Pokaż pełną wersje : 2 pytania
1) z czym lepiej na guardy: gs-em czy moze bs + vamp shield ?!
2) o ile razy trudniej jest zsolowac knightowi Giant spider-a od Dragon-a
1. Bright sword + vamp shield zdecydowanie. Chociaż to zależy od skilli. Jeśli mniej niż 75/75 to zastanowiłbym się nad gs...
2. Duuuuuuuuuuuuuużo trudniej, jeśli nie OGROMNIE trudniej. Drag jest wbrew pozorom łatwy do solowania ;)
@Down
OMG , LOL
GS łatwiejszy od draga...?? A to ciekawe.... :D :D :D
Neth Reth
01-03-2005, 21:53
NA pierwsze pytanie jest latwa odpowiedz gigant sword lecz na deugim pytaniemy mam trudnosc lponiewaz te potwory som w podobnej kategori trudnosci jednak wydaje mi sie ze gs jest zatwiejszy(nie uzywam magii)
Neth Reth
01-03-2005, 21:56
Sierput troche mnie zaskoczyles im wieksze skille tym lepiej jest uzywac 2-recznych im mniejsze lepiej miec przy boku tarcze (sorry za błedy)
Sierput troche mnie zaskoczyles im wieksze skille tym lepiej jest uzywac 2-recznych im mniejsze lepiej miec przy boku tarcze (sorry za błedy)
Skoro tak, to soluj knightem(bright sword) draga na skillach 60/60 i zobacz co z tego będzie.
A teraz weź w łapki gs i zobacz różnice.
Wiem że to temat dobry do polemiki, gdyż wszystko zależy od potwora lvl i skilli. Dwarf Guardy są zazwyczaj w dużych grupach, więc nawet przy dobrych skillach opłaca się mieś tarcze, chyba że ma się za dużo UHów :) Ogólnie chodziło mi o to, gdyż rozpatrzyłem to w kwesti opłacalności.
voolygar
01-03-2005, 22:07
NA pierwsze pytanie jest latwa odpowiedz gigant sword lecz na deugim pytaniemy mam trudnosc lponiewaz te potwory som w podobnej kategori trudnosci jednak wydaje mi sie ze gs jest zatwiejszy(nie uzywam magii)
ad1 . podaj skile
and .2 jasne ze dragon , ten koles co napisal ze gsa chyba nigdy niezabil knightem gsa ani draga , gsa najlepiej jakbys bil z epxlo lub hmmow poniewaz mocne jest bydle dla knighta , niepolecam solowania zsotan na dragach
Neth Reth
01-03-2005, 22:24
Sierput masz racje lecz z gs lepiej se ex na guardach niz z bright sword + tarcza a i tak ze 5 guardow zada podobne obrazenia maja gs lub bright + tarcza wiele rowniez zalez od skilli
Neth Reth
01-03-2005, 22:27
voolygar tym postem przyznajesz mi racje z gs mozesz udezrac z explosion a w draga nie to jest ten plus, a poza tym w dragona trzeba z broni lub meczyc sie z hmm
Sierput masz racje lecz z gs lepiej se ex na guardach niz z bright sword + tarcza a i tak ze 5 guardow zada podobne obrazenia maja gs lub bright + tarcza wiele rowniez zalez od skilli
Cóż... Ja uważam że lepei jsie expi guardy z brightem+tarcza niz z gs. Chodzi tu o różnicę pomiędzy expieniem bez strat a szybkim solowaniem jednego guarda. Temat rzeka...
NEth Reth
Naucz sie pisać posty a nie walisz kilka pod rząd, najwyżej edytuj poprzednie ;)
Neth Reth
02-03-2005, 07:32
Jak mi sie nudzi lub jest zagadkowy temat wale po kilka postów a jednak wole se napisac posta niz edtowac poprzednie:D:D
1. GS
2. Giant spider - solo ~16 uh, Dragon - solo 1-2 uh..
1.Lepiej z gs-a.
2.O wiele latwiejszy jest dragon!!!!!!!!!
Minimalnie 80 sworda na guardy z gs'em a z bs'em to sie niepyla bo lepiej iść na scaraby z gs'em :P
Dragg -> 1-2 uh
Giant Spider -> 5-8 uhs
Oba bez magii
Ciekawy jaki masz lvl, pewnie nie za duzy i raczej watpie ze kiedys solowales Draga o Giant Spiderze juz nie muwiac. I gsa tez pewnie nie masz, bo jak bys mial to bys wiedzial ze to jest giant sword a nie gigant.
Wracajac do topicu, moim zdaniem bezpiecznie na guardy z bsem i vampa to od 80/80 choc ja juz teraz chodze ale do malych kopaln bo w wiekszych jest ciezko jeszcze. Osobiscie nie polecam gsa na guardy, chyba ze ktos ma 90 w ataku, i ropzwali guarda na raz. Za to z gsem pieknie sie expi na scarabach, polecam bo exp szybciej leci niz na guardach, tylko slabszy loot.
hmm jedni mowia tak jedni tak:/ wiec moze tak 42lvl facc 71/67 na czym expic? :/
Ja expilem juz na skillu 70 sworda gs-em.
Neth Reth
02-03-2005, 16:59
Luka_MM bys sie zdziwil a ze napislaem gigant a nie giant wynika z blednu przyzwyczajenia (mowi sie gigant)
Evul Tibian
05-03-2005, 10:35
1) BS + V-Shield
2)na 30lvlu knightem solowalem draga spokonie a mialem problemy z blokowaniem GSa, takze jest roznica
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.