Pokaż pełną wersje : Annihilator
Fryteczka
02-03-2005, 18:10
Własnie.Mam pytanie co do tego trudnego questa. Czy mozna go wykonac pare razy (tzn wziazc wrzystkie rzeczy), czy jak jakiaś ekipa zrobi go, to czy odrazu mozna tam wpadac czy jest zablokowane?
możesz pare razy ale nagrode tylko raz dostajesz.
Elendart
02-03-2005, 23:02
jestes pewny ze nagrode mozna tylko raz wziasc?
koledzy mi mowili ze mozna wchodzic na anni~ pare razy ale wziasc nagrode kazdapo razie czyli wchodzisz raz bierzesz np. SoVa i jak wchodzisz 2 raz mozesz wziac cokolwiek tylko nie SoVa
teraz mam dylemat xD
Telupeje
03-03-2005, 00:31
koledzy mi mowili ze mozna wchodzic na anni~ pare razy ale wziasc nagrode kazdapo razie czyli wchodzisz raz bierzesz np. SoVa i jak wchodzisz 2 raz mozesz wziac cokolwiek tylko nie SoVa
teraz mam dylemat xD
Gratz kolegów. Niezłe z nich młotki...; p
Elendart
03-03-2005, 12:27
to w takim razie kolesiowi ktory wzial present w anni~ ( bo byl taki)
niezabardzo to sie oplacalo xD
Nie, nie mozna 2 razy wejsc na anihilatora, a tym bardziej wziac inne itemy.
Jesli dobrze pamietam to na tabliczce jest nawet napisane:
Choose one as your reward and never come back.
Moge sie mylic, ale napewno jak drugi raz pojdziesz to tylko stracisz uhy, jak ci sie ude wejsc.
Własnie.Mam pytanie co do tego trudnego questa. Czy mozna go wykonac pare razy (tzn wziazc wrzystkie rzeczy), czy jak jakiaś ekipa zrobi go, to czy odrazu mozna tam wpadac czy jest zablokowane?
To byłoby zbyt piękne aby mogło być prawdziwe.
pijopiwnik
03-03-2005, 15:11
głupie to by było troche bo za duży szpan wtedy by był :)
czy jak jakiaś ekipa zrobi go, to czy odrazu mozna tam wpadac czy jest zablokowane?
Na danym serverze mozna wykonac anni~ tylko raz w ciągu dnia.
johnnny_b
03-03-2005, 16:06
mi sie zdaje ze mozesz tyle razy wchodzic na anihilator puki nie wykonasz , ale czy jeszcze raz po wykonaniu to nie wiem
Black Tilly
03-03-2005, 16:36
Nie nie nie !!! nie można jest tabliczka jak to powiedział ktoś.Ofkors możesz zabić potwory ale jak otworzysz chest to nic nie cnajdziesz czy jakoś tak.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.