaczysz jednak, twoj smiech urwie sie jak chejnal" gdy zdobede te fri itanz i przescigne cie lvlem XD

-.-

a czy ja cos mowie o levelu? ale to jest bezsens prosic o fri itans, jakby to byl starszy serwer to czemu nie, ale tu to se mozesz prosic....

a tak btw skad wiesz jaki mam level?

Scream
03-03-2005, 17:48
hlv nie wypowiedzial by sie na temat mojego postu, bo uznal by mnie za nooba. prosze o fri itans - p-seta i w-hammer oddam gdy uzbieram kase zeby samemu sobie kupic, czyli po ok. tygodniu, a dotego polacy zyskaja dodatkowego dosc doswiadczonego master sorca, ktory gdy powstanie nowy serwer przestanie grac na pandori i przeznaczy swoj dobytek na zecz osoby od ktorej dostal fri itans.

morwi
03-03-2005, 17:51
hlv nie wypowiedzial by sie na temat mojego postu, bo uznal by mnie za nooba. prosze o fri itans - p-seta i w-hammer oddam gdy uzbieram kase zeby samemu sobie kupic, czyli po ok. tygodniu, a dotego polacy zyskaja dodatkowego dosc doswiadczonego master sorca, ktory gdy powstanie nowy serwer przestanie grac na pandori i przeznaczy swoj dobytek na zecz osoby od ktorej dostal fri itans.

nie rozumiem jestes sorcem i chcesz w hammera? i co bedziesz nim siekal swe?:>

no fakt nie mam duzego levela bo tylko 22 ale nie mam tez duzo czasu na gre...

Shinjix
03-03-2005, 17:54
Heh tez gram na Pandorii jako ktos tam z Windrunnerow :) Gadalem dzis z Thorem Pee i sam stwierdzil ze Polakow jest za duzo..wiec oni w najblizszym czasie nic nie planuja raczej i tlumacza sie ze skoro Yatter zebral taka (sorry) armie noobow to oni tez beda rekrutowac. Poza tym chca walczyc na Edron bo tam polowa Polakow nie wejdzie :D Zobaczymy co przyniosa nastepne dni bo obie strony bardzo wierza w zwyciestwo..obawiam sie troche zeby oni nie zebrali tylu Szwedow co Polakow, ale to raczej nie wykonalne. ;)
Terraz maja nową taktykę i nakłaniają całą Pandorię do walki z Polakami: "jacy oni są źli, brzydcy i jak wygrają to będzie koniec dla Pandorii". Na razie im to nie wychodzi i dziwią się dlaczego :) Pewnie zapomnieli o tym jak to oni zastraszali cały serwer i robili Power Abuser :) cóż jak będzie tak jak do tej pory to przegrają.

PS: Oni mają więcej fragów i szczycą się, że zabijają Polaków z levelem 20-30. Polacy mają mniej ale za to praweie wszystkich których zabiliśmy są z levelem 30-50. A Fenza i tak padnie wcześniej czy później to tylko kwestia czasu. Na razie Demonius okupują Depo :)

malypl
03-03-2005, 17:56
Myśle że powinnismy wygrac to wojne
mamy trohe polaków h-lvl

Akcja ze wczoraj swe zlurowalo ze 3 cyklopy i blokowali low lvl kturzy gineli sam prawie zginolem ale uratowalem sie fuxem trzeba Wytepic Swe X(

Scream
03-03-2005, 17:57
bede sorcem, bo jak narazie to na roku siedze ( dzisiaj chara zalozylem ).
a co do warhammera - potrzebuje go do bicia rotow.

Shinjix
03-03-2005, 18:00
bede sorcem, bo jak narazie to na roku siedze ( dzisiaj chara zalozylem ).
a co do warhammera - potrzebuje go do bicia rotow.
Rób lepiej magic level "we need SD shooter's" :)

Scream
03-03-2005, 18:06
@shinjix
zalozmy
bede gral 20h
nabije 2mlvle
sila moich czarow wzrosnie o 6%

bede gral 20h, ale bede expic
nabije 2mlvle
nabije 2lvle
zdobede ~5k z rootow ( co pozwala wraz z kasa za bp sd np. na nabicie kolejnego mlv, czyli kolojny mlv)
sila moich czarow wzrosnie o 13%, dotego moja mana wzrosnie o 60, hp o 10, a cap. o 20. czy widzisz roznice?
nabijam 8lv, jesli dzis lub jutro rano dostane w-hammer i p-set, to w niedz. wieczorem bedzie 20lv i nowy master sorcerer.
jesli nie dostane, to bedzie 8lv i nowa osoba biernie przygladajaca sie wojnie.

Shinjix
03-03-2005, 18:12
@Scream
Pogadaj z Dalanther albo Yatteringiem mysle, że ci powinni pomoc
PS: Plate set +war hammer na Pandorii to koszt ponad 10k :)

Scream
03-03-2005, 18:16
cos czuje ze oni mi nie pomoga... :S

Exodus
03-03-2005, 18:24
Ci co sie wypowiadają czy moglibyście podać swoje nicki na pandorii ;)

Darkness Dragon Master
03-03-2005, 18:27
Co się dzieje?? Dzisiaj ładuje się na Pandorie a przy dp (Ab) polacy tłuką polaków. Mówili, że im się nudzi X( Jak tak dalej pójdzie to szwedzi nie będą musiel nawet brudzić sobie rączek ;(

Exodus
03-03-2005, 20:13
scream mogleś nie podawac nicku, bo jak cie widze że ty przez 15 minut mówisz do kolesia bobo!.... to troche dziwne:P

Scream
03-03-2005, 20:27
spamowal, i nie chcial przestac. a bobowanie..... ehhhh...... nie znam nikogo, kto by to wytrzymal ^^ zawsze sie to konczy tak ze albo ten koles wola protektora zebym przestal, albo mnie przeprasza ^^ niezawodny sposob na ludzi ktorych niechcem/niemoge zabic.

Exodus
03-03-2005, 21:06
może to i sposób nie ;p

Mateuss
03-03-2005, 21:45
Nic nie chce mowic ale mnie denerwujecie !!!!!

Tak jak polowa noobow ktore nie wiem po co blokuja nas jak chcemy lac Demonius !!i gildie z nimi pokrewne !!

I na boga Od*******cie sie od szwedow bo nie z nimi toczymy wojne !! wojna jest z demonius !!!!!

Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!

Mateuss
03-03-2005, 21:46

Tak jak polowa noobow ktore nie wiem po co blokuja nas jak chcemy lac Demonius !!i gildie z nimi pokrewne !!

I na boga Od*******cie sie od szwedow bo nie z nimi toczymy wojne !! wojna jest z demonius !!!!!

Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!:D
I'm Evil :D

Shinjix
03-03-2005, 23:07

Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!:D
I'm Evil :D
musiał byś ubić tak 40% confusion i ok 70% Polaków, którzy nie są w confusion :)
PS: To oni nam złą opinie robią i przez nich mamy złą opinie na serwie. I mimo, ze Demonius ma gorsza, bo to straszne PA to nas juz nie szanuja i nie wspieraja inni gracze właśnie przez takich debili, którzy przeważnie nie mają nawet 20 levela...

nawigator
04-03-2005, 00:25
nie no dzisiaj jjak bylem na kanale gildi... gadalismy o tych noobkach.. to jeden wymyslil nawet text bojowy

"elemele szwedy ****e" ... i jak tu sie nie dziwic ze taka opinia jest ?:S

Tony ^^
04-03-2005, 00:48
Ofiary wojny:
Swe-Demonius :baby:
~Looniie
~Exefs
~Angel Dominantes
~Attzor
~Bubblah
~Dragua
~Marbol
~Partykirran
~Rowe
~Suvri
~Swiifty
~Thorin Niel

Polska-Confusion :cup: *Damy Rade*
~Argon Elio
~Lady Anaconda
~Paul Calin
~Amer Hugus
~Ashimari Kiamo
~Auberta Alceu Pintu
~Bertas Vice'Roy
~Blade Mac'Finger
~Boris Markovich
~Enta
~Taranter
~Slawus-Osn
~Skocz Vanitas
~Sir Qrczaqq
~Shizukesa
~Drumbs Gargulas
~Fafnor
~Flask
~Franek Vice'Roy
~Grah Am
~Ikebo Destroyer
~Immortal Sztabzi
~Jobax
~Lestat Hellslayer
~Moontyx
~Mysterio Goclovsky
~Neho Baricello
~Omega Windrunner
*Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam :)

Zabitych jest wiele więcej po stronie Szwedzkiej jak i Polskiej
między innymi:
>tzn. Wolni Jeźdźcy
>Gildia: Tala Khan (Swe) X(
>Gildia: Everlight (Swe) X(
~o Liczba Ofiar Ciągle Rośnie!! o~

//Wiecej nieszukałem, puźno już :p, za wszystkie błędy przepraszam//

Shinjix
04-03-2005, 09:09
nie no dzisiaj jjak bylem na kanale gildi... gadalismy o tych noobkach.. to jeden wymyslil nawet text bojowy

"elemele szwedy ****e" ... i jak tu sie nie dziwic ze taka opinia jest ?:S
Jeżeli przegramy to przez takich debili, bo Demonius wymyśliło taktykę, że teraz będą udawać "dobrych ludzi walczących o pokój" :), a Polacy zaczęli(niektórzy) zachowywać się jak debile(ci poniżej 20 levela) i server nastawia się do nas negatywnie :(
Przykład: Kilku gości w ab (level oczywiście poniżej 20) czuje sie męsko. Chodzą i pytają wszystkich "swe??" i jak ktoś powie, że tak lub oświadczy, że nie jest Polakiem to go leją[przeważnie gosć ma 11 czy 14 level](tak, jacy oni męscy) czują się silni jak niema nikogo powyżej ich levela.... Beznadzieja, jeżeli przegramy to przez takich Debili, bo coraz więcej osób zaczyna nas nienawidzić, a akcja na forum Demoniusów odpierana co chwila przez kilka(z 4 czy 5) osób coraz bardziej nastawia server anty Polsko :/

Scream
04-03-2005, 09:20
dosc oczywiste, ze polacy przegraja :S i szczerze mowiac, przypuszczam ze to nawet lepiej dla serwera.... polacy u wladzy zmienia sie w strasznych pk i pa, zniszcza ten serwer...... bedzie jeszcze gorzej niz za panowania swe.

Shinjix
04-03-2005, 09:23
dosc oczywiste, ze polacy przegraja :S i szczerze mowiac, przypuszczam ze to nawet lepiej dla serwera.... polacy u wladzy zmienia sie w strasznych pk i pa, zniszcza ten serwer...... bedzie jeszcze gorzej niz za panowania swe.
Cóż, intencje yatteringa były inne.(Pokonać GILDIE Demonius/Independence/Basic) Zniszczyły je właśnie takie debile i ich zachowania...

Tony ^^
04-03-2005, 10:20
Jeżeli przegramy to przez takich debili, bo Demonius wymyśliło taktykę, że teraz będą udawać "dobrych ludzi walczących o pokój" :), a Polacy zaczęli(niektórzy) zachowywać się jak debile(ci poniżej 20 levela) i server nastawia się do nas negatywnie :(
Przykład: Kilku gości w ab (level oczywiście poniżej 20) czuje sie męsko. Chodzą i pytają wszystkich "swe??" i jak ktoś powie, że tak lub oświadczy, że nie jest Polakiem to go leją[przeważnie gosć ma 11 czy 14 level](tak, jacy oni męscy) czują się silni jak niema nikogo powyżej ich levela.... Beznadzieja, jeżeli przegramy to przez takich Debili, bo coraz więcej osób zaczyna nas nienawidzić, a akcja na forum Demoniusów odpierana co chwila przez kilka(z 4 czy 5) osób coraz bardziej nastawia server anty Polsko :/

Masz racje ostatnio wpadłem do Ab'Dendriel kupić uhy, a że często tam niebywam to mnie nieznają :P, Podeszło do mnie 3x Polish noobs i pytanko
-Swe?
-Yes

Zaczeli mnie lać i wszyscy padli (14lvl,11lvl,15lvl). Nienawidze takich kozaków, niedowiedzą sie o co dokładnie chodzi w wojnie tylko się wożą i zabijają kogo popadnie. Wczoraj przeglądałem Forum.tibia.com i już 3/4 serv jest przeciwko nam. Pojawiły się nawet tematy typu:
~Confusion Random PK
~Pol is Pk and PA
* Tematy nienadane przez SWE :/

Shinjix
04-03-2005, 10:42
Jestem za tym, żebyśmy wygrali ale jak Demon~ wygrają i skończą z PA to będzie znaczyć, że jednak tą wojnę wygraliśmy, bo ich PA to jeden z głównych powodów wojny. :) A jak nie skończą to do tych co ich poparli wreszcie dojdzie, że stanęli po złej stronie. Ale będzie za późno. Moim zdaniem którakolwiek ze stron wygra to i tak będzie druga wojna jako odwet za pierwszą :)
Co do tych rasistowskich polaków na Pandori:
Jak wygramy powiedza, ze to dzięki nim(levelom 10-20), bo oni duzo szwedów bili(choc i tak ci co ich bili nie brali udziału w wojnie)
Jak przegramy to oni sie schowaja i będa twierdzić, że sa najdalej od winy(suX) :(
Niektórzy powinni skończyc grac na Pandorii lub nie zachowywac sie destrukcyjnie. Na początku wojny mieliśmy poparcie całego serwera, a teraz jak juz ktos wspomniał 3/4 servera nas nienawidzi przez nich :(

Shinjix
04-03-2005, 17:08
Kolejna nasza akcja udana. Kolo goblinów blisko Carlin. Szwedzi s*******ali az sie kurzylo :) znów grzeją PZ :) I tak ma być!!!

powrót vavca
04-03-2005, 17:11
no ja nie wiem...Cztając forum tibia com widze że to MY przyegrywmy,a oprócz tego wszyscy sa przeciwko nam.:(Ja nic nie wiem ale 500 exp i będę na mainie żeby was wspomóc:).Oczywiście na początku nie nie poradze...:/

Shinjix
04-03-2005, 17:16
no ja nie wiem...Cztając forum tibia com widze że to MY przyegrywmy,a oprócz tego wszyscy sa przeciwko nam.:(Ja nic nie wiem ale 500 exp i będę na mainie żeby was wspomóc:).Oczywiście na początku nie nie poradze...:/
a no tak, podniecają sie, że zabiją jakies 20 levele :) więc w fragach przegrywamy. Szkoda, że to oni zawsze uciekają z miejsca bitew :)

Tony ^^
04-03-2005, 17:59
Jestem za tym, żebyśmy wygrali ale jak Demon~ wygrają i skończą z PA to będzie znaczyć, że jednak tą wojnę wygraliśmy, bo ich PA to jeden z głównych powodów wojny. :) A jak nie skończą to do tych co ich poparli wreszcie dojdzie, że stanęli po złej stronie. Ale będzie za późno. Moim zdaniem którakolwiek ze stron wygra to i tak będzie druga wojna jako odwet za pierwszą :)
Co do tych rasistowskich polaków na Pandori:
Jak wygramy powiedza, ze to dzięki nim(levelom 10-20), bo oni duzo szwedów bili(choc i tak ci co ich bili nie brali udziału w wojnie)
Jak przegramy to oni sie schowaja i będa twierdzić, że sa najdalej od winy(suX) :(
Niektórzy powinni skończyc grac na Pandorii lub nie zachowywac sie destrukcyjnie. Na początku wojny mieliśmy poparcie całego serwera, a teraz jak juz ktos wspomniał 3/4 servera nas nienawidzi przez nich :(

Racja stary, będą kozaczyć że dzięki nim na Pandori panują Polacy, a tak naprawde huntowali samych 15 lvl :P

Teraz sie zwracam do Polish noobs:
Czy chcieli byście żeby w wojnie między Polską gildia a Brazylijską była wojna (lvl same 100+) wy jestescie 15 knightami z polski wogule niewdanymi w boje, i wpada wam 3x 17lvl br, i cie ubijają za narodowośc!!!?!!?!?!

Bo szwedzi na Pandori tak nierobią!!

> A ich PA to inna sprawa :/, ale to znaczy, że potrafią się Za****ście zorganizować i trzymać razem...

//Przepraszam za wszystkie błędy//

xemmoe
04-03-2005, 19:09
Teraz sutuacja się troche skomplikowala z tego co mi widomo.
Depo w Thais zablokowane, Polacy nie moga wyjść do tego brakuje run :/
Nie wiem jak to dalej będzie ale mam nadzieje że przetrwamy ten kryzys ;)

Shinjix
04-03-2005, 19:41
Teraz sutuacja się troche skomplikowala z tego co mi widomo.
Depo w Thais zablokowane, Polacy nie moga wyjść do tego brakuje run :/
Nie wiem jak to dalej będzie ale mam nadzieje że przetrwamy ten kryzys ;)
Myza to blokujemy ab :)

powrót vavca
04-03-2005, 19:52
gowno prawda.thais cale otoczone!!!!!!!!!!i jak ja mam zrobić lepszy lvl?? :(
chcecie prawdy??
http://img109.exs.cx/img109/8767/uo00711ad.jpg
i nikt mi nie bedzie wmawiał że polacy wygrywają!!! X(

Marcelek
04-03-2005, 20:04
Podoba mi się wchodze w to.

Mam nadzieję że knight lvl 10 skills 50/50 sie przyda.

Mateuss
04-03-2005, 21:05
hehe liczac fragi wygrywamy ;p dzisiaj ~~ 10 low lvli u***ywa;lo 2 szwedow ze sobie red skulle zrobili :D

Boze ludzie co wy gadacie ... Jak swe wygraja to koniec z tym serwkiem ... a ja sie nie wyplace :D

Szwedzi oszukuja ... dolaczyli do siebie 2 gildie .... everlight i tala than czy jaklos tak ... to po 1

Wczoraj sobie spokojnie ide i nagle 2 szwedow jeden 42 z everlight (juz 41lvl) :P i drugi niezrzeszony zaczeli mnie lac ...

To jest poprostu dobijajace jak chca sie lac niech dojda do demonius ... a nie z zaskoczenia atakuja X( buraki !!

xemmoe
04-03-2005, 21:05
Podoba mi się wchodze w to.

Mam nadzieję że knight lvl 10 skills 50/50 sie przyda.

Przyda sie każdy, nawet jako mięso armatnie ;)
A tak na poważnie to teraz nam ludzi brakuje.
Większość siedzi w dp a końca wojny nie widać.

Exodus
05-03-2005, 00:30
ja przed chwilą się zalogowałem przed bramą ab patrze a dookoła chyba ze 40 szwedów to się wylogowałem spowrotem ;p

nawigator
05-03-2005, 00:42

Tia ... wczoraj jednego jakiegos 17 levea pogonilem spod Gh Sweków... bo wyzywal ich... a jak ktos sie odezwal to mowil " Polska won, you will die, polska rox on this server for ever." Zaczelem go swoim 8 pallem nawalac i uciekl ... i dobrze .. niektórzy robia taka sexy aure naokolo poplaków ze masakra...

Aha ... Btw.. tutaj Derlej... moze pamietasz... nagralem filmik jak sie lalismy... pare ladnych lev popadalo XD (od swe oczywiscie)

demonholix II
05-03-2005, 07:20
WCzoraj gdy stalismy przed brama Ab jakos suka rozpusila plokte ze jestem szpiegem szwedów i mine za***ali tlko nOOby zabijaja tego kto i pomaga X(

HaraHorn-11 sor :mag
mlv-22
swiat-pandoria ale opuszczony z powodu zaduzej ilosci nOObów X(

Scream
05-03-2005, 07:46
widze sytuacje na pandori...... i przeraza mnie to...
wiekszosc czasu spedzam w ab i jesli taka sytuacja jest we wszystkich miastach - to polska napewno nie ma zadnych szans. Wciaz slysze hasla " szwedy to ****y" ; "za***ac wszystkich swe" itp. wiekszosc osob tam przebywajacych to poprostu nooby, nie majacych pojecia o tej wojnie, spragnieni krwi low lvowatych swe. A co do tego ze polacy zablokowali ab - w ab jest bezpiecznie dla polakow, ale to tylko dla tego, ze swe poprostu nie walcza o te miasto. Ciagle slysze hasla, ze jak przyjda swe to maja w******* itp. a gdy w miescie pojawila sie ok. 5 osobowa grupka swe - 20-40lv polacy okupowali depo, juz dwa razy widzialem taka sytuacje, a najlepsze jest to, ze nubki sie nawzajem blokowaly i nie pozwalaly sobie wejsc do depo ;] polska poprostu rox
wynik tej wojny jest z gory przesadzony.

demonholix II
05-03-2005, 08:04
Przeciez to proste ze Polacy przegraja ile razy widze jakos grupke SZwe w Ab w wszyscy polacy spirdalaj do dp

Prosze o to przyspiewka 8 knighta SWEDZI TO ****A , ****E BIC CZEBA , KTO BIJE ****E IDZIE DO NIEBA!! NASZA PIOSENKA JEST BARDZO KRÓTKA SZWEDZI TO ****A I PROSTYTUTKA!! :P X( ;( ;(

Shinjix
05-03-2005, 11:44
gowno prawda.thais cale otoczone!!!!!!!!!!i jak ja mam zrobić lepszy lvl?? :(
chcecie prawdy??
http://img109.exs.cx/img109/8767/uo00711ad.jpg
i nikt mi nie bedzie wmawiał że polacy wygrywają!!! X(
Szkoda, że się nie logowałeś jak polacy tak okupywali: Carlin, Thais, Venore itd. kilka dni z rzędu. A szwedzi sie szczycą jak zabiją kilka Polaków level -15 i okupują miasto o godzinie 3 nad ranem kiedy żadnego poważniejszego gracza nie ma online :)

Przeciez to proste ze Polacy przegraja ile razy widze jakos grupke SZwe w Ab w wszyscy polacy spirdalaj do dp

Prosze o to przyspiewka 8 knighta SWEDZI TO ****A , ****E BIC CZEBA , KTO BIJE ****E IDZIE DO NIEBA!! NASZA PIOSENKA JEST BARDZO KRÓTKA SZWEDZI TO ****A I PROSTYTUTKA!!
Dobra uwaga. To 8 levele robią z tego raistowską wojnę, to 8 levele drą mordy najgłośniej i najszybciej s*******ają do depo, to 8 levele....

Jak ty widziałes tylko takie hardkorowe akcję 8 leveli to się nie dziwię, że masz takie zdanie na tę wojnę :) Wziąłbys udział w jakiejś bitwie, zobaczyłvys jak szwedzi zawsze s*******ają i bys zmienił zdanie...

@Mateuss
we fragach licza sie tylko zabici z gildi więc troszke przegrywamy. Ale dlatego, że szwedzi jak kilku naszych podczas bitwy zabija to zaraz s*******ają do PZ :)

demonholix II
05-03-2005, 14:04
Zebys wiedzial ze widzalem wiel weiecej ackji naprzyklda wczoraj w Ab mondrzy polacy jak mi sie skonczyly uh(4bp)to jakis mondry polak zamiast uhnac to mine dobil ;( X(

globi
05-03-2005, 14:08
W tej wojnie został popełniony jeden, ale za to karygodny błąd. Mianowicie zabijanie/atakowanie random Swe. Wojna była przeciwko Demoniusom, ale oczywiście polacy musieli atakować Swe, m.in. Lucas'a Sunschine i Aaimai'a przez co przyłączyli sie do Demoniusów i teraz będzie/jest o wiele ciężej. Smieszni są też Polacy, mówią Swe to ..., Polska rox, a leją polaków. Ja nie biorę udziału w wojnie to to bezsensu żebym moim palkiem się tam pchał skoro i tak niewiele zrobie.

Scream
05-03-2005, 15:37
15:41 You see Destrakszyn la'Bam (Level 41). He is a knight. He is Second Voice of the Sinus (The Axeman). - polak, dolacza do swe ;] a za nim pojda napewno inni polacy. jak dla mnie wojna jest juz przesodzona....

Matrixen
05-03-2005, 15:43
Juz Brazole sa juz lepsi od swe skoro co chwile wojny wypowiadaja :P
Gram na nowym serwerze Jamera i jest spokoj :P Tylko male potyczki miedzy gildiami 3- 4 osobowe :P

xemmoe
05-03-2005, 15:46
15:41 You see Destrakszyn la'Bam (Level 41). He is a knight. He is Second Voice of the Sinus (The Axeman). - polak, dolacza do swe ;] a za nim pojda napewno inni polacy. jak dla mnie wojna jest juz przesodzona....

Destrakszyn la'Bam ten idiota który luruje Dwarfy Guadry jest polakiem?

Lord Fortimbrass
05-03-2005, 16:06
Chociaż mam niski lvl ja też pomoge i możecie liczyćna muj barbarian axe :) 22 lvl knight, Armusdiem! MAM JEDEN CEL WY***AĆ SZWEDA BO TO ****!

globi
05-03-2005, 21:39
Chociaż mam niski lvl ja też pomoge i możecie liczyćna muj barbarian axe :) 22 lvl knight, Armusdiem! MAM JEDEN CEL WY***AĆ SZWEDA BO TO ****!

Eh. I właśnie przez takie coś Confusion może przegrać walkę. To jest wojna przeciwko Demoniusom, a nie Szwedom:/.

Ziencio
06-03-2005, 09:33
Jak niektórzy wiedzą, Polacy przegrali wczoraj w Venore bitwę ( wiem o tym, bo mój brat też był w tej wojnie ). Polacy mówili że :
- damy radę
- za******* swe
itp.
A co się stało??? Na początku padł vice lider Confusion, Dalanthar..... I tak się zaczęło..... Jak mój brat mówił, w wojnie też zginęło parę noobków 20-30.
Przez tą przeegraną Mort przeszedł na stronę neutralną i wypisał się z gildi.
BTW. Jaka była przyczyna tej wojny?

Exodus
06-03-2005, 09:42
Nareli
06.03.2005 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio

nie jest tak źle :P

powrót vavca
06-03-2005, 10:38
Moje obserwacje wojenne:
Nie mamy dowódctwa.Wczoraj w ciągu półgodziny byłem:3 razy w thais ,2 razy w ab i 3 razy w kazo.Co chwile ktoś sie darł ROZKAZ DO THAIS,ROZKAZ DO AB.polacy sie na*******ają między sobą!!!W siebie gfb ********, walą się , kłucą się dzie kto stał.I co za debil wpadł na kolor pomarańczowy??Jeszcze taki ochydny odcień X( :p .Pod gh szwedów drą swoje rasistowskie gęby i się wożą , a jak jakiś swe wyjdzie to s*******ają.Niby nareliego gonicie??na game chat kilka razy ryłem ze naraeli z gh wyszedl i wołałem o pomoc bo wszyscy zaczęli wychodzić a tu nikt nie przyszedł.Moim zdaniem wojna jest już przesądzona:(

Scream
06-03-2005, 10:56
swe udezaja szybko i skutecznie...... nie biora ze soba masy low lv..... polacy w ten sposob psuja sobie tylko reputacje, bo takie 10-20lv i tak nic nie zrobia, a tylko bluzgaja wszystkich naokolo.

Exodus
06-03-2005, 12:01
zgadzam się,wiekszość low lvli tylko wyzywa szwedów co daje Polakom opinię rasistów :/

Thomisson
06-03-2005, 15:50
według mnie ta wojna w ogóle źle przebiega. Swe i Pol powinny jakoś dojść dogadać się i umuwić na jeden konkretny termin wojny, a nie lać low-levele i tylko są jakieś małe potyczki. Niech dowódcy obydwu gildii dogadaja się w sprawie rozejmu, przynajmniej do momentu rozpoczęcia prawdziwej wojny (o ile moja propozycja zostanie rozpatrzona........), bo to doprowadzi do zagłady serva i PK niewinnych graczy, którzy tylko chcą grać na Pandorii, a nie uczestniczyć w jakiejś wojnie! X(
Mam nadzieję, że wygramy.potrzebujemy organizacji!

Offtopic@
Właśnie dlatego wolę grać na serverach non-pvp takich jak Astera, tam jest spokój i muszę powiedzieć, że nie jest tam tyle noobów jak się mówi o światach non-pvp.

Tony ^^
06-03-2005, 18:48
Jak niektórzy wiedzą, Polacy przegrali wczoraj w Venore bitwę ( wiem o tym, bo mój brat też był w tej wojnie ). Polacy mówili że :
- damy radę
- za******* swe
itp.
A co się stało??? Na początku padł vice lider Confusion, Dalanthar..... I tak się zaczęło..... Jak mój brat mówił, w wojnie też zginęło parę noobków 20-30.
Przez tą przeegraną Mort przeszedł na stronę neutralną i wypisał się z gildi.
BTW. Jaka była przyczyna tej wojny?

Bzdura... Najpierw szedł Dalanther do Veno i go napadli i zabili... Powiedział to na G-Chat i wiedzieliśmy ,że swe ma Pz-Lock to rura po nich :)
Niestety u nas (pl) W kupie siła (dużo wiary z nienajwiększymi lvl'ami) a w venore są wąskie przejscia gdzie napadli nas szwedzi i niebyło możliwosci ucieczki (wyprowadzenia ich po za brame) i kilka osub padło... Niezapominajmy też że w ten sam dzień padł Suvri (wtedy 60r-pall)
a całe demonius siedziało w GH....

Dzisiaj była kolejna akcja... Padł Nareli, i jakis inny high lvl
Swe pilnują Ab bo Nareli odrabiał LVL :P (o 19 szykuje się kolejna akcja, o ile tibia zacznie funkcjonować)

Tony ^^
06-03-2005, 18:51
według mnie ta wojna w ogóle źle przebiega. Swe i Pol powinny jakoś dojść dogadać się i umuwić na jeden konkretny termin wojny, a nie lać low-levele i tylko są jakieś małe potyczki. Niech dowódcy obydwu gildii dogadaja się w sprawie rozejmu, przynajmniej do momentu rozpoczęcia prawdziwej wojny (o ile moja propozycja zostanie rozpatrzona........), bo to doprowadzi do zagłady serva i PK niewinnych graczy, którzy tylko chcą grać na Pandorii, a nie uczestniczyć w jakiejś wojnie! X(
Mam nadzieję, że wygramy.potrzebujemy organizacji!

Offtopic@
Właśnie dlatego wolę grać na serverach non-pvp takich jak Astera, tam jest spokój i muszę powiedzieć, że nie jest tam tyle noobów jak się mówi o światach non-pvp.

Śmieszne ziomek z tym non-pvp niemożna robić lootow, blokują cię na każdym kroku, na rotach siedzi 10000 osób, dastajesz po 1 exp i niemożesz nic z tym zrobić, twój lvl nic nieznaczy na takim świecie np. Cachero 196 sorc i co z tego skoro niemógł zademonstrować swojego Powera....

a taki Zetzer Gambler... no kto mu podskoczy, on ma władze

Rikimaru
06-03-2005, 19:36
Co do dowódctwa : mamy dobre dowódctwo : Yatteringa i Dalanthera. I mówimy tu o dowództwie Confusion, bo raczej nikt nie zrzeszy tych wszystkich polaczków. I pamiętajcie że nikogo nie obchodzi że zginął 20 lvl, tylko szwedy się tym chwalą że ubijają 20 lvli w naszych outfitach, a u nich giną np nareli, everdark aaimai i inne osoby 40-70 lvl;]

Liwajs
06-03-2005, 20:29
A ja od dziś przestałem uczestniczyć w wojnie. A czemu? Bo moje ip zostało zbanowane sam nie wiem za co i do kiedy i jak narazie nie zapowiada sie zebym walczył dalej :(

Silver Gepard
Pandoria

Scream
08-03-2005, 12:49
dostalem eqp, wkoncu zaczne expic ;p paul calin dednol, jakis 50lv+ ze swe zostal shakowany przez jednego z ownerow i to tyle jesli chodzi o jakies nowiny w wojnie... odkad shinjix nie gra na pandori temat troche podupadl, ale mam nadzieje ze dalej ktos tu bedzie pisac ;D

Exodus
08-03-2005, 17:22
mi się wydaje że wojna troche przycicha...

Scream
08-03-2005, 17:25
swe dali jakiegos 29lv na podpuche... polacy zrobili se pz locki i swe najechali..... wiem ze deda zaliczyl omega windruner, ale napewno nie tylko ok.

Taranther
08-03-2005, 19:11
Myśle ,iż wojna jest do wygrania :P Walczyłem na Fibuli i powiem ,że daliśmy tam rede całemu demonius... byli tam wshyscy najważniejsi (Nareli, Exefs, Fenza <- prawie(-.-) ubilem :| , Everdark, Looniie etc.. Najważniejshe to nie poddawac sie i trzymać razem do końca.

Yors Tara ^^

Exodus
09-03-2005, 16:52
wojna już chyba się skończyła.Tylko szwedzi teraz tobią "najazdy" na ab i biją polaków nie tylko z Confusion

Scream
09-03-2005, 17:00
z tego co wiem polacy szykuja sie do jakiegos ostatecznego ataku..... ale nic pewnego;/ yett juz prawie nie gra ;/

M@NieK
09-03-2005, 17:04
LoL Yattering wywal wojne ? LOL!!!!!
wiem jak bylo naprawde a Yatt~ to qmpel z kawiarenki (rl) ciolq i on nie zaczal tej wojny.. wiem jak to bylo o lol. nie wiesz a *******isz...

Exodus
09-03-2005, 17:05
nawet jeśli ten ostateczny atak nastąpi to wojna i tak będzie przegrana :/
bo smierc 2 lub 3 h-lvli raczej niczego nie przesadzi

Tony ^^
09-03-2005, 18:18
Widzieliście albo i nie na Forum.tibia.com Jak zamiściliśmy Liste płac dla Demonius:

~20lvl 10k
~20-30 20k
~30-40 30k
~40-60 80k
~70 200k

Zaraz potem Idiota Fenza zamiścił swoje płace NOOB jeden ahaha

lvl 25 < ..... 140k <Kto tyle kasy wytrzaśnie ahahaha
lvl 25-30 ..... 150k
lvl 30-40 ..... 160k
lvl 40-50 ..... 170k
lvl 50-60 ..... 200k
lvl 70 > ...... 1000k

Widać że swe to nooby :)

Scream
09-03-2005, 18:30
dlaczego swe to nooby? uzasadnij
jak dla mnie to ty jestes noob. Dla demonius to, ze maja placic jest smieszne, bo wkoncu oni wygrywaja wojne, wiec zrobili podobny temat, a znaczy on mniejwiecej tyle "wam nawet pieniadze nie pomoga" bo wiadomo ze nikt takiej sumy nie zaplaci. dlaczego jestes noobem? bo oskarzasz innych o noobostwo bezpodstawnie.

Exodus
09-03-2005, 19:15
Tony wy wystawiliście liste żeby swe płacili wam?...
Ceny swe są o wiele za duże niby skąd 20 lvl weźnie 100k+

globi
09-03-2005, 19:19
Eh, przez liste płac Fenza jest n00bem??. Poprostu zafantazjował troche;P, ale nie jest n00bem. N00bami są ci co krzyczą: Swe rox, pol sux lub na odwrót: Polska rox, swe sux i tym podobne teksty. Myślą, że są kozakami jak powyzywają, a jak przychodzą Demoniusy to Ab to szybko do depo spływają, chociaż oni nie leją jak sie nie wychylasz. PozdrO for Confusion.

Mruga'cz
10-03-2005, 13:06
Scream Powiedz swoj Name Bo Destrakszyn sie pyta

Scream
10-03-2005, 13:13
podawalem juz swoj nick w tym temacie.
Scary pandorian

Mruga'cz
10-03-2005, 13:19
Scare masz 12lvl Jestes jakims nobem ktory obraza innych sam pewno nic nie pomogles w wojnie jesli chodzi o mnie ja nic do swe niemam To wasza Wojna wiec <its not my buisness> ..

Shinjix
10-03-2005, 13:39
Nowinki o wojnie:

Confusion oficialnie przyznaje sie do małej dominacji Demonius w tym poście:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=700953

Chodzi mniej więcej o to, że Princess Windrunner zorientowała się, że niektórzy Polacy zaczeli olewać sprawe Pandori i przenosić się na inny serwer, żeby tam nawrzeszczeć, pobuntować się, a potem jak zwykle z impetem spier...dolic na inny serwer jak dojdzie co do czego....

Niektórzy członkowie gildi Confusion zaczeli opuszczać szeregi i uznawac wyższość Demoniusów... < link: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=700358 >

To nieoficjalny koniec wojny z zwycięstwem Demoniusów... Oczywiście są jeszcze tacy co usilnie beda twierdzić, że wojna jeszcze trwa, że wygrają etc.

Fenza przyznał, że w pewnym momencie były dla nich (Demoniusów) czarne czasy i zaczeli sie bac (pewnie wtedy, kiedy na forum zaczeli spamowac o tym, ze to wojna pol vs reszta swiata, a potem na nas Polaków zrzucac wine wojny rasistowskiej...) ale "cos się stało", Polacy zaczeli słabnac, inni uciekac z serwera, jeszcze inni poddawac się itd.

Jak juz mówiłem mielibyśmy poparcie serwera, bo Demonius to straaaaszne PA ale dzięki Polakom, którzy darli swoje kre.tyń.skie mordy, że swe to c***e, bili wszystkich swe i każdego kto nie jest polakiem tę wojne przegralismy, a serwer nie tylko nie pomógł nam ale odwrócił się do nas "od dupy strony"...
(jeżeli kogoś to uraziło to znaczy, że tez jest winny)

Ostatnio zhackowali Dystotika (przez jego Account Sharing) <<Tak! To ten co tak sie usilnie upierał, że on konta nie dzieli!>>, a Demonius wykorzystało to by naspamować, że to Polak go zhackował :D

cuż, tym co się juz dogadali z Demonius życze powodzenia na serwie, a tym co nie życze ekhm...."wygrania tej wojny" :)

PS: Będzie tak jak na isarze-Szwedzi będą rządzić, a Polacy gdzies tam z boku będa sobie siedziec expic itd....

PS 2: Scream skąd wiesz, że juz na Pandorii nie gram?? 8o

Pozdro
Shinjix

Scream
10-03-2005, 13:42
1.to moj char for fun
2.uzasadnij, dlaczego jestem noobem
3.powiedz, kogo obrazam. dekstrakszyn zucal we mnie tekstami na poziomie 10-12 latka i probowal obrazic, jakos mu sie nie udalo, to teraz probuje oczernic mnie na forum?
btw. zapraszam na nowy serwer niemiecki ktory powstanie. Ciebie dastrakszyn, i tego ktory pisal tego posta.

@shinjix
ja poprostu wiem wszystko :D
a tak serio, to w temacie w ktorym zamiesciles swoje filmy pk mowiles ze tibia ci sie znudzila(chociaz wlasciwie mogl bys zaczac gre na nowym serwerze niemieckim ktory powstanie ;P)

Shinjix
10-03-2005, 13:51
1.to moj char for fun
2.uzasadnij, dlaczego jestem noobem
3.powiedz, kogo obrazam. dekstrakszyn zucal we mnie tekstami na poziomie 10-12 latka i probowal obrazic, jakos mu sie nie udalo, to teraz probuje oczernic mnie na forum?
btw. zapraszam na nowy serwer niemiecki ktory powstanie. Ciebie dastrakszyn, i tego ktory pisal tego posta.

@shinjix
ja poprostu wiem wszystko :D
a tak serio, to w temacie w ktorym zamiesciles swoje filmy pk mowiles ze tibia ci sie znudzila(chociaz wlasciwie mogl bys zaczac gre na nowym serwerze niemieckim ktory powstanie ;P)
a kiedy powstanie?? :)

Scream
10-03-2005, 13:53
prawie na 100% w tym miechu, napewno juz niedlugo.

Exodus
10-03-2005, 13:59
ostatnio mniej wiecej co miesiac powstaja nowe serwery, jak tak bedzie dalej to za jakis czas(krocej lub dluzej) lista serwerow dojdzie do 100 :D

sry za brak polskich liter

Dest
10-03-2005, 17:59
@Nawigator
Derlik? Gandzio z tej strony wez sie odezwij w grze czy na gg :-)

Co do tematu...
Ja mam pomagac tym "patriotom"?
Ktorzy stoja pod dp i wyzywaja Ludzi ze Szwecji? *******one nooby takich sie tepi, to jest wojna confusion/demonius nie ****a polska/swe...
Jezeli uwazasz ze zachowuje sie jak 10-12 latek to jak sie ty zachowujesz stojac pod dp i bluzgajac ludzi tylko dlatego ze sa z innego kraju.
Jak taki w mordzie jestes to idz pomoc a nie pod dp stoisz...

Takich ***anych rasistow sie tepi, i bede to robic dopoki dam rade.
Nie trzymam zadnej strony, jestem z Sinus i mam zamiar pomoc guildi jezeli przyjdzie co do czego.

Co do nowych swiatow, nasi znajomi z rl tam ida, jezeli chcesz to mozesz od nich dostac w pape, oks? Next time trzym ryj jak nie wiesz o co chodzi.

@Shinjix
Ty wiesz ziom co i jak, dlatego nie trzymam z polakami bo oni sa dobrzy tylko w gebie i nieliczni w expie.

Tyle mialem do powiedzenia, nara.

Scream
10-03-2005, 18:08
@Nawigator
stojac pod dp i bluzgajac ludzi tylko dlatego ze sa z innego kraju.
Jak taki w mordzie jestes to idz pomoc a nie pod dp stoisz...

Takich ***anych rasistow sie tepi, i bede to robic dopoki dam rade.

Co do nowych swiatow, nasi znajomi z rl tam ida, jezeli chcesz to mozesz od nich dostac w pape, oks? Next time trzym ryj jak nie wiesz o co chodzi.

ja? rasista? lol
nikt jeszcze tego mi nie zazucil >.<
wiec dla twojej informacji, niejestem rasiasta. co wiecej, uwazam ze swe jest lepszym krajem niz polska, uwazam ze lepiej graja w tibie, maja wiecej hlv, sa bardziej zgrani. Do br tez nic nie mam, uwazam ze lepiej graja w tibie od polakow. Gdzie ja obrazilem kogos ze wzgledu na jego narodowosc? jeszcze nigdy tego nie zrobilem, chyba mnie zle zrozumiales. Jak udezylem tego goscia z hmm( to byl polak, mowil po polsku) gdy podszedl do mnie, zaczol cos mowic odpowiedzialem: br? bo nie chcialem z nim prowadzic dalszej konwersacji.... czy to dla ciebie jest obrazanie brazyli? wdg. mnie. A jak ty cos do mnie muwiles i zaczolem do ciebie mowic po portugalsku, tez nie obrazilem nikogo ze wzgledu na jego narodowosc, wiec pojecia nie mam o co ci chodzi.
a co do twoich kolegow - mi nie chodzi o to, zeby dostac od nich, tylko od ciebie. ale jesli chcesz - moge dostac i od nich. Ale watpie zeby chcieli wywolywac wojne z moja familia tylko dlatego, ze niezbyt sie lubie z ich kolega na innym serwerze.

@down
czy ty dziecko omnie mowisz?

Greedy
10-03-2005, 18:42
:evul: No tak taki noob spedzil nad tym charem 10h i struga kozaka ja p******* jak mnie denerwują gnoje którz mają po 11-13 lat nabija lvl około 20 i myślą że są kozaczki bo na rl nie mogą być takimi cwaniaczkami wrrrrrrrrr gdybyśmy mieszkali w jednym mieście to bym tylko takich lał i to właśnie takie frajery psują nam opinie i mówia że oprócz br jesteśmy największymi noobami :evul:

Exodus
10-03-2005, 18:52
scream
nie można powiedzieć że dany naród gra lepiej lub gorzej . To wszystko zależy od umiejętności indywidualnych gracza. Dlatego nie możesz powiedzieć że swe i br lepiej grają w tibię . Polacy są uważani za noobów po opinie psują im antygracze kturych w Polsce dużo.A do obrażania przez ciebie innych narodowości (to nie prawda ,bo ty obrażasz tylko Polaków)z tego co wyczytałem

Bandziorno
10-03-2005, 19:13
ja? rasista? lol
nikt jeszcze tego mi nie zazucil >.<
wiec dla twojej informacji, niejestem rasiasta. co wiecej, uwazam ze swe jest lepszym krajem niz polska,

ok nie jestes rasista ;)

Tutaj Destrakszyn znalazlem swoje stare konto :D

Krotka rozmowa ze Screamem czy jak mu tam

9478893 (19:13)
ty *******niety jestes ****a
Ja (19:13)
uwazam ze swe jest lepszym krajem niz polska
ja*******e
Ja (19:13)
twoja wlasna wypowiedz
dawno mnie nikt tak nie w****il
przeczytaj sobie
inne moje posty
wypowiadam sie
9478893 (19:14)
na temat takich osob
i co mysle o swe
pisalem
Ja (19:14)
uwazam ze swe jest lepszym krajem niz polska

duzo wczesniej
to mowi samo za siebie
poszukaj se ****a
bo tak uwazam
JA*******E
hmm
to tok myslenia rasistow

Scream
10-03-2005, 19:15
niemoge powiedziec ze dany narod gra lepiej? ale moge powiedziec ze w swe jest wiecej dobrych graczy, niz w polsce i nie bedzie to klamstwo.

@dert again
poprosilem cie zebys znalazl mi chodz jedna osoba, ktora slyszala jak bluzgalem na swe, br, czy co tam jeszcze chcesz. Uslyszalem tylko zamknij morde. Mowisz, ze uwazanie jednego panstwa za lepsze od drugiego jest tokiem myslenia rasisty. Dla mnie rasizm jest to dyskryminowanie kogos ze wzgledu na jego narodowosc, a tego nie robie. Uwazam, ze Szwecja jest krajem lepszym od Polski. Uwazam ze Polska jest krajem lepszym od iraku. Ale nie uwazam ze swe jest lepszy od polaka, a polak jest lepszy od irakijczyka jako czlowiek, dlatego nieuwazam siebie za rasiste.

@edit up
w****iles mnie ostro tym, ze nazwales mnie rasista, dlatego tak bluzgalem. dziwi mnie jednak, ze wkleiles tylko czesc rozmowy.
ot dalsza jej czesc
19:14:41 (1941421)
hmm
19:14:45 scream_16 (9478893)
znajdz jedna osoba
19:14:45 (1941421)
to myslenie rasistow
19:14:48 (1941421)
tok myslenia rasistow
19:15:00 scream_16 (9478893)
ktora widziala
19:15:03 scream_16 (9478893)
jak krzyczalem
19:15:05 scream_16 (9478893)
fuck swe
19:15:05 (1941421)
we wspolczesnym swiecie nie ma lepszych i gorszych krajow ani narodowosci
19:15:08 scream_16 (9478893)
czy cos takiego
19:15:11 scream_16 (9478893)
JEDNA OSOBA ****A
19:15:13 scream_16 (9478893)
mi znadz
19:15:18 (1941421)
dobra zamknij morde
19:15:25 scream_16 (9478893)
swe
19:15:27 scream_16 (9478893)
jako kraj
19:15:29 scream_16 (9478893)
jest lepszy
19:15:33 (1941421)
jestem zbyt powazny zeby gadac z 16 latkiem
19:15:36 scream_16 (9478893)
nie napisalem, ze ludzie sa lepsi
19:15:39 (1941421)
ktory ledwo do gimnazjum zdal
19:15:49 scream_16 (9478893)
tylko ze ze kraj jest lepszy
19:15:51 scream_16 (9478893)
bo to prawda
19:18:19 scream_16 (9478893)
i rasizm
19:18:30 scream_16 (9478893)
jest to dyskryminacja czlowieka zawzgledu na jego narodowosc
19:18:40 scream_16 (9478893)
a ja tego nie robie
19:21:13 (1941421)
zobacz moj post
19:21:13 (1941421)
19:22:06 scream_16 (9478893)
wlasnie pisze post, zaraz napisze next i przecytam twoj
19:23:58 (1941421)
polak, dolacza do swe
19:24:01 (1941421)
twoja kolejna wypowiedz
19:24:03 (1941421)
jesli juz
19:24:06 (1941421)
to dolacza do demonius
19:24:16 (1941421)
bo zaznaczam ze tylko polowa z demonius to swe
19:24:18 (1941421)
jak nie mniej

Greedy
10-03-2005, 19:16
Bo z tego co wiem to polacy sa najwiekszymi złodziejami, pekerami itp taka jest mentalność naszego narodu nie mówie o wszytskich ale większośc tak robi nawet ci bag pusty potrafia zaj***
:evul:

Exodus
10-03-2005, 21:26
@scream
Uwazam, ze Szwecja jest krajem lepszym od Polski.

Można powiedzieć że to jest w jakiś sposób rasizm
Możesz powiedzieć że szwedzcy gracze lepiej grają, ale czemu mieszasz w to cały kraj.Dlaczego niby Szwecja jest lepsza od Polski?
Bo mają więcej kasy?
Tej twojej wypowiedzi nie rozumiem czemu piszesz że Szwecja jest lepsza od Polski?-chodziło ci o graczy czy o cały naród?

Scream
10-03-2005, 21:32
niemowie o szwecji jako o ludziach, ale jako o panstwie.

Shinjix
10-03-2005, 21:35
@scream
Uwazam, ze Szwecja jest krajem lepszym od Polski.

Można powiedzieć że to jest w jakiś sposób rasizm
Możesz powiedzieć że szwedzcy gracze lepiej grają, ale czemu mieszasz w to cały kraj.Dlaczego niby Szwecja jest lepsza od Polski?
Bo mają więcej kasy?
Tej twojej wypowiedzi nie rozumiem czemu piszesz że Szwecja jest lepsza od Polski?-chodziło ci o graczy czy o cały naród?

To zależy od gusta człowieka ale moim zdaniem wystarczy spojrzeć na nasz rząd... Co myslisz o Polsce po tych wszystkich Rywin Gates, Orlen Gates, zmianach rządu, premiera, itd....??? Bo według mnie w tym Szwecja jest lepsza, a jak wiadomo rząd to przedstawiciele narodu więc sam rozumiesz...

Dest
10-03-2005, 22:02
Ale te wyzywanie mnie pod dp to nie jest obrazliwe?
No ok, zeby to do mnie mowil ktos z 40+ lvl, ale jak leszcz ktory ledwo 12 lvl zrobil mnie wyzywa od noobow i ze grac nie umiem?
Jak lubisz palic glupa to idz na dwor i sie smiej z ludzi, zobaczymy ile razy w ryj zaliczysz...
Myslisz ze mozesz walic kazdego i robic sobie jaja tekstami w stylu "BR?" to sie grubo mylisz...

I mowie po raz -enty ze to ****a wojna Demonius/Confusion a nie Pol/Swe bo do c***a wkoncu z Demonius jest 5 polakow... <Tak, tak w tym ja>
Mam wielu przyjaciol z innych krajow i nie zycze sobie zeby jakas szuja ich obrazala ze wzgledu na pochodzenie ok?

Najchetniej bym sie przebiegl pod ab i wybil tych wszystkich "ex-patriotow" ktorzy w grupie mocni w ryju pod warunkiem ze ofiara jest low lvl rodem ze szwecji... Ale jak juz leci Nareli i tym podobni ludzie to ci wszyscy "obroncy narodu" spiedalaja do dp najszybciej... Dlaczego nie wyskoczycie na hlvli skoro tacy pelni zapalu i gotowi do poswiecenia jestescie?

Jak juz mowilem chetnie bym was wybil ale nie wybije ze wzgledu na Yurotha, na ktorego wiem ze zawsze moge liczyc podobnie jak i on na mnie...
Jak sie tylko wojna skonczy to pare osob padnie, to wam obiecuje.

I jezeli komus zarzucasz zachowywanie sie jak gnojek to einz: spojrz na twoja ortografie, dziecko...i zwei: na twoje zachowanie... jak mnie zabic nie mozesz do od noobow i ze grac nie umiem wyzywasz nie? Prosze, prosze kto mnie od noobow wyzywa... Sam wielki noob? Ahh, thx naprawde mnie obraziles :/

Shinjix
10-03-2005, 22:11
@Dest
Twoja wypowiedź jest tak "nieczytelna", że za chiny nie wiem do kogo sie zwracasz.. Co do tego "ooo, leci Nareli wszyscy do depo": Nareli też ładnie się w depo krył jak Confusion w wojnie dominowali...

Scream
10-03-2005, 22:24
Ale te wyzywanie mnie pod dp to nie jest obrazliwe?
No ok, zeby to do mnie mowil ktos z 40+ lvl, ale jak leszcz ktory ledwo 12 lvl zrobil mnie wyzywa od noobow i ze grac nie umiem?
Jak lubisz palic glupa to idz na dwor i sie smiej z ludzi, zobaczymy ile razy w ryj zaliczysz...
Myslisz ze mozesz walic kazdego i robic sobie jaja tekstami w stylu "BR?" to sie grubo mylisz...

I mowie po raz -enty ze to ****a wojna Demonius/Confusion a nie Pol/Swe bo do c***a wkoncu z Demonius jest 5 polakow... <Tak, tak w tym ja>
Mam wielu przyjaciol z innych krajow i nie zycze sobie zeby jakas szuja ich obrazala ze wzgledu na pochodzenie ok?

Najchetniej bym sie przebiegl pod ab i wybil tych wszystkich "ex-patriotow" ktorzy w grupie mocni w ryju pod warunkiem ze ofiara jest low lvl rodem ze szwecji... Ale jak juz leci Nareli i tym podobni ludzie to ci wszyscy "obroncy narodu" spiedalaja do dp najszybciej... Dlaczego nie wyskoczycie na hlvli skoro tacy pelni zapalu i gotowi do poswiecenia jestescie?

Jak juz mowilem chetnie bym was wybil ale nie wybije ze wzgledu na Yurotha, na ktorego wiem ze zawsze moge liczyc podobnie jak i on na mnie...
Jak sie tylko wojna skonczy to pare osob padnie, to wam obiecuje.

I jezeli komus zarzucasz zachowywanie sie jak gnojek to einz: spojrz na twoja ortografie, dziecko...i zwei: na twoje zachowanie... jak mnie zabic nie mozesz do od noobow i ze grac nie umiem wyzywasz nie? Prosze, prosze kto mnie od noobow wyzywa... Sam wielki noob? Ahh, thx naprawde mnie obraziles :/

nia niewytrzymam z toba :/ pisze to poraz ostatni, niebede sie wiecej powtaraz.
Wyzywanie cie nie jest oznaka rasizmu, to po 1. po 2. ty pierwszy zaczoles mnie jezdzic. Tego 12lv wcale nie zrobilem "ledwo", powiedzial bym ze z latwoscia. Nie mowilem ze nie umiesz grac. Smieje sie z ludzi, robie to caly czas, coprawda z kolegow/kolezanek, i jeszcze nigdy za to w ryj nie oberwalem. Moge walic w kazdego, mam do tego prawo - a to ze moge dednoc to juz inna sprawa ( chociaz wlasciwie raczej zadko kiedy ktos mnie za to zabijal, nawet jak w hlv strzelalem, a nawet jak juz dedlem to odrobienie strat to bylo 15-40min). Zdaje se z tego sprawe ze to wojna demo~vs. conf~a nie na odwrot i gdy widze jakiegos polaka pod dp krzyczacego swoje niezwykle ambitne hasla staram sie mu to wytlumaczyc. Teraz cie zaszokuje - lepiej usiadz, bo otrzymanie takiej wiadomosci napewno odrazu zwali cie z nog - ja rowniez mam znajomych z zagranicy! niesamowite! Kolejna czesc twojego postu niewiem czy odnosi sie rowniez do mnie - ale nie zaatakowalem ANI JEDNEGO swe. Bylem neutralny.

Greedy
10-03-2005, 22:42
Jak chcecie sie tyrać to tyrajcie sie na gg i przyznam racje temu kto napisał że takie cwaniaczki co mają ledwo co nabity 20 lvl co twardzi w gębie jak mniejszy lvl ktoś ma tylko na solo to już mają cykora wole paść z honorem niż stać i się patrzyć jak jakaś pi*** wszytsko mozna odrobic i nie dość że takie cwaniaczki to na wojne chodzą jedynie loot zbierać z fragów je**** nooby ciekawe jakby na rl była wojna to też by srali po gaciach i pewnie ludzi martwych okradali X(

Exodus
10-03-2005, 23:09
dzięki waszemu konfliktowi ten temat dłużej przetrwa, bo przynajmniej coś piszecie i go odświerzacie xD

Grimp
11-03-2005, 00:00

Scream miał sorca 40 + na Lucera zrobionego w miech, ja mialem 39... na facc jechaliśmy

Na gg co chwile się śmiejemy, offtopic. Scream lubi jointy jarać

Fala. Que uma portugales? Que case? sakai....

Jak byś grał na tylu amerykańskich serwerach co my to byś się przyzwyczaił, co jest złego w br? co w tym złego nie rozumiem. Niektórzy nie przyznaja się że są pl i co nam do tego ? nic ich wybór (Scream do niech nie należy)

"walic"... hmm ... czyżby cię do red zjechal swoim "12 lev noobowatym sorciem" ?

Czytaj forum Pandori, Scary Pandorian (Scream) napisał tam posta na temat, iż jest to wojna 2 gildi i że tą złą atmosfere wprowadzają noobki na ~10 lev

nieobraził ich, chodzi ci raczej o tych noobków na ~10 lev

myślisz że nie ma on przyjaciół z zagranicy ? e.g. Master Hellbike, i kto nas portugalskiego uczył ;) ?

z tym się zgadzam

Jak juz mowilem chetnie bym was wybil ale nie wybije ze wzgledu na Yurotha, na ktorego wiem ze zawsze moge liczyc podobnie jak i on na mnie... Jak sie tylko wojna skonczy to pare osob padnie, to wam obiecuje.

was? chyba noobków na ~10 lev, a nie jego bo nie widze w nim złego zachowania, offtopic. chyba chętnie za***iemy Everdarka choć jesteśmy neutralni....

I jezeli komus zarzucasz zachowywanie sie jak gnojek to einz: spojrz na twoja ortografie, dziecko...

1. ja też mam słabą (klawiatura mi sie psuje), ważny jest przekaz a nie wygląd

i zwei: na twoje zachowanie... jak mnie zabic nie mozesz do od noobow i ze grac nie umiem wyzywasz nie? Prosze, prosze kto mnie od noobow wyzywa... Sam wielki noob? Ahh, thx naprawde mnie obraziles :/

próbujesz kogos urazić, nieudolnie, więc mozna powiedzieć że jesteś noobem, ale ja bym razcej powiedział flamerem

Elfret*
11-03-2005, 09:21
Mnie irytuje jedno Shinjix, jeszcze niecały miesiąć temu kiedy stworzyłem temat o prawdopodobnej wojnie na Pandorim, Ty mówiłeś że wojna jest niepotrzebna i jej nie bedzie a nawet jeśli to itak nie bedziemy umieli sie zorganizować. A teraz dziwnym trafem wojna jest i nie jesteśmy do niej odpowiednio przygotowani. Mi się wydaje że to jest troche nieodpowiedzialne.

Ja w Tibie już niegram i przestałem przed tym, jak się wojna na dobre zaczeła. Ale jak jest okazja pozabijać pare szwedków to trzeba korzystać!

Shinjix
11-03-2005, 09:38
Mnie irytuje jedno Shinjix, jeszcze niecały miesiąć temu kiedy stworzyłem temat o prawdopodobnej wojnie na Pandorim, Ty mówiłeś że wojna jest niepotrzebna i jej nie bedzie a nawet jeśli to itak nie bedziemy umieli sie zorganizować. A teraz dziwnym trafem wojna jest i nie jesteśmy do niej odpowiednio przygotowani. Mi się wydaje że to jest troche nieodpowiedzialne.

Ty pisałes o wojnie pol vs swe, która miała wybuchnąc na lato, a jest wojna Confusion vs Demonius.... Co do tego zorganizowania to miałem raczej racje patrzac na aktualny stan wojny....

Elfret*
11-03-2005, 11:48
Shinjix
Głupi to ty nie jesteś, ale zadużo robisz pod publike. Twoja ostatnia wypowiedz tylko mnie upewniła w tym, że nie umiesz pewnych rzeczy zrozumie, lub odpowiednio zinterpretować. Ale to nie jest już mój problem. Nie chce sie z Toboą kłucić, bo nie widze powodu tym bardziej, że z Tibią dałem sobie spokuj do wakacji. Może wtedy jescze się spotkamy.
Pozdrawiam

Shinjix
11-03-2005, 12:14
Shinjix
Głupi to ty nie jesteś, ale zadużo robisz pod publike. Twoja ostatnia wypowiedz tylko mnie upewniła w tym, że nie umiesz pewnych rzeczy zrozumie, lub odpowiednio zinterpretować. Ale to nie jest już mój problem. Nie chce sie z Toboą kłucić, bo nie widze powodu tym bardziej, że z Tibią dałem sobie spokuj do wakacji. Może wtedy jescze się spotkamy.
Pozdrawiam
Jakich rzeczy nie umiem zrozumieć?? Tych, że niektórzy robią z wojny pomiędzy gildiami wojnę rasistowską?? tak jak ty to robisz:

Ale jak jest okazja pozabijać pare szwedków to trzeba korzystać!

Dokładnie nie rozumiem twoich postów i co robie pod publike ale może przypomne ci mojego posta z tamtego tematu:

Ja już się przygotowuje na pandorii, a wakacje w wojnie pomoge, bo mnie wkur.wia ich PA... Ale w sytuacji "czy chcesz wojne" odpowiem: NIE!

Elfret*
11-03-2005, 14:43
no coment .

Mruga'cz
11-03-2005, 20:28
Zgadam Sie z cala pewnoscia :s

Kajzer
12-03-2005, 15:37
Wojna sie konczy i to polacy ja przegrywaja 90% osob przestalo sie nagle logowac swe zaczeli expic a ja dostalem hunta za zbyt wysoki m lev..
wiec wracam na titanie;]

Dark Devil
12-03-2005, 22:53
Na GALANIE tez sie lejemy ale jak tu sie lac jak wiekszosc POLAKOW TO TAKIE NOOBY!!!!Ja zrobilem nowa postac zatrul mnie skorpion polak krzyknal ze mnie uhnie,a co zrobil????PODLECIAL I MNIE ZACZAL Z SD NA*******AC!!!!I jak tu sie bic ze szwedami jak polak z polakiem walczy!!! X( X( X(

Greedy
13-03-2005, 01:29
Hmm wojna się zakończyła yattering siedzi w pz poniewaz jeszcze sie nie wykupil a szwedzi juz leca z lvlami wkoncu kasy tyle dostali od polakow którzy musieli sie wykupić polacy to pier****** nooby większośc chodzi zbierac loot z fragów chcą się wzbogacić na czyimś nieszczęściu 4 się bije a reszta stoi i się patrzy jak nasi dostają baty a szwedów jest mniej niż polaków ale są lepiej zoorganizowani tam się bije każdy a nie tak jak u nas X(

Gatorek
15-03-2005, 09:20
Kur** niedam rady na to patrzec -.- i wy mowicie o zjednoczeniu polakow....
Moim zdaniem szwedzi niesa lepszym krajem tylko maja lepszy kraj
btw. niema u nich bezrobocia niesiedza tyle w szkole rodzice niepruja im sie za granie -.- ,sprzedaja pacce bo maja kase ,takie jest moje zdanie

Tizzor demon

Pandoria

Magical Trevor
15-03-2005, 09:35
Ja gram na Pandori i widziałem jak się sprawy toczą. Ja się w wojne nie mieszałem bo ja nie zaczynałem. Szwedzi byli zorganizowani, wszystko gituś, a tu polacy się pkują, wyzywają, okradają. Nie będę z takimi n00basami się w wojnę bawił. Na trade tylko latało "help, pomóżcie w thais, szwedzi nas osaczyli w depo" albo "no ****a, pomóżcie b00basy!". Hehe i taki jest właśnie polski naród, zaczynają, a potem proszą o pomoc bo nie mogą sobie poradzić. Dobrze, że nawet swe wygrali. Może polacy się czegoś nauczą.

Desigit
15-03-2005, 12:45
Wojna jest już przegrana....niestety. Coz ja chcialem grac dalej na pandorii wiec zaplacilem demoniousom 35k, myslac ze bede mogl grac dalej..Myliłem sie.Po tym jak zaplacilem dostalem msg od czlonka ich gildi:
21:42 Nareli: I just got info about you
21:42 Nareli: you cant lvling now
21:43 Nareli: if you make next lvl you will be hunted
21:44 Wicher Destroyer: omg-.-I payed 35k and i think i will be free>.<
21:45 Nareli: You are free, bye
21:45 Wicher Destroyer:Bullshit;/

Cos czuje ze Demonious beda kolejnymi DT.....

Magical Trevor
15-03-2005, 12:54
Eee... Wicher Destroyer? Widziałem cię pare razy hehe. Nieźle szybko biegasz. Kurka, no weź, jak im zabuliłeś to powinni cie zostawić. Jak cię zabija to będzie o nich świadczyć, że są śmieciami, a ja zmienie o nich moją opinie.

Taranther
15-03-2005, 22:16
Ja dołaczyłem do Confusion ponieważ czułem PAing Demonius na sobie... a wojne można było wygrać ale z...aliśmy to wshyscy :| (Desigit za duzo to sie nie nawalczyłeś <.< )

Off topic :
Desigit , Windrunnerzy grają jeshcze na pandorii?

Scream
15-03-2005, 22:19
lady angel windrunner, visher windrunner ida ze mna na new serw, princess windrunner moze idzie ze mna na new serw, omega windrunner poszedl na jakis inny serwer na ktorym graja jego rl friends. Tyle wiem o windrunnerach :]

morwi
16-03-2005, 06:36
ehhh jak rusza nowe servy to wiekszosc high leveli sie wyniesie>.<

Black Rider
16-03-2005, 08:01
Ehh, ja widziałem jak dosyć duża grupka Szwedów wtargnęła do ab, i dosłownie zmiotła rozproszonych Polaków po całym ab... Nawet nikogo nie ostrzegli, poprostu weszli, zabili, poszli... Ja gram na pandorii i nie mam zamiaru się z tamtąd wynosić.

Patimrok
16-03-2005, 08:08
Yattering się chyba wynosi i większośc polskich high lvl też
w tym temacie jest o tym napisane:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=701322

11:42 Yattering: ill killing ur members when they alone online
11:43 Yattering: one week and new server come
11:43 Yattering: don;t worry
11:43 Nareli: how many from confusion will start?
11:43 Yattering: all h lvls
11:45 Yattering: i got some ppls
11:45 Yattering: to "rule" new
11:48 Nareli: =P
11:48 Yattering: baba

Scream
16-03-2005, 08:43
yattering chce zadzic na nowym swiecie?;/ to oznacza tylko jedno - wojne :/ mam nadzieje ze stworza dwa nowe swiaty niemieckie, bo wolal bym grac na innym niz yatt.... nie chcem miec hunted na kolejnym swiecie >.<

Gatorek
16-03-2005, 11:36
@scream niewiem co złego widzisz w yyateringu-.-
a wojna na pandori to nie przez niego tylko swe :D :baby:

Pearl Agata
16-03-2005, 11:41
Widzialam ta wojne od samego poczatq:p (mój rl brat bral w niej udzial)
Polacy nie sa wcale zorganizowani...Myslalam ze przynajmniej na Pandorii wygraja...tym bardziej ze wiekszosc Swe przyszla z Azury...
Nareli - Summ Tartarus (Emzah) okolo 60
Fenza- 60 master z Azury
Amilad Erus- Nitros Thunderfist- 100 elite
Wiem ze jeszcze postac ma tu Ambellyn i Thor Phyroflame...:p

Scream
16-03-2005, 12:09
@scream niewiem co złego widzisz w yyateringu-.-
a wojna na pandori to nie przez niego tylko swe :D :baby:

ja nie mam nic do niego, ale napisal wyraznie:

wiec chce zadzic na nowym serwerze. A napewno znajda sie tam rowniez swe z takimi zamiarami jak yatt, a to bedzie oznaczac kolejna wojna, do ktorej ja napewno sie wlocze, a mam zamiar dluzej pograc na tym serwerze i wkoncu osiagnac jakis naprawde wysoki lv i wojna moze mi nq to nie pozwolic.

Tony ^^
16-03-2005, 13:06
ja nie mam nic do niego, ale napisal wyraznie:

wiec chce zadzic na nowym serwerze. A napewno znajda sie tam rowniez swe z takimi zamiarami jak yatt, a to bedzie oznaczac kolejna wojna, do ktorej ja napewno sie wlocze, a mam zamiar dluzej pograc na tym serwerze i wkoncu osiagnac jakis naprawde wysoki lv i wojna moze mi nq to nie pozwolic.

A jak ty byś chciał zawsze na new servie jest wojna a jak chcecie byc 12 druidami, klepać uhy przez 3 lata to Idzcie na non-pvp....

Muszą żądzić polacy ponieważ swe= PA, wystarczy spojrzeć na Aurea~~~

polacy żądzą a szwedzi nie są huntowanie, ponieważ Polacy to normalny naród :) a nie jak tamci potłuczeni :> i wszyscy żyją w zgodzie...
poza małymi incydentami :)

Jak swe zaczną żądzic to nie poexpisz (chyba że będziesz 11drut całe życie)
Jeżeli się wybijesz będziesz hunted -.-

Desigit
16-03-2005, 22:54
Ja dołaczyłem do Confusion ponieważ czułem PAing Demonius na sobie... a wojne można było wygrać ale z...aliśmy to wshyscy :| (Desigit za duzo to sie nie nawalczyłeś <.< )

Off topic :
Desigit , Windrunnerzy grają jeshcze na pandorii?
@Taranter
Windrunnerzy nie logowali sie wogole podczas wojny.
Btw. Ty za to sie strasznie nawalczyles zabijajac 12lvle i banujac sie>.<
Really smart:P
@ Ten co pisal ze szybko biegam:P
Mimo ze zaplacilem jestem hunted, reason: za to ze bylem #1 w skilach na pandori^^ :cup:

No to teraz mam nadzieje ze na nowym swiecie nie damy sie tak zrobic:D

Taranther
18-03-2005, 18:14
Zabilem low druidow ktorzy byli w tunelu podczas bitwy na fibuli... nie widzac ich poniewarz strzelalismy z gfb uderzajac w koniec ekranu -> dostalem reda -> w thais zabilem swiffty i dostalem bana poniewaz nie minela doba od tamtych killi...

Mi NaB Blzzz <.<

Rohi Mara
18-03-2005, 22:11
Eh te wszystkie wojny to głupoty... Wszystko przez zazdrość szwedów? Niesttey od samego początku wiedziałem ze jesteśmy bez szans... wystarczyło spojżeć na zgranie szwedów.. było ich na początku 2 x mniej a i tak ledwo sobie dawaliśmy z nimi rade.. ja osobiście zaczynałem wojne na prawie 41 lvlu a skończyłem na 31 ... wiec praktycznie zostałem wyelmionowany z serwera. Na początku jako tako na fibuli było ok. Przynajmniej tyle noobasów sie nie gromadziło. Ale ta osttania z wiekszych bitem przy bramie ab to była tragedia... Połowa to knighty ~25 lvl i druidzi ~11 lvl -.- czekający aż rodacy popadaja i zgarnia loota w sec. Wystarczy spojżeć na iridie gdzi ejest wojan miedzy pol a swe i polacy maja kolo 10 osób walczących a swe 20 i sie umawiaja na wojny... Oby im sie udało. a nam pozostaje czekać na new serwa bo co to za życie pod władzą swe? :(