Pokaż pełną wersje : The maximum on this world was 941 players
Bobercjusz
09-02-2004, 08:28
Czy aby przypadkiem niezostały zwiększone limity tak jak obiecywali wcześniej?? :))
Prze ostatnie kilka dni tak bylo. Wzmozone lagi i wieksza ilosc osob na serverach. Po mass kicku wszystko wracalo do normy.
Wedlug mnie cipowie powinni ruszyc grube dupska i powiekszyc swiat tibi.Zeby chociaz moglo byc okolo 1000 :D graczy :D :D :D
Oryginalnie dodany przez behi
Wedlug mnie cipowie powinni ruszyc grube dupska i powiekszyc swiat tibi.Zeby chociaz moglo byc okolo 1000 :D graczy :D :D :D
Po co? Zeby byl wiekszy tlok na huntowiskach, wieksze lagi, czestsze kicki? Ja uwazam, ze powinni obnizyc limity, tak ok. do 750-700 graczy. Chcesz grac komfortowo i w kazdej chwili? Kup pacca :P
Po co? Zeby byl wiekszy tlok na huntowiskach, wieksze lagi, czestsze kicki? Ja uwazam, ze powinni obnizyc limity, tak ok. do 750-700 graczy. Chcesz grac komfortowo i w kazdej chwili? Kup pacca :P
1. Daj kase :P
2. Obniżenie maxa moze i by było dobre dla grających, ale zeby wtedy wejsc trzeba by być cudotwórcą/grać o świcie bo inaczej będą serwy na maxa zawalone :/
Oryginalnie dodany przez Polin
Oryginalnie dodany przez behi
szczery jestes ale nie wszyscy maja kase na pacca.(sam planuje sobie kupic :P)
Mogli by po prostu powiększyć każdy świat dwukrotnie i dać ilimit 1200 i by było git, było by co zwiedzać i mniejszy tłok, w tym tępie przyrostu graczy do konca roku sie na zaden serv nie będzie dalo zalogować..
Oryginalnie dodany przez Nemoz
Mogli by po prostu powiększyć każdy świat dwukrotnie i dać ilimit 1200 i by było git, było by co zwiedzać i mniejszy tłok, w tym tępie przyrostu graczy do konca roku sie na zaden serv nie będzie dalo zalogować..
pomyslales o lagach plx? ja jestem za pomyslem polina, zmniejszeniem miejsc na serwerze . co mniej wytrwali faccowie przestana grac, i sytuacja bedzie podobna jak teraz, tyle ze mniej lagow ;)
nie wiem czy to ma jakiekolwiek potwierdzenie w rzeczywistości ...ale myślę że lagi mogą być też powodowane właśnie przez facc którzy próbują wbić się na server...bo jedyny sposób to przyblokować(przyspamować) serv i wejść w luke, jaka powstaje. Mi się wydaje że te lagi mogą być przez to ...bo teraz jest więcej graczy (więcdej próbuje się wbić) a kiedyś było mniej graczy i tkich problemów nie było (aż tak dużych) Co myślicie o tym pomyśle ???
Oryginalnie dodany przez Beny
nie wiem czy to ma jakiekolwiek potwierdzenie w rzeczywistości ...ale myślę że lagi mogą być też powodowane właśnie przez facc którzy próbują wbić się na server...bo jedyny sposób to przyblokować(przyspamować) serv i wejść w luke, jaka powstaje. Mi się wydaje że te lagi mogą być przez to ...bo teraz jest więcej graczy (więcdej próbuje się wbić) a kiedyś było mniej graczy i tkich problemów nie było (aż tak dużych) Co myślicie o tym pomyśle ???
niezgadzam sie.logujac sie laczysz sie z innym serwerem niz serwer z danym swiatem.
Moim zdaniem nie powinni ani zwiekszac ani zmniejszac limitu tylko powinni zwiekszyc swiat. Wiecej miast, wiecej huntowisk. (moze jakies lepsze serwy zeby lagow nie bylo) Co wy na to? :D
Jajeczko
23-02-2004, 23:27
Swieta racja, CIPowie powinni dodac pare nowych miasteczek, np. na zach. od Carlin. Meczy mnie niekiedy sam widok depa pelnego ludzi :rolleyes: .
To jest ten ból niestety ze CIPowiemaja jeszcze wiele innych spraw zwiazanych z tibia i nie wyrabiaja z praca :(
Mojim zdaniem powini zrobić z 2miasta i w jednym miescie po 3 depa 8)
Z tymi depami to nie jest zly pomysl. Ale jakby tak swiat tibii byl wiekszy. Pomyslcie se... (dla mnie extra :D )
@ eerion - światy i tak są już zawalone na maxa
@ grubcio - zapraszam na HelBreath'a. Pomysł z 3 depami, albo powiększonymi 3 razy obecnymi depami mi się podoba (w Venorce np. stoją dwa depa, przy czym to drugie jest prawie zawsze puste). Skasowanie miast to zły pomysł (no może po za tym brzydkim jak noc Ab'Dendriel - niby elfy żyją w zgodzie z naturą... tu leży gałązka, tam rośnie kwiatek, tu znowu stoi 6 drzewek każde innego gatunku... i wszystko to zamiast wyobrażenia harmonii z naturą, daje wyobrażenie bur*elu (niektórzy nie lubią tego słowa)).
Jedynym rozwiązaniem dla facców byłoby postawienie kilkunastu serwerów NARAZ. Wyeliminowałoby to problem z logowaniem (albo przynajmniej pomniejszyło go) na 1 - 3 miechów (gdyby oczywiście nowi gracze pojawiali się w tym samym tempie jak teraz, gdzie każdy nowy serwer jest praktycznie od razu zaludniany przez "starych wyjadaczy którym się nie powiodło" a nowi grają na dawnych serwerach).
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez Nemoz
pomyslales o lagach plx? ja jestem za pomyslem polina, zmniejszeniem miejsc na serwerze . co mniej wytrwali faccowie przestana grac, i sytuacja bedzie podobna jak teraz, tyle ze mniej lagow ;)
Co? PACCa se kupiłeś że tak mówisz, kup i mi to jestem za
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.