zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie Jest......

Bakus
08-02-2004, 16:04
znacie jakies miejsce gdzie repawnuje sie duzo bh.....tak po 2..ale moze byc wiecej ale czesto..mam 19 lev.. knight spike sword g shield p set......Jak komus sie chce to niech zamiesci Map

marred
08-02-2004, 18:18
Ale jak chcesz, to ci powiem. Thais. Idziesz do zamku na mury. Masz tam drabinke do dolu. Schodzisz w dol, masz niedaleko kolejna drabinke w dol, tez schodzisz. Idziesz w prawo, mijasz duzy kamien, masz dwie drogi, wybierasz w dol. Idziesz, po chwili masz takie rondo, idziesz dalej w dol, potem znow masz rondo, skrecasz w prawo i dochodzisz do dziury. Wchodzisz w nia (juz zeby wyjsc z tej, to trzeba miec rope). Idziesz w prawo i masz taka duza komore z orkami i wiele rozgalezien. Wybierasz idace na prawo i w gore. Potem masz jeszcze jedno rozwidlenie, idziesz bardziej na gore, tam dalej masz miejsce z czterema bh'ami, respawnuja sie dosc daleko od siebie. Uwaga, jest tam pomost, moze byc zamkniety. Aby go otworzyc trzeba poszukac dziwgni (wrocic sie do tej komory i wejsc w ktoras odnoge). Tam dalej jest jeszcze dziura, ale nie jestem odwazny i tam nie wlazlem :D

Alchemiko
08-02-2004, 21:58
Ghostland, tam jest troche BH
HellGate, na placu glownym, niedaleko biblioteki (male pomieszczenie, duzo BH i skieletow, wiec FB (GFB [myla mi sie ;/]) sie przyda

Magus
09-02-2004, 02:42
Od takich pytań mamy tu specjalny, przyklejony temacik.
Gdzie znajde danego potwora (http://tibia.pl/thread.php?threadid=1081&boardid=9&styleid=1&sid=27c0ddfd0827f6ceb08830e57c04c811) I tam prosze takie pytania kierowac.
~close~