Pokaż pełną wersje : Pytanie o beholdery
Mam pytanie kiedy moge iść spokojnie z łukiem paladynem na beholdery ? I ile uhów mi przy tym pójdzie ? I jeszcze jedno. Czy stać z daleka od niego czy jak najbliżej ??
Wszystko zależy od twoich skilli. Napisz jakie masz.
Ja mam 41/36 ale to nie kłopot je powiększyć, napisz tylko do ile zrobić skille i któyr level zrobić. Z góry dzieki
Waleczny Filip
02-03-2005, 09:26
podciagnij dista do 55 najlepiej i wtedy bedzie w miare bezpiecznie, w sumie skille sa tu najwazniejsze, moze byc nawet nizszy lev ale bedziesz mial mniej zycia czyli wiekszy stres i mozliwe ze w koncu sie uhnac nie zdazysz, ja na dosc niskim lev na nich expilem ale w miare bezpieczny i oplacaalny jest ten 20 lev, i skille kolo 55, przy mniejszym dist zejdzie ci wiecej uh czyli zabijanie stanie sie nieoplacalene, a z bh mozna loot calkiem przyzwoity wyciagnac ( kasa leci, nawet czasem 1 k w 15 min jak nie mniej zlootujesz), jak bedziesz mial skille tak 60 to juz z boltow zdarzy ci sie po 105hp nawet hitnac wiec wtedy kasa leci jak szalona i z 1 uh na 3 bh nawet a szasem na wiecej...
Ja tylko powiem, że beholdera najlatwiej zalatwić postaciami magicznymi(Mag i Druid) wrazie czego weź bronze amulet(albo kup)który chroni przed mana drain. ;)Beholdera najłatwiej bić w miejscach gdzie można schodzić w wchodzić (np. Trangle tower lub ten beho koło kazoo) wtedy UH'y potrzebne nie beda, ale weź je gdyby cię zjechał do red hp bo łowienie ryb było by żmudne ;)
Xan Arcanist
02-03-2005, 10:55
A co z knightem? Na jakim lv i z jakimi skilami można solować BH?
podciagnij dista do 55 najlepiej i wtedy bedzie w miare bezpiecznie, w sumie skille sa tu najwazniejsze, moze byc nawet nizszy lev ale bedziesz mial mniej zycia czyli wiekszy stres i mozliwe ze w koncu sie uhnac nie zdazysz, ja na dosc niskim lev na nich expilem ale w miare bezpieczny i oplacaalny jest ten 20 lev, i skille kolo 55, przy mniejszym dist zejdzie ci wiecej uh czyli zabijanie stanie sie nieoplacalene, a z bh mozna loot calkiem przyzwoity wyciagnac ( kasa leci, nawet czasem 1 k w 15 min jak nie mniej zlootujesz), jak bedziesz mial skille tak 60 to juz z boltow zdarzy ci sie po 105hp nawet hitnac wiec wtedy kasa leci jak szalona i z 1 uh na 3 bh nawet a szasem na wiecej...
Wyjełeś mi to z ust. heh :]
A co z knightem? Na jakim lv i z jakimi skilami można solować BH?
Nie jestem pewnien, ale chyba ze skillami 55/55 na 20 lvlu mozesz spokojnie solowac, i pamiętaj że BH shield bardzo ci pomoże!!!
Dzięki za te wszystkie rady i na pewno z nich skorzystam , a co do tego knighta to mój kolega spokojnie solował bez uha przy skilach 50/50 na 13 lv i zostawało mu żółte hp :p
Mozna zawsze solowac Beholdera wczesniej - np, ja zabilem do tej pory 2 Beholdery, wtedy miejac Lv19 51/20 Paladynem i kusza/belty. (Z pierwszego beho wypadl mi Beholder Shield!) Ale drugi z tych dwoch zjechal mi HP z 295 do 112.. Lecz ani jeden UH nie poszedl przez Beholdera.
Trzeba tez uwazac na jego summony :)
beholder to pikus
Ale wasze rady na temat solowania w moiejscach takich jak kazz i traingle :O
ten koles ma biegac od kazz do wiezy? solujac za kazdym razem 1 beholdera??
Ja mam pytanie , gdzie mozna na nich masowao expic(czyli gdzie jest kilka naraz lub gdzie jest dzuzo pojedynczych)
Dr.ażniący
03-03-2005, 11:10
Odbiegając od tematu. Gdzie jest bezpieczny resp dla Palla bo sie pacc wlasnie skonczyl i scaraby odpadaja^^". Fibula tam chyba tego dużo ale nie wyskoczy mi 3 na raz?
mati sorcek
03-03-2005, 11:22
Pod thias jest kilka mozna tam chyba
jezeli chodzi o mnei to ja lalem bez problemowo na 15 levie... tyle tylko ze mialem wtedy skille 75/75. taktyka na jednego beho? nei ma nic prostrzego dla knighta. full attack, follow , wchodzimy na gore ( kolo kazo ) albo zchodzimy na dol ( t-tower ) i klikamy na beho. na niskich levelach goraco odradzam atakowanie wiecej niz jednego beho na raz. i nie dajcie otoczyc sie porzez szkielety bo moze byc ciezko. szkielety sa wolne raczej i nie dogonia was.
Matekneo
03-03-2005, 15:52
Beholdera mozesz solowac ze skillami 55/55 tak jak radzili inni bo loot calkiem orzyjazny. beho jest potworem raczej dla postaci maicznych i palladynow, knihtem sie nie oplaca bo summonu beho moga go otaczac zanim dojdzie d beho a on go zawala. Wiec knightem mozna sobie odpuscic, ty zrob skille 55/55 i soluj beho bo si oplaca uhow moze zleciec nawet malo, przy szczesciu mzoe sie zwrucic i jesszcze dosyc duzo zostac... To moja rada sam solowalem beho 22 druidem i nie bylo porblemow
A mogłby ktos podac w miare dokladne namiary na jakis resp beholderow, jak w podziemiach to zeby mozna bylo palladynem uciekac ??
Matekneo
03-03-2005, 16:02
Ja bym radzil ci isc nad thais kawalk nie znam dokladnej nazwy tego miejsca :P tam zchodzisz w dziure i sa 2 Beho jeden u gury jeden na dole, nie trudno jest raczej uciekac bo walczysz pojedynczo z nimi i zawsze mozesz uciec drabina w razie niebezpieczenstwa :)
Ja zauwarzylem cos dziwnego a mianowicie to:
Jak sie stoi to beho cos mniej strzela, a jak biegasz to puszcza comba.I jesazcze jedno:ja huntowalem behy apllem lvl 17 skille 50\50 i mi sie za kazym razem zwracalo bo uzywalerm vitek spontanicznych:P:P:P
Iron Knight
03-03-2005, 19:18
Dużo jest prawdy w tym temacie zgadzam się że trzeba uwazżc na skielety bo nawet dla wysokopoziomowcow może byc problem wystrczy troche szczescia a becho bedzie dla nas tzn swiętym mikolajem i bedzie nas w beho shieldy zaopatrywal:D :)
Belhoder super sprawa gdy byłem chory ja 14 knight i 20 socier wtedy chodziliśmy na taki mały huncik zabijalismy tak 10 belhoderow i te ghule wyzej.Jakiś niezywkły loot z tego niebył no ale było kilka super akcji np wymian ciosów moja z belhoderem ja mu z hmm a on mi z zielonego hp do czerwonego hp no ale udało nam się go zabić.Dlatego radze brać zesobą na wszelki wypadek uh hmmm jedzenie no i dużo capa:)
Polewkin
03-03-2005, 19:55
Ja spokojnie na 16 lvlu moim sorcem chodzilem na Beho z plecakiem Gfb i z paroma uhami na respik kolo thais na tych bagienkach!!Teraz biore pare Sd (2 Sd na jednego Beho) i jest spoko!!! B) B) B)
Imie xxxx
Serwer Lucera
Level 18
Magic Level 29
Skille 18/21
Profesja Sorcerer
>>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<<
:mag: :mag: :mag: :mag: :mag:
Belhoder super sprawa gdy byłem chory ja 14 knight i 20 socier wtedy chodziliśmy na taki mały huncik zabijalismy tak 10 belhoderow i te ghule wyzej.Jakiś niezywkły loot z tego niebył no ale było kilka super akcji np wymian ciosów moja z belhoderem ja mu z hmm a on mi z zielonego hp do czerwonego hp no ale udało nam się go zabić.Dlatego radze brać zesobą na wszelki wypadek uh hmmm jedzenie no i dużo capa:)
na 14 levie z odpowiednimi skillami mozna beho lac baaardzo szybko... tylko trzeba miec te skille... no ale jak ktos woli expic a nie trenic to ja na to nic nie poradze... a ze skillami 40/40 to nawet na rotach za bardzo sie expic nie da masowo...
Mówiąc o solowaniu beho nie można powiedzieć że przy skillach 50/50 i 20 lvlu można spokonie solować ponieważ ja na takim lvlu i z takimi właśnie skillami czasami miałem problemy. Beholdery są bardzo nierówne, jeden schodził na 4 hity a inny na 10, niektóre przywoływały szybko skeletony więc traciłem na nich dużo HP a inne nawet jednego nie zsummonowały. Jednak gdy chodzi się w dwie osoby najlepiej pall i knight jest najlepiej ponieważ żaden beho ni wytrzymuje więcej niż 10 sekund (serio serio). A i loot niezły z nich się trafia czasami. Ktoś wspomniał wcześniej że beho można sobie knightem odpuścić, nie wiem dla czego tak myślisz. Przecież knight zjedzie beho w miarę szybko więc sklel za dużo mu w tym czasie nie zrobią kiedy mnie obsiadło 5 skele to zabierały nie więcej niż 7hp i nie zawsze trafiały więc przy 5 skele można stracić 50 hp a często dużo mniej, a to wiele niejest (no chyba że dla knighta na 12 lvlu XD).
Takie jest moje zdanie a jak ktoś się niezgadza to podać konkrety i nie bluzgać plz.
Ja wczoraj próbwałem solować beholdera 11 pallkiem przy skillach 42/35 8o i nawet dobrze mi szło tylko że za loot sie nie wrócił bo 2 uhy na 15 gp i longsword to nie jest dobre :/
Marcepanowy maciek
04-03-2005, 18:47
a ja mam pytanie : a mianowicie dlaczego beholdera solować z beho shieldem ??
Van_Waterflew
04-03-2005, 19:29
Dzięki za te wszystkie rady i na pewno z nich skorzystam , a co do tego knighta to mój kolega spokojnie solował bez uha przy skilach 50/50 na 13 lv i zostawało mu żółte hp :p
Hyba przed updatem.
Matekneo
04-03-2005, 20:10
No wiec tak Kolutib/liado napisales ze nie wiesz dlaczego mowie ze knightem jest gorzej niz palladynem czy postacia magiczna - otorz uwazam ze aby chodzic na beho knightem trzeba miec troszke wyzszy lvl chociaz ten 20 wystarczy ale trzeba miec bardzo dobre skille. Ze slabymi skillami moga go otoczyc szkielety i zanim sobie poradzi beho moze go zabic, lecz czasami jest tak jak ktos napisal ze czasami beho nie zsummonuje nic albo baardzo malo, wtedy nie ma problemu. Ja tak uwazam, ale jesli wam sie udalo to zrobic z niskimi skillami to zwracam hinor knightom B)
Alaverti Guill
05-03-2005, 13:49
:cup: Wedlug mnie ten pomysl, ze szkielety podczas walki z beho maga otoczyc przeciwnika. Trzeba na nie uważac, wiec najlepiej walczyc z nim postacia magiczna z runami ofensywnymi i palladynem z kusza (luk tez mzoe byc ale przy lepszych skillach). :cup:
Storm Silverhand
05-03-2005, 14:06
Ja tylko powiem, że beholdera najlatwiej zalatwić postaciami magicznymi(Mag i Druid) wrazie czego weź bronze amulet(albo kup)który chroni przed mana drain. ;)Beholdera najłatwiej bić w miejscach gdzie można schodzić w wchodzić (np. Trangle tower lub ten beho koło kazoo) wtedy UH'y potrzebne nie beda, ale weź je gdyby cię zjechał do red hp bo łowienie ryb było by żmudne ;)
A ja tylko powiem że 1 pretty nice combo od beho = postać magiczna dead
ponizej 40 lvl behy są dla magów BAARDZO niebezpieczne, no chyba ze z summonami to idą jak roty.
Ale nie polecam magom solować tych bestii. Ze względu na małą ilość hp.
I ssają mane ale na to jest sposób. Najlepiej radzi sobie z nimi knight z dobrymi skilami i palek na wyzszym lvl.
A ja tylko powiem że 1 pretty nice combo od beho = postać magiczna dead
ponizej 40 lvl behy są dla magów BAARDZO niebezpieczne, no chyba ze z summonami to idą jak roty.
Ale nie polecam magom solować tych bestii. Ze względu na małą ilość hp.
I ssają mane ale na to jest sposób. Najlepiej radzi sobie z nimi knight z dobrymi skilami i palek na wyzszym lvl.
czy ja dobrze zrozumialem? z summonami na roty? hmmm....
max ile w sumie stracilem na beho to bylo cos okolo 80 hp i kolo 20 many. nie wiem czemu mam wrazenie ze one wala z sd. poza tym z beho jest jak z kazdym innym potworem. jedne sa slabsze drugie mocniejsze...
.
mati sorcek
06-03-2005, 21:42
@up:
mu chodzilo o to ze BH z sumonami ida jak solo rotki :)
nie wiem czemu mam wrazenie ze one wala z sd.
bo one walą z SD, hmm, evenoma i chyba czegos jeszcze...
Storm Silverhand
07-03-2005, 13:37
czy ja dobrze zrozumialem? z summonami na roty? hmmm....
max ile w sumie stracilem na beho to bylo cos okolo 80 hp i kolo 20 many. nie wiem czemu mam wrazenie ze one wala z sd. poza tym z beho jest jak z kazdym innym potworem. jedne sa slabsze drugie mocniejsze...
.
z tymi rotami to źle zrozumiałeś:P
a jeśli zabrał ci 80 hp to miałeś fuksa
Mnie zjechał do red zanim zdązyłem kliknąć na drabine
I one wałą z SD ale słabiutko (50max)
Ja na 21 lvl knightem bralem 4 beho na klate i zatluklem z serpent sowrda i z hmm ale 1 uh mi poszedl
Ostra-paladynka
07-03-2005, 18:28
Powturze czujes pytanie niby dlaczego z bh shieldem na bh??
mi sie wydawalo ze na potwory magiczne w ogole tarczy nie trzeba 8o
Storm Silverhand
08-03-2005, 12:35
@Up
Też tego nie rozumiem :/
poco komu tarcza i do tego Beho shield jak on wali z magii? :/
Chociaz czasami Beho uderza z SD co jest atakiem fizycznym i jego SD czasami przechodzi na tarczę i wogule nie trafia. Miałem juz wiele takich przypadków ze SD zatrzymał się na mojej tarczy. Ale najlepiej jednak brać behy GS , DLance lub WH.
Naprawde beho to jeden z banalniejszych potworów a loot idzie spoko. Ja je biłem na 15 lvlu ze skillami 50/35 i bez zadnych problemów, średnio szedł 1 uh!! B)
Pallanie musi nawet miec za duzo przestrzeni aby przed nim uciekać, jak jest pojedynczy resp to położy go w trymiga!! B)
Gorzej jak są dwa lub trzy, wtedy może się troche szkieletów namnożyć i warto zaopatrzyć się z gfb i troche uhów B)
Dragon'Rage
17-03-2005, 21:13
nie chce zakładac nowego tematu bo po co? ok teraz do zeczy
Mój LvL 21 Skils 65/65
Profesja : Knight
Czy Jak Pujde Na Solo z Beho PoKonam Go?? Wole Sie Spytac Żeby Nie Padnąć :)
vindeth von dracula
17-03-2005, 21:22
nie, raczej nie, wez ekipe
btw. skoro najci na 10 lvlach ze skilami 35/35 daja rade i wychodza z tego calo (przewaznie yellow hp) to powinienes dac rade
Ja na 21 lvl knightem bralem 4 beho na klate i zatluklem z serpent sowrda i z hmm ale 1 uh mi poszedl Tak?? to bardzo dziwne bo ja knightem na 23 ledwo przeżyłem starcie z 3 beho (uciekłem) został mi red hp.
A co do beho shield to podobno (nie sprawdzałem) kiedy mamy na sobie tą trczę podczas walki z beho to otrzymujemy mniej obrażeń od jego magii.
na wschód od venore jest podziemna komnata, gdzie znajduje się jeden beholder i jeden szkielet.
no i waham się (jestem knightem na 21lvl ze skillami 56/55), czy tam iść samemu.
co radzicie?
Yoh Asakura
16-04-2005, 15:43
Jak jestem pallem i mam skille:47/37 eq:p-arm,studded legs soldier helm dwarfen shield leather legs i luk to moge isc na beholdery ?
aha mam 14 lvl i 6 magic.
A na czym moglbym expic ?
Ja spokojnie na 16 lvlu moim sorcem chodzilem na Beho z plecakiem Gfb i z paroma uhami na respik kolo thais na tych bagienkach!!Teraz biore pare Sd (2 Sd na jednego Beho) i jest spoko!!! B) B) B)
Imie xxxx
Serwer Lucera
Level 18
Magic Level 29
Skille 18/21
Profesja Sorcerer
>>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<<
:mag: :mag: :mag: :mag: :mag:
niestety jest limit znakow, a odpowiedz prosta:
JESTES DEBIL!!!
ciekawe kiedy ci sie zwroci za runy...
na roty nie na beho!
Nie jestem pewnien, ale chyba ze skillami 55/55 na 20 lvlu mozesz spokojnie solowac, i pamiętaj że BH shield bardzo ci pomoże!!!
Ciekawe po co shielding skoro beholdery walą z magii , a ich summony ( skeleton'y ) głównie z life drain'a :/
SilentPally
17-04-2005, 21:02
Na beholdery trzeba uwazac, na 115 llvlu w full sprzecie, z tarcza dostalem raz combo za 120hp. Dla niskiego lvla moze to byc zabojcze, poza tym w kazo jest prze***ane jak beholder zrobi duzo szkieletow.
Pierwszego Beha zabilem na 10 lvlu ze skillami 35/35, wiec da sie to zrobic :) wystarczy miec szczescie zeby duzo nie strzelal :P
Ja to 16 lv drutem od wczoraj z 2 GFB i 1 HMM (i bardzo żadko użyje 1 UH) przy Kazoo zabijam spokojnie tego Beho, bo jak sie wchodzi na gore to tam przy poludniowej scianie (trzeba odrazu biec na dolna sciane) jest maly róg (oczywiscie jak ktos chce to moze to jeszcze sprawdzic i poprawic mnie) i jak sie za nim stanie to Beho prawie nie strzela ( nie wiem czemu) bylem na Beho ze 3 razy i tylko raz zjechal mnie do czerwonego Hp bo wyszlem za rogu bo GFB nie chcial mi wystrzelic.A tak apropo za ile moge na Titanie sprzedac 2 handet sworda (z beho :D )
Alucard pan ciemnosci
26-04-2005, 21:20
Z tymi skilami raczej powinieneś sobie dać rade a tak w ogóle jakie masz eq prócz łuku??
Iron Knight
26-04-2005, 21:49
Tez sie wachama mam knighta skile 50/50 spikesword noble armor stell helmet guardan shieldplate legsy scarf czy tam rade sam czy z kolega o takich smaych skilach poradze sobie z 1 becho
Mati z Ohio..
26-04-2005, 23:12
Na ile szczałów nacie beholdera??
ja mam na 4 szczały
@up
Po pierwsze powinienes wziasc slownik do reki za nim bedziesz chcial cos napisac bo sie nie pisze"szczaly" tylko "strzaly" i to ze ci poszedl na 4 strzaly to tylko fart bo nastepny ci moze pujsc na 10. Wiec to zalezy glownie od szczescia no i skilli.
maxis giant
28-04-2005, 14:45
Co powinienem zabrać na wyprawe na beholdery
Petix Layn -aldora moje skile 50 czy oplaci mi się iść na beholdera?? : :evul:
drmavani
04-05-2005, 22:45
@up
Po pierwsze powinienes wziasc slownik do reki za nim bedziesz chcial cos napisac bo sie nie pisze"szczaly" tylko "strzaly" i to ze ci poszedl na 4 strzaly to tylko fart bo nastepny ci moze pujsc na 10. Wiec to zalezy glownie od szczescia no i skilli.
Stary... widze ze lubisz poprawiac ludzi tak jak ja... tylko ja tak sobie mysle ze nigdy nikogo nie poprawialem samemu robiac bledy :D bo:
NIE "wziasc" tylko WZIĄĆ sprawdz w Wordzie - sam CI zmieni.
i NIE "pujsc" tylko pójść
Inna sprawa to kultura wymagajaca uzycia duzej litery w slowach "Ci", "Tobie", "Ty" jezeli do kogos tak sie juz zwracasz.
Pozdrawiam :P
Mq
Selenia Shadowbolt
07-05-2005, 16:18
Levelowalem na beholderach z 20 na 25 level. Huntuje je w dwoch miejscach- Altar's lake, ten maly resp z 2 bh i ghoulami. i w miejscu, gdzie jest bh quest w thais, poza komnata z questem-> 3 bh naraz. Ogolnie 50+ dista i mona bic. przy 50+ lepiej bolty, chociaz nieoplacalne. przy ponad 55 dista spokojnie strzaly. Bh jest niebezpieczny-> dednalem 2 razy-> na 21 lvlu, mialem malego laga i dostalem kombo za 120 i kicka na 25 lvlu. ogolnie poczatkowo 20 lvl trzeba miec szczescie, zeby sie zwrocilo za ammo i runy, bo raczej bedize sie potrzebowalo Uhów. obecnie idzie bez poblemu strzlami bez run (29 lvl 63+ dista). Loot jest genialny. jednego pieknego dnia wylootowalem na okolo 60-70 bh 2 bh shieldy, 7 2 handerów i mase zlota, starow i longów. Bh sa wspanialym zrodlem gotowki, maja maly def, jednak czasem spamuja niewiarygodnie i potrafia w 10 s zjechac 300 hp. bardzo losowy potwor.
Ja zaczynałem solować beho strzałami na 18 lev, ze skillami raczej słabymi (48/39). Wtedy bez Uh-a nie dawałem rady, nawet gdy pomagalem sobie hmm'ami. W chwili obecnej (21 lev, 58/48 ze strzał) Uh-ow mi nie potrzeba, hmm'ow to bardzo rzadko, tylko czasem po walce jak mi zjedzie do ok. 100 hp, to użyję vitki dla bezpieczeństwa.
Potwierdzam przedmówców- beho to losowy potwór. czasem wali komba za 150 w kilka chwil, a kiedy indziej soluje go ze stratą 30 hp...
Prima Scorpio
25-05-2005, 20:12
Cóz Beho jest bardzo losowym stworem, ja Knightem jeszcze kiedys za skilami chyba 47/39 z War Hammera bilem i spoko. Pewnego dnia nawet wspomogBem si Energy fieldem i ... pofrunello combo za ~300 HP. X( Rezultat - Ded. ( ;( ) Nie chodze na Beho. X( Wszystko zalezy od comba. Druidom NIE poilecam - lekkie combo i poleglem - Druid ma bardzo malo zycia, a to zbiera Beholder seriami. Oplaca sie huntowac Beholdery z pewna myszka, dobrymi skillami i duza iloscia zycia. Jezeli juz koniecznie magiem to wlaczmy ManaShielda i zobaczycie ile Many odfrunello. X(
Matekneo
25-05-2005, 20:40
Prima Scorpio ja do twojego podpisu... tak szczerze mowiac ja myslalem ze bk jest od 50 lvl...I wogole masz napisane Best Guild:Black Knight Najlepsza/e/y gidia? o.O dziwne... a co do bh to on jest bardzo dziwnym potworkiem , raz cie zjedzie do red raz ci zabierze 2 uh raz nic, no prawie nic ci nie zrobi... ehhh... Palkiem wystarcza dobre skille i jak zejdziez bez ruszania sie to bedziesz bezpieczny, bo zazwyczaj bh kiedy sie nie poruszasz jest spokojny, tak sama jak elf scout czy mino arch. I ludzie omg, nie piszcie ciagle pelno postow typu "A z moim pallkiem o skillach xx/xx moge pobic bh bo sie boje ze padne" "A moim knightem..." LOL.... Dajcie se na loozik, poczytajcie troche ale dla "debili" powiem, ze pallkowi i knightowi wystarcza skille 55/55.... tzn. to jest juz dosyc bezpieczny sposob, mozna z mneijszymi ale to raczej nie oplacalne. Ktos tez napsial ze spokojnie chodzi na beho z GFB i SD (2 SD na beho lub 4 GFB). lol...ehh... kiedy sie za runki zwroci?? Odrazu powiem zeby nie bylo niepotrzebnych postow, podbij z deka mlvl bo masz chyba za maly... bezpiecznie jest dla magow na minimum 35 mlvl i dobrze tez miec 25 lvl bo mocno wala czasami. a Drugi sposob to idz expic i zarabiac na roty a nie na bh.. -.- I jeszcze dodam ze zadziwia mnie otografia niektorych.... To chyba wszystko ale sie rospisalem ;]
heh :D ty mnie nie rozsmieszj , ja ze skillami 47/46 i lvl 16 knightem jechalem beho na 4 strzaly a czasami na 2 B)
zajac Gro Sho
27-06-2005, 04:40
mam pytanko chce zabijac beholdery ale nie pojedyncze tylko takie gdzie ejst ich duzo moga byc po 2 w jednym miejcu czy ktos zna takie miejsce prosze o dokladniejszy jego opis
re: UP
Proponuje BK house. Tam jest jaskinia z 4 Beholderami ale każdy z nich jest w oddzielnym odgałęzieniu (są one umieszone blisko siebie) i w sumie nie ma szans aby trafić na dwa naraz nawet.
Na swampach przed wejściem do Venore jest resp 3 Beholderów (ten nad Mummy questem), po zabiciu wszystkich powinien być resp 1 albo conajwyżej 2 Beholderów co jakiś czas.
Odsyłam do mapki respawnu w celu znalezienia tych miejsc. Jeśli nie wiesz jak dostać się do BK house to napisz mi PW.
Paroslaw
06-03-2007, 18:55
Hehe. Beholdery. Sam się ich bałem , do dziś. Nie są tak mocne na jakie wyglądają. Dzisiaj zabiłem jednego w triangle tower , moja postać, 13 knight , 40 club fighting , war hammer , plate set , dark helmet , 2 mlvl . Nie gram już tą postacią, wykorzystuje ją do sprawdzania roznych rzeczy. Tym razem sprawdzałem siłe beholdera. Jest raczej słaby a na 13 lvlu zeszly mi 2 ihy. Choć jak slysze jest to potwor losowy i różnie z nim bywa. Co do miejsc do expienia z nim- polecam fibule i dark cathedral
:]
Morun Kous
06-03-2007, 19:15
@UP:
Kolejny idiotyczne archeolog.
Nie widziśz, że ostatni post był 2 LATA TEMU ??!!?!?! Z pewnością autor juz dawno soluje DL'e itp a nie BH -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.