PDA

Pokaż pełną wersje : Programik!

Tibia Cool
08-02-2004, 19:16
Znacie ktos jakis program taki jak np logon zeby wchodzac na tibie tylko raz wpisac haslo i numer
a potem tylko ok ?
tak samo duzo razy jak normalnie prubowac ale zeby nie trzebabylo caly czas tego pisac.Jesli tak to dajcie mi link do nstronki na kturej to znajde albo przeslijcie mi to na gg oto muj numer :7500197

p.l
08-02-2004, 19:19
ze strony nie radzę ściągać bo cię hackną ...

A tak wogóle to ja nie mogę ... co sie porobiło ... teraz to co druga osoba chce jakiś cheatów albo makro używać! dobrze że skończyłem z tą grą

Hukeram
08-02-2004, 19:34
Heh...a ja dzis ostatecznie zdecydowalem...ZAPRZESTAJE UZYWANIA TIBII GG I INNYCH CHEATOW !!...po 2 tygodniowej przerwie od komputera (Calkiem !) doszedlem do wniosku ze takie cos tylko psuje zabawe i jest nie fair do ludzi ktorzy graja uczciwie...od razu przepraszam wszystkich za to ze wczesniej uzywalem tego typu programy :)

julita
08-02-2004, 19:35
Siemka!
Dam ci dobrą radę lepiej tego nie ściągaj. Prawie w każdym takim "cudnym" programiku jest keylogger i ci najwyżej shakuja konto i tyle będziesz miał. Czy naprawdę musisz miec taki program? Moim zdaniem można się wysilić i trochę dłużej się logować, po wielu próbach na pewno sie uda. Ja takich programów nie używam i nie mam pacca i naprawde nie jest mi źle. Odrobine dobrych chęci i cierpliwości i się uda! 8)
NAPRAWDĘ NIE ŚCIĄGAJCIE TAKICH BADZIEW!!!!!!
PS: Na tym forum chyba nie można gadać o cheatach...

Galahard
08-02-2004, 19:38
A ja mam takie cacuszko na lewą rękę o nazwie Nostromo Speedpad N50 i zbindowałem sobie sam makro (i na pewno mnie nikt nie hacknie :P )

Tibia Cool
08-02-2004, 21:54
Mogl bys mi powiedziec z jakiej to masz stronki?

behi
08-02-2004, 23:30
Ja nie cheatuje bo boje sie hacka konta.Chociaz tibia gg to dobra rzecz bo sie oczki nie psuja tak bardzo w ciemnych kompalniach, lochach i podziemiach...:D:D:D