Pokaż pełną wersje : Problem
Witam:) dzisiaj po wylogowaniu sie z mojej postaci chciałem wejsc na moja drugą postac na tym samym numerze ale nie dało się jednak pisało ze ktos jest na mojej pierwszej postaci ale sprawdzając na tibia.com nie byla moja postac online a jak klikałem w głównym profil to pisze ze jeste online jak próbuje wejsć na 1 postac to sie da ale na drugą juz nie prosze o pomoc i nie kasowaniu tematu
Miałeś hacka i hacker siedział na twojej drugiej postaci;
Czasem jak się wylogujesz i chcesz szybko wlogować na drugą postać to się tak dzieje;
.. jak to nie to .. to sam nie wiem ..
@re down:
Ja używając ctrl+g miałem taki problem nie raz, ale szybko mijał.
sir Tifejo
01-03-2005, 21:19
Nie wiem czy probowales tym spospobem czy poprzez wylogowanie/zalogowanie ale: Ctrl + G i zmieniasz postac.
Jesli zrobiles tak [ctrl + g] i taki problem wystepuje tzn ze hack.
Pozdrawiam
T.
skad wy ludzie bierzecie takie pierdy? hack, macie racje to byl na pewno hack jednak hakier byl na tyle uprzejmy, ze poczekal az kolega sie wyloguje. sprobujcie choc troszke pomyslec zanim cos napiszecie
skad wy ludzie bierzecie takie pierdy? hack, macie racje to byl na pewno hack jednak hakier byl na tyle uprzejmy, ze poczekal az kolega sie wyloguje. sprobujcie choc troszke pomyslec zanim cos napiszecie
Skąd wiesz, że tak nie mogło być ? Może haker zna ofiare i czeka na moment kiedy jej nie ma w grze aby nie mieć problemów z okradaniem konta ?
Skąd wiesz, że tak nie mogło być ? Może haker zna ofiare i czeka na moment kiedy jej nie ma w grze aby nie mieć problemów z okradaniem konta ?
to gosc zeczywiscie mial refleks, ze zdazyl sie wylogowac ze swojej postaci wpisac nowe passy i sie polaczyc, jak dla mnie to przelogowanie sie na inna postac na tym samym acc trwa troche krocej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.