Pokaż pełną wersje : ...no comments...
film jest z tibia.de i od razu mowie ze nie jest on dla ludzi o slabych sercach...:P ja osobiscie prawie ****icy dostalem jak to ogladalem...
http://rapidshare.de/files/747359/Having_fun.rec.html
TAAAKA kasa by byla...;(;(;(
Wild Staler
03-03-2005, 05:28
Masz racje, można dostać nerwicy :p . Ale rozumiem go, też bym tak zrobił
gdybym pare razy dedł na kick'ach/freeze'ach i skończył grać...
mhhhhh... można dostać nerwicy... bo filmiku nie moge ściągnąć...
BTW w tytule pisz o czym jest filmik a nie "no comment" niechce wchodzic na forum i czytać :
filmy, no comment.rec
filmy, omg.rec
chce wiedziec co sćiągam.. albo czego niemoge sciagnac
:RE DOWN: Dzieki :] ale i tak bym chciał widzieć w temacie o czym jest film :P
na dole strony masz taki napis free pote czekasz 35 sec i ściągasz
Afff... Może ktoś zamieścić ten film na Lycoos czy gdzieś ? Bo ten server jest do bani...
Naprawdę, można zawału dostać. gośću rozdaje żęczy bo 3 razy padł przez neta. Nieżle.
Ciekawe co by było gdyby dsm r-helmet ... rzucił w depo i jakiś 10 lvl by wzioł. :)
Jakby ktoś inny miał taki pomysł to niech mi lepiej odda itemy. B)
Afff... Może ktoś zamieścić ten film na Lycoos czy gdzieś ? Bo ten server jest do bani...
Ktoś inny tutaj jest "do bani", bo nie potrafi zrobić tak prostej rzeczy.
A filmik taki sobie.
Ktoś inny tutaj jest "do bani", bo nie potrafi zrobić tak prostej rzeczy.
A filmik taki sobie.
Mhm... To miało znaczyć że jestem do bani? Jeżeli chciałeś mnie urazić to ci średnio wyszło... -.-
pijopiwnik
03-03-2005, 15:25
super filmik!
ciekawe czy gosciowi teraz jest tego szkoda ?
Hemp Gru
03-03-2005, 15:51
Da sie wejsc do tego pomieszczenia z świnią ??
sebahana
03-03-2005, 16:01
jestem 584 w kolejce jak sciagne to cos dopisze
Eh sorry ze zaśmiecanie posta ale jak to sciągnąć-,-?
arusiek of bhaal
03-03-2005, 18:48
on chyba mial jakies kompleksy byłem przy tym, prosilem zeby nie wyrzucal ah szkoda gadac
A nie da się tam czasem dostać przy pomocy parcela?? :baby:
Nie no, ogólnie to gość jest... dziwny (?) Wydaje mi się, że jeszcze nieraz mimo wszystko odpali Tibię i obudzi się "z ręką w nocniku" :) A jeśli się mylę to przynajmniej mógł to dać jakiemuś kumplowi, na pewno by się ucieszył :P
Eh sorry ze zaśmiecanie posta ale jak to sciągnąć-,-?
1. klikasz w linka..:D
2. tam na dole pod tabelka kliknij na free...
3. poszekaj na swoja kolejke
4. kliknij download...:D
wyzucil cale eq poniewaz padl hmm.. ja na jego miejscu poszedl bym pekowac z tym sorkiem czy drutem i zrobil bana duzooooo osob by padlo :)
Master Knight de'Vere
03-03-2005, 20:05
Ja nie wiem jak można było wyżucic taki eq ale to szczegół ale w sumie n00by miały zabawe zbierały free itemy
wyzucil cale eq poniewaz padl hmm.. ja na jego miejscu poszedl bym pekowac z tym sorkiem czy drutem i zrobil bana duzooooo osob by padlo :)
I co byś miał z tego że te osoby padły satysfakcje ?? Przez takich jak ty coraz więcej ludzi zniechęca się do tibii...
Non-Pvp... mógłby co najwyżej zlurować DL'a pod Dwarfen Bridge :P
Master Knight de'Vere
03-03-2005, 21:40
@up to lurowanie tego Dl'a by mu troche zajęło bo żeby go zlurować to musiałby zasówać na PoH i wyciągać go z dziury, a to nie jest takie łatwe zadanie a DL to nie GS żeby on sobie tylko uciakał a DL bedzie go gonił :P:P
Mental II
03-03-2005, 21:55
Non-Pvp... mógłby co najwyżej zlurować DL'a pod Dwarfen Bridge :P
Lepiej dl i gs pod schody w venore a potem jeszce z 1 gsa nikt by nie podskoczył do dl i 2 gs.
jezu ja ****icy dostalem ja pierdykam
Ahhh nie zaluje ze odeszlem z Harmoni. Po tym co zobaczylem teraz utwierdzilem sie jeszcze bardziej w moich pogladach na temat samej harmoni jak i non p vs p. Harmonia to najwieksze zbiorowisko chamow i nobow, odradzam kazdemu gre na tym servie. A co do goscia nie mowcie ze to idiota itp gosciu mogl zrobic z swoim eq co chcial i wy macie gowno do tego.
... a ja tam byłem i loot zbierałem.... :) widac mnie i mojego kumpla w depo na tym filmie
ja:Plastex Runemaker
Kumpel:Melanijek
Mental II
11-03-2005, 13:20
Ahhh nie zaluje ze odeszlem z Harmoni. Po tym co zobaczylem teraz utwierdzilem sie jeszcze bardziej w moich pogladach na temat samej harmoni jak i non p vs p. Harmonia to najwieksze zbiorowisko chamow i nobow, odradzam kazdemu gre na tym servie. A co do goscia nie mowcie ze to idiota itp gosciu mogl zrobic z swoim eq co chcial i wy macie gowno do tego.
Zgadzam się z tym w 100%
Rutek Pogromca
11-03-2005, 13:25
Mozna dosatc ......cy bo niemozna sciagnac tego filmu !!!!!!!!!!! X( X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.