PDA

Pokaż pełną wersje : Pacc ???

R-e-i-p-e-k
08-02-2004, 19:42
Słyszałem że w Tibi bende GM sprzedawać pacce za kase w Tibia. Czy to prwada ??????

Fanfi
08-02-2004, 19:46
Oryginalnie dodany przez R-e-i-p-e-k
Słyszałem że w Tibi bende GM sprzedawać pacce za kase w Tibia. Czy to prwada ??????

Szczerze mowiac nie slyszalem o tym ale sadze ze to nie prawda poniewaz Cipsoft straci wtedy zrodlo dochodow.

Brzoza
09-02-2004, 21:14
nie nie bedzie sprzedawane pacc za gp.moge sie zalozyc bo tak jak mowil Fanfi stracili by dochody
kiedys slyszalem ze jakis typek kupuje za rl kase gp.nie wiem moze to plotka

Biraldan/Betikes
10-02-2004, 14:01
prawdą jest że paru panów z antici kupuje ludziom pacc za kase w tibii, sam korzystam z ich usług

Dejvo
10-02-2004, 14:13
bzdura - Cipy miałyby... łamać prawo tibijskie? ... nie nie :) - to jest zabronione przez Cipów (czyli łączenie kasy RL z kasą tibijską lub innymi tranzakcjami - oczywiście prócz kupowania PACC normalnie od CIPÓW) ... niestety nie bedzie czegoś takiego :(

EDIT:
I jeszcze jedno

O wszystkim i o niczym
Prawdziwe życie oraz sprawy niezwiązane z Tibią

Biraldan/Betikes
10-02-2004, 14:33
dejvo chyba mnie niezrozumiałeś:

1)dajesz gościowi kase w tibii i passy do swojego konta
2)on wykupuje na twoim koncie pacc za swoją kase w rl
3)nic nie mówiłem o żadnych gm, mówiłem o normalnych graczach ;]

P.S. oczywistym jest że GM niebędą robić takich rzeczy, chyba że nieoficjalnie w gronie przyjaciół (tych najbliższych)

karat
10-02-2004, 18:00
Skąd mam wiedzieć że on kupi mi pacc?

Keb
10-02-2004, 18:17
heh Wiesz do zakładania pacc jest potrzebny tylko accnumber (chyba), i jak nie znasz kogoś na 10000000%
To lepiej nie dawaj mu passwordów bo zmieni ci haslo prześle żeczy i nie masz postaci :(((

Magus
10-02-2004, 19:50
Oryginalnie dodany przez R-e-i-p-e-k
Słyszałem że w Tibi bende GM
Nie, nie będziesz GM.Skąd mam wiedzieć że on kupi mi pacc? W tym sęk że pewności nie masz żadnej. do zakładania pacc jest potrzebny tylko accnumber
Zależy od formy płatności.

~CLOSE ~