Pokaż pełną wersje : Co sie bardziej podoba??
Zastanawiajac sie nad postem kolegi doszedlem do wniosku , iz jezeli moglabyc sonda na temat metalu (iron vs. rammstein) to czemu nie zrobic sondyy o Hip-Hop'ie. Pytanie jest proste:
Który zespół tworzy najlepszy Hip Hop w POLSCE ( brac wszystko pod uwage: od muzyki doslow)?????
a. Ascetohlix
b. Hemp Gru
c. Zipera
d. 52 Dębiec
Nie wymieniłes dobrych(wg. mnie) zespołów/wokalistów. Na razie: Zaden.
Ma$ter MatiK
01-03-2005, 22:51
Wybralem 52 Dębiel ale ja preferuje zespoly takie jak Kaliber44 czy Paktofonika.Z tych zespołow jakie podales znam tylko 2:
52 Debiec ktorego lubie sluchac oraz Ascetohlix
ktorego nie cierpie...
she_devil
01-03-2005, 22:54
Jeszce podaj reszte beznadziejnych takich jak "K.A.S.A" i inni
Heh, podałeś małą cząstkę i to akurat tych niezbyt dobrych (nie chcę mówić, zę do d*py :P ). Z tych, któe podałeś - żaden. Dlaczego napisałeś tylko te, których sam słuchasz? Może dopisz jeszcze Meza, to w końcu też porządny Hip-Hop. :D
lewy/fallen
01-03-2005, 23:30
jeśli skręty chlanie i ćpanie chwdp to dla Ciebie prawdziwy hh to podziękuje za taką ankiete
osobiście wole grammatik eldo pezet małolat
nic nie wybieram. wg. mnie nie ma tutaj wybrou bo wszystko jest GŁUPIE WG MNIE -.-
[EDIT]:
lewy/fallen -> może się znamy? :P mam jednego sąsiada lewego :P ale ten elblag to dzióóóra
Wybralem 52 Dębiel ale ja preferuje zespoly takie jak Kaliber44 czy Paktofonika.Z tych zespołow jakie podales znam tylko 2:
52 Debiec ktorego lubie sluchac oraz Ascetohlix
ktorego nie cierpie...
Mam identyczner zdanie w tej sprawie i skoro już miałem wybraż to wybrałem 52 Dębiec ;p..
Z tego co jest w ankiecie wybrałem Ascetoholix.
A ogólnie to wg mnie chyba Tede (kołcz, kiełbasa, ośka) :P
Nic...Paktofonika To prawdziwy Hip-hop A nie żadne Sidney polak itp... >.<
jak juz zakladasz sonde to daj pozadne zespoly>.<
Krzesław
02-03-2005, 20:41
Well... najbardziej lubie Peje i Paktofonikę ale poznańskim "allstarem" nie pogardze wiec wybrałem 52 jeszcze ostatnio polubiłem O.S.T.R - ego i Tede.
Ale dajcie spokój z Hemp Gru! Chała jakich mało ( nie jestem za zasadą HWDP)
jaką on wyznaje.
Nic...Paktofonika To prawdziwy Hip-hop A nie żadne Sidney polak itp... >.<
A k44? A? A?;P
Ma$ter MatiK
02-03-2005, 22:00
A k44? A? A?;P
Kaliber 44 hmm....
Ich plyte slucham caly czas...
Garbaty aniol,czarny kot,nasze mozgi sa wypelnione sa maria to jest to...:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.