Pokaż pełną wersje : Co byście zrobili ??
Mily Knight
02-03-2005, 09:00
Wczoraj zalogowałem sie na tibie :) było loozik asz dedłem... zabił mnie koleś i straciłem FS tak sie wkurzyłem że zabiłem 3 osoby i mam red skula a lvl spadł o 5 :( ja jestem załamany i przyżekłem sobie jedno że już nigdy niezgram na knighcie , teraz rąbie na magu :p zadam wam pytanie : czy wybyście sie niewkurzyli po takim czymś ?? zabił was red skull za nic ...
Eeeee..... ? Ja bym sie nie wkurzyl ze stracilem f-s to tylko gra. raz idzie dobrze. a raz zle :P Bym napisal do qmpli ze zabil mnie ten i ten.... i twoi qmple zalatwiaja sprawe!
Nie?
Poza tym nie dal bym sie zabic >.>
Alcor Sake
02-03-2005, 12:55
Jak grasz na julerze i dead miałes na trollach jest duże prawdopodobientwo ze cie zabilem bo tez m wylecial fs ale grałem wtedy mightym-druid i dostalem bana w ciagu 1,5 godz bez ani jednego deda B)
Mily Knight
02-03-2005, 16:21
Nie?
Poza tym nie dal bym sie zabic >.>
Czlowieku ty niedalbyś sie zabić ?? lol ?!?! oglądałeś film annihilator ?? że stoisz niemożesz sie ruszyć w bok tylko do przodu ?? ja tak miałem tylko że sie niemogłem ruszyć nawet do przodu i mnie 4 ludzi waliło , więc nie*******l że niedałbyś sie zabić bo gó*** byś w takiej sytuacji ździałał :/
Wczoraj zalogowałem sie na tibie :) było loozik asz dedłem... zabił mnie koleś i straciłem FS tak sie wkurzyłem że zabiłem 3 osoby i mam red skula a lvl spadł o 5 :( ja jestem załamany i przyżekłem sobie jedno że już nigdy niezgram na knighcie , teraz rąbie na magu :p zadam wam pytanie : czy wybyście sie niewkurzyli po takim czymś ?? zabił was red skull za nic ...
hahahaha! Ale paradoks! Zobacz ciebie zabil red skull za nic i straciles fs'a, pozniej ty zabijales innych tez za nic! Wiec oni powinni zadac Tobie to samo pytanie!!! Byc moze oni tez sie zdenerwowali ze zgineli i tez zaczeli pk'owac.. Byc moze tamten pk'er tez zostal zabity przez kogos i odechcialo mu sie grac i dlatego zabijal? Pomyslales o tym?Na zlo nie wolno odpowiadac zlem. Zachowales sie tak samo ja tamtem pk'er. Podejmujesz decyzje zbyt pochopnie!
elite ma racje
Popieram ^^
inni mogli by być w tej samej sytuacji jak ty bezsens
Dam ci rade_ Nie pisz na forum tylko idz do psychoanalityka.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.