zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wiem wiem... głupie fake eq...

Badzo
04-03-2005, 14:20
ale jednak zamieszcze...
http://www.toya.net.pl/~smerfy/badzo.jpg

@EDIT
AHA... tibia NGG i 2razy klient Tibii to tez fake

PS... to jest pielwsy fejk

COMMENT PLX

Cor Tibiarz
04-03-2005, 14:43
znowu eq :baby:
A tibia gg i mc to nie fake bo:
Zapomniales to wyciac
I zedytowales gdy sie kapnales

Badzo
04-03-2005, 14:46
@UP
Wez sie schowaj...To wszystko jest fake... i nic wiecej

@UP UP
To o to chodzi :)

Avager
04-03-2005, 15:52
Więc patrząc na to jak zrobiłeś fake EQ + hp i mp ... (N/c) to moge powiedzieć że CHEATUJES !!!!!! nie wkleił byś tak tego Tibia MC oraz Tibia NGG !!!!! Więc po co jeszcze kłamiesz ???

Badzo
04-03-2005, 16:58
o lOLLLLL.... WIESZ? ŻAL MI CIEBIE... Jeśli czituję... To po co mam udowadniać wszystkim ze czituje??? Nie no ale spoko...

P.S. BUAHAHAHAHHAHAHAH

@DOWN
buahahaha ty naprawde jestes chory....

Avager
04-03-2005, 17:49
o lOLLLLL.... WIESZ? ŻAL MI CIEBIE... Jeśli czituję... To po co mam udowadniać wszystkim ze czituje??? Nie no ale spoko...

P.S. BUAHAHAHAHHAHAHAH

CO ?!!!!!!!!!! Co ty tam na pisałeś bo nic nie rozumiem ... ja bym ci radził jakoś pisać po Polsku i se zostawić CZitowanie w spokoju .... bo nawet kłamać nie umiesz . Pozatym jeśli pisze posty to poco mam udowadniać że pisze posty ????

P.S. odczep się od robienia fake'ów !!!!! bo robisz byle jakie ..... (czyt. EQ).

Thero
04-03-2005, 17:57
Beznadziejnie ci to wyszło, a fake Tibia ngg po prostu powinienem przemilczeć, ale chociażbyś się n00bie przyznał(Bo jak inaczej można nazwać kogoś ktyo używa mc i ngg?). Życzę ci haka..

Badzo
04-03-2005, 18:25
Po 1.n00bem mozesz nazywac swoja mame...
Po 2. Jezeli noobem nazywa sie kogos kto uzywa tibii GG i MC to ja nie jestem noobem...
Po 3. Chyba musze wytlumaczyc jak zrobilem cos takiego bo tutaj same newbie (nie bede znizal sie do waszego poziomu i nazywal was noobami) sa...
a)wycinasz miejsce na pasku w prawym dolnym rogu...
b)zapisalem na dysku kiedys fejka gdzie byla tibia GG w rogu...
c)otwierasz zapisany fejk w paincie
d)zaznacz, wytnij
e)wlaczasz swoj fejk, wklejasz...
f)pobierasz kolor
g)rysujesz pod lupa olowkiem obwodke...
... ta sama czynnosc powtarzasz z tibia MC

Aha... Tu gdzie jest Tibia MC i Tibia GG tam byla otwarta www.tibia.pl i chyba (juz nei pamietam) i cos tam jeszcze

Avager
04-03-2005, 18:46
Gostek, zamknij sie !!!!!!

Przecież widać że używasz hacków !!!!!!!
Po pierwsze zobacz swoją TECHNIKE robienia czegokolwiek tam ! (Liczby, Eq wklejony itp. )

A po drugie ..... NIE MA SZANS BYŚ PRZEKONAŁ KOGOŚ NORMALNEGO ŻE TO JEST FAKE (to że używasz Hacków !).

Po trzecie, Jesteś NOOBEM !!!!! Widze że nie wiesz co znaczy to słowo więc nie mów że nim nie jesteś (sam nim jestem i sie do tego przyznaje bo potrafię się z siebie śmiać ! A ty widze że bronisz się zawzięcie i tak ci sie nie uda ! )

Po czwarte Też se moge zrobić fotke jak mam włączony DAP (programik do ściągania ...) i powiedzieć że go tam nie było bo go wkleiłem !

Jak chcesz udowodnić że tego oto tam Programu pt. Tibia GG i Tibia MC nie było to pokaż originalny Screen shot (tam nie powinno go być)...

Życze powodzenia w nie udanych próbach oszukania !

Sorcek z Secury
04-03-2005, 19:03
Może i używa tibia gg(czy co tam) ale coś takiego mozna podrobic więc przestańcie sie go czepiać X(

Avager
04-03-2005, 19:05
Gdyby nawet podrobił to by o tym napisał na początku ... a nie tylko EQ FAKE !!!

Więc ciągle trzymam stronę ;) (Używa Hacków !)

Badzo
04-03-2005, 19:33
Jejku..... TEmat był napisany o 14:20 a edytowany 15 min pozniej.......
Aha... I zanim fotka była na serwerze to lezala u mnie okolo tydzien w folderze...

EDYCJA:
MOZESZ SOBIE TRZYMAC SWOJA STRONE...MNIE NIE PRZEKONASZ!! JA NIE UZYWAM HAKOW!!!!!!!!!

P.S. DZIEKI SORCEK

Grzes Przewodniczek
04-03-2005, 19:59
zostawcie go w spokoju!!
ja rowniez twierdze ze uzywa cheatow ale to jego problem zhakuja go to bedzie mial za swoje po co odrazu tak na niego najezdzac??

@badzo
wyjasnie Ci jak latwo rozpoznac ze to nie fake:
first twoj sprzet jest troche krzywo wklejony
second czcionka jest inna (w tibii uzywana jest Tahoma a skoro miales klopoty z czcionka odrazu fidac ze fake'owiec z Ciebie nijaki podobnie jak ze mnie :P:P:P)
third miales klopoty z czcionka i kolorkami a meczylbys sie z trojwymiarowa grafika paska w WXP? :P jakos nie chce mi sie wierzyc...
bez obrazy ofkorz...

Badzo
04-03-2005, 20:04
O BOŻE!!!!! A co to za problem prawy-kopiuj-wklej i pozniej poprawic kolor pod lupa...

Thero
04-03-2005, 20:26
@Badzo
Po 1.n00bem mozesz nazywac swoja mame...
Co jak co, ale do tego, że nie jesteś idiotą to już mnie nie przekonasz..

Po 2. Jezeli noobem nazywa sie kogos kto uzywa tibii GG i MC to ja nie jestem noobem...
Ja cię nazwałem n00bem, ponieważ nie potrafisz grać uczciwie, ściągasz nielegalne programy i oszukujesz innych..

Po 3. Chyba musze wytlumaczyc jak zrobilem cos takiego bo tutaj same newbie (nie bede znizal sie do waszego poziomu i nazywal was noobami) sa...
O cholera, a ja myślałem, że nigdzie nie napisałem czegoś w stylu: "Nie da się zrobić fake Tibia ngg na pasku zadań". Co mnie to obchodzi wiedzieć jak to zrobić? Ważne, że ty ytego używasz, szczęśliwie umieszczasz fake i dopiero w momencie kiedy się skapnąłeś, że miałeś włączone cheaty zedytowałeś...

MOZESZ SOBIE TRZYMAC SWOJA STRONE...MNIE NIE PRZEKONASZ!! JA NIE UZYWAM HAKOW!!!!!!!!!
Wow, ale to chyba oczywiste, że jak już tak kłamiesz to nie powiesz w pewnym momencie: "Ok, macie rację"...

Proszę bardzo, poużywaj sobie jeszcze trochę skoro tak bardzo ci tego potrzeba...

PS. Hp i mp są chyba źle zrobione...

Badzo
04-03-2005, 20:38
DOBRA!!! Myśl sobie że używam haków.. Nawet jeśli to cie za przeproszeniem
h.uj obchodzi..Ja swoje wiem... Nie bede sie z toba wiecej klocic bo twoj poziom inteligencji stoi na poziomie żłobka...

@EDIT
@Grzesiu
mhmhmh... jakiej czcionki uzywac do MP I HP??? Bo jak uzywam czcionki tahoma to mi takie gowno wychodzi:/

MANHIR
04-03-2005, 20:47
Wybacz, ale mc i gg nie naleza juz do fake'ow...
Musialbys godzinami dokladnie skalowac ss'ka na wzor reala, bo doskonale pasuje do prawdziwego
so.. uzywasz mc i gg

Xeltix
04-03-2005, 21:11
DOBRA!!! Myśl sobie że używam haków.. Nawet jeśli to cie za przeproszeniem
h.uj obchodzi..Ja swoje wiem... Nie bede sie z toba wiecej klocic bo twoj poziom inteligencji stoi na poziomie żłobka...

@EDIT
@Grzesiu
mhmhmh... jakiej czcionki uzywac do MP I HP??? Bo jak uzywam czcionki tahoma to mi takie gowno wychodzi:/

jestes typowym glupim dzieciakiem w wieku 10-13 lat , uzywanie hackow znaczy inaczej ze jestes niczym a teraz zamilcz zero

S.P.M
04-03-2005, 21:19
Człowieczku... przyznałbyś się i nie robił z siebie jeszcze większego debila, idioty i kretyna niż jesteś naprawdę. Niestety, inteligencja jest cechą wrodzoną i dla Ciebie ratunku już nie ma. Jednak pewnych zachowań powinineneś się oduczyć. To, że w domu pozwalają Ci na wszystko, nie znaczy, że na forum wszystko ujdzie Ci na sucho. Nie panuje tu AŻ taka plaga debilizmu.
Pozdrawiam, mejlun

Badzo
04-03-2005, 21:25
Myśl sobie co chcesz... Ja sie z wami nie bede klocic... nie udowodnicie mi ze uzywam hakow bo:
1.Nie uzywam
2.Nie macie dowodów

Człowieczku... przyznałbyś się i nie robił z siebie jeszcze większego debila, idioty i kretyna niż jesteś naprawdę. Niestety, inteligencja jest cechą wrodzoną i dla Ciebie ratunku już nie ma. Jednak pewnych zachowań powinineneś się oduczyć. To, że w domu pozwalają Ci na wszystko, nie znaczy, że na forum wszystko ujdzie Ci na sucho. Nie panuje tu AŻ taka plaga debilizmu.

K.urwa do czego ja sie mam przyznawac??? Nie uzywam hakow i tyle...

Element Zaskoczenia
04-03-2005, 21:39
HAhahahahhah jaki noob jaki fake takie robi mój brat co ma 4 lata jaki typ wes sie utop lepiej a nie na forum wes idz spac no comment X( X( X( X(

Thero
05-03-2005, 07:03
@Badzo
Ja zotbą też już kończę, wbijanie ci do głowy tego samego bez przerwy to Syzyfowa praca, pewnie gdybyś umiał skasować z ssa te programy zrobiłbyś to zamiast edytować posta. Bym zapomniał: Mam gdzieś jak ty mnie nazywasz i co o mnie myślisz, jesteś oszustem i tyle.

Btw. nie kłóć się ze mną, sam powiedziałeś, że już nie będziesz(no chyba, że musisz sobie ulżyć..).

Mepamoadek Elysia
05-03-2005, 07:25
moze by tak wyslac tego screena to gm'a :> B)

Badzo
05-03-2005, 10:19
http://img191.exs.cx/img191/8183/uo00187zf.jpg (http://www.imageshack.us)

STARCZY??? Na podstawie tego gówna robiłęm fejka!!! I co?? Kto jest noobem?????

HAhahahahhah jaki noob jaki fake takie robi mój brat co ma 4 lata jaki typ wes sie utop lepiej a nie na forum wes idz spac no comment X( X( X( X(

Co co co co????????????????????

Badzo
05-03-2005, 11:26
No co jest... Ciagle tak na mnie najezdzali a teraz co???????????????????????????????????????????????? ????????????

arusiek of bhaal
05-03-2005, 11:35
Dobry jesteś TIBIA MC, TIBIA GG nie no wymiatasz ,ac do fake normalny

S.P.M
05-03-2005, 11:58
Nie, mISTRZU, nie starczy. Pasek przykleiłeś dobre kilka pikseli za nisko. Ten biały pasek to nie jest pulpit, bo Tibię masz uruchomioną w pełnym rozciągnięciu (maksymalizowana). Nawet pasku start nie umiesz równo wkleić. Żałosne....

Badzo
05-03-2005, 12:01
Ja mam tak zawsze!!! Swiezo zrobiony screen...I nie pierdziel mi ze to tez jest fake...
http://img179.exs.cx/img179/6153/uo00747ww.jpg (http://www.imageshack.us)

Chopkers
05-03-2005, 12:05
wiesz co?

naucz sie podstaw......
1) ludzi sie nie oszukuje ze nie masz tibii gg i mcka
2)jestes zalosny
3)cos takiego to ja w paincie robie :P
4)nie znasz sie na broniach
5)nie mysl ze ludzie sa az tak tepi

Badzo
05-03-2005, 12:07
wiesz co?

naucz sie podstaw......
1) ludzi sie nie oszukuje ze nie masz tibii gg i mcka
2)jestes zalosny
3)cos takiego to ja w paincie robie :P
4)nie znasz sie na broniach
5)nie mysl ze ludzie sa az tak tepi

Co? Bo teraz to ja wogóle nie rozumiem co ty mówisz...

Elendart
05-03-2005, 12:32
koles sry ale ja tez jestem przeciwko tobie
moze gdybys byl milszy to reszta tez zmienilaby zdanie o tobie
fake jest troszku banalny

@down to ty zaczeles sie rzucac

Badzo
05-03-2005, 12:50
Nie no sory... Ale jak ja mam byc milszy, jezeli oni wyzywaja mnie od noobów, kretynów, idiotów,debili ?????

S.P.M
05-03-2005, 13:18
A jak mają nie wyzywać? Jest taka powszechnie przyjęta zasada. Jeżeli nie mamy nic ciekawego do pokazania to nic nie pokazujemy :] Twój fake wogóle jako fake jest fatalny. A poza tym wszystkie te tłumaczenia się edytowanie postów etc. świadczy o tym jaką słabą masz psychikę. Tym swoim tłumaczeniem zrobiłeś z siebie kretyna przed wszystkimi.

Badzo
05-03-2005, 13:29
Edytowanie postów nie świadczy o tym jaka mam psychike, tylko jaka mam skleroze :)

Ahhh znowu ta skleroza...
Oni nien wyzywali mnie dla tego, ze mam slabego feka, tylko dla tego ze niby uzywam czitów co jest calkowita nieprawda...

S.P.M
05-03-2005, 13:37
No właśnie.... Te teksty typu "Ehh ta skleroza" świadczą o tym, że szukasz w grupie jaką jest forum akceptacji. Nie wiem, może nie jesteś akceptowany w domu, szkole, na boisku... Ale przybierając takie słabe maski (lol-mój avatar) nie zdobędziesz niczyjej sympatii czy nawet akceptacji.

Cor Tibiarz
05-03-2005, 13:40
Tibia gg uzywasz i mc tez kazdy to wie.
NIE POWINIENES KLAMAC DEBILU
Zreszta po co robic faka tgg i mc???
Jak sie przyznasz to cie zostawimy

Badzo
05-03-2005, 13:47
@UP
Debil-tak mozesz zwracac sie do swojej mamy a nie do mnie palancie..

Elendart
05-03-2005, 14:09
kuwa przestancie sie klucic to nie forum do tego
niech jakis modek zamknie temat
dal fake, nie spodobal sie, oceniliscie go i koniec po co glupie komenty i klotnie

tede del'bezel
05-03-2005, 14:15
Cuila ^.- Nie Wylonczyl Nawet Mac Ani Gg Noob Po Prostu

Thero
05-03-2005, 14:19
[miałem nie odpowiadać ;(]

@UP
Debil-tak mozesz zwracac sie do swojej mamy a nie do mnie palancie..
Oii, przepraszamy cię mistrzu(żałosny misrzu oszukiwania), nie powinniśmy cię nazywać idiotą, cheaty to bardzo fajna sprawa, i wogóle powinniśmy ci pogratulować udanego fake'u, kiedy zamiast Tibia ngg jest Mozilla. Gratul;ujemy ci z całego serca.. Przeczytaj "zasady" CzOpKeRsA, a szczególnie piąta, i zrozum co tam jest napisane! Noi wreszcie - Zamknij się i sę nie wykłócaj(wykłucaj?)...

Badzo
05-03-2005, 16:52
Thero.... Ty chyba naprawde mieszkasz w ubikacji... Szkoda mi Cie z całego serca......Ale cóż... Taki sie urodziles i taki zostaniesz do końca życia...

Memuzo
05-03-2005, 17:30
Haha koleś, kogo chcesz oszukać?!

Memuzo
05-03-2005, 17:33
Haha koleś kogo chcesz oszukać?
Zapomniałes to wyciąć i zedytowałeś posta, pisząc, że Tibia GG i Tibia MC w pasku startu to także fake. Brak mi słów do ciebie.
Widząc, jak napisałeś litery do hp i mp to można wywnioskować, że nie potrafiłbyś wkleić czegoś do pasku startu.
Życzę miłego hacka.

Edit: Sorry za dwa post pod rząd, ale coś się spieprzyło i nacisnąłem dwa razy na "Wyślij post".

Avager
05-03-2005, 18:07
Wogule wracając to tematu HACKÓW , to moge powiedzieć że bym cie nie wyzywał (i większość tak samo) jak byś KU*WA !!! NIE KŁAMAŁ !!!! Pozatym, tak jak było wspominane, jesteś za słaby widocznie by to jakoś normalnie zrobić! (Patrz wykonanie Fake'a a niby "powklejane" przez ciebie cheaty).
Jeszcze raz powiem że żal mi ciebie.

P.S. Sam używam Hacka na światło i sie nie boje to tego przyznać ! i bede używać póki nie zedytyje Tibia.pic.

Sorcek z Secury
05-03-2005, 18:08
Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe

a tak pozatym ile jeszcze postów będziecie pisać?!

a i Memuzo cos pisałeś żę sie nie bedziesz na tym forum udzielał :p
(po tym fake'u z questem)

Memuzo
05-03-2005, 18:22
Memuzo cos pisałeś żę sie nie bedziesz na tym forum udzielał :p
(po tym fake'u z questem)

Nie wiem o czym piszesz, możliwe, że chodzi ci o coś, co zrobił poprzedni właściciel tego konta. Patrz na mój podpis.

P.S
I jak to się mówi waszym dziecięcym sloganem? Aha.. - "Yoł yoł ziomy, ten fejk jest wywalony w kosmos, ziomo, czujesz zawałe?

Badzo
05-03-2005, 19:28
Haha koleś kogo chcesz oszukać?
Zapomniałes to wyciąć i zedytowałeś posta, pisząc, że Tibia GG i Tibia MC w pasku startu to także fake. Brak mi słów do ciebie.
Widząc, jak napisałeś litery do hp i mp to można wywnioskować, że nie potrafiłbyś wkleić czegoś do pasku startu.
Życzę miłego hacka.

Edit: Sorry za dwa post pod rząd, ale coś się spieprzyło i nacisnąłem dwa razy na "Wyślij post".

No i "kupa" że zedytowalem!!!! Pomysl!!! No to co że zle napisalem HP i MP!!!!!!!!OMG!! Czy to takie trudne?? kopiuj-wklej!!! Boze!! odwalcie sie ode mnie... Myslcie sobie ze uzywam hakow!!! GÓWNO MNIE TO OBCHODZI!!!!!JA SWOJE WIEM!!!!!!!!!!! MOZECIE SOBIE MYSLEC CO CHCECIE!!!!!!!!!!!!

S.P.M
05-03-2005, 21:55
No i "kupa" że zedytowalem!!!! Pomysl!!! No to co że zle napisalem HP i MP!!!!!!!!OMG!! Czy to takie trudne?? kopiuj-wklej!!! Boze!! odwalcie sie ode mnie... Myslcie sobie ze uzywam hakow!!! GÓWNO MNIE TO OBCHODZI!!!!!JA SWOJE WIEM!!!!!!!!!!! MOZECIE SOBIE MYSLEC CO CHCECIE!!!!!!!!!!!!
I w ten sposób coraz bardziej tracisz wiarygodność. Gdybyś nie napisał nic na temat MC i GG - większość nie zwróciłaby uwagi. A tak robisz z siebie debila przed całym forum i jeszcze mówisz, że ci na czyimś zdaniu nie zależy. Potwierdza to tylko moją tezę o Twojej słabej psychice. Szukasz akceptacji, a gdy jej nie masz rzucasz się i próbujesz za wszelką cenę się usprawiedliwić. I to nie jest problem chamstwa, głupoty etc. tylko tego, że masz problem ze swoją OSOBOWOŚCIĄ! Jeżeli mi ktoś nie wierzy - pierwszy lepsze psycholog z postów tego użytkownika wyciągnąłby takie wnioski. Chcesz aby Cię zaakceptowano - pokaż to co w Tobie najlepsze. I jeżeli ktoś wypomni Ci jakieś wady- przyznaj się. Ludzie to docenią szybciej niż zapieranie się przy swoim.

Badzo
06-03-2005, 09:14
I jeżeli ktoś wypomni Ci jakieś wady
Przyznałbym sie gdybym tylko tego UZYWAŁ!!! A jak NIE UZYWAM to po co mam sie przyznawac do czegos czego NIE ROBIE???????/

Thero
06-03-2005, 12:05
Thero.... Ty chyba naprawde mieszkasz w ubikacji... Szkoda mi Cie z całego serca......Ale cóż... Taki sie urodziles i taki zostaniesz do końca życia...
Wolę siedzieć w kiblu niż czytać co ty tu nam wszystkim wymyślasz, tam przynajmniej mogę w spokoju zrobić co mam do zrobienia, a nie wbijać do czyjegoś łba coś co i tak nie wejdzie do twojej małej główki..

Wiesz, jest taka szczerzemądra zasada: każdy "!" i "?" powyżej 3 = -3, odejmujemy od 100.
25 * 7 = 175 = 100 - 175 = -75IQ... Jesteś głupiomądry, tyle ci powiem, a co ty zaraz wymyślisz to mnie wogóle nie obchodzi <.<..

S.P.M
06-03-2005, 13:18
Proszę... Robisz z siebie palanta... Piszesz, że ten biały pasek występuje zawsze, ale na zdjęciu, które umieściłeś na http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8371 tego paska nie widać... Temat do zamknięcia... gość wie, że nie ma racji i upiera się przy swoim. Żałosne....

Fakolpet
06-03-2005, 13:45
hmmm jak to sie mowi?? aha. winny zawsze krzyczy najglosniej
p.s.też chcialem dac linka do tego zdjecia co ty napisales eee(avatar goscia z maska) ale mnie uprzeziles. A rodzicow to swoich wyzywaj czaisz baze ziooooooooooooom?!

Badzo
06-03-2005, 18:00
Hm.... Moze nie napisalem ale tylko w tibi tak mam... Moge wam powklejac pare zdjec...

SWIEZE:
http://img133.exs.cx/img133/6672/uo01669qx.jpg (http://www.imageshack.us)

http://img237.exs.cx/img237/194/uo01640cp.jpg (http://www.imageshack.us)

Fakolpet
06-03-2005, 18:15
przestan sie dzidzia bronic k?? jestes coraz bardziej zalosny
("tylko z tibia tak mam" buahahahha)

Nosfe Draconis
06-03-2005, 18:50
Strasznie nienawidze jezeli ktos miesza w rozmowe rodziców swojego rywala, tak robia naprawde gówniarze i jest to ostateczny krok kiedy nie ma sie innych argumentów ! Sam stary nie jestem, ale tez juz troche wiem, a i swoje w fake'ach tez robilem ( przydomek ARTIST nie jest ot tak sobie ). A móglbys mi kolego powiedziec po co robiles fake tibiiGG i MC?? bo to troche bez sensu dla mnie pokazywac czegos co uznawane jest za karalne i "nielegalne" tak o sobie, zeby pokazac ze potrafisz:/ Sam czasem uzywam MC i wcale tego nie ukrywam, ale jezeli nie zalezy ci na opinii innych to dlaczego widze co drugi post twój?? Jednak wchodzisz i czytasz, piszesz i bronisz sie jak mozesz. Ja na twoim miejscu nie odzywalbym sie wcale ze tibiaGG i MC to fake- niktby nawet nie zauwazyl. A móglbys sie przyznac na poczatku dla wlasnego spokoju i miec z glowy komentarze ze jestes kretynem, noobem itp. bo wszyscy pisza to nie dlatego ze uzywasz tych programów, ale dlatego ze wykrecasz sie jak mozesz aby nie ujawnic prawdy. Co prawda mozna tak zrobic, to zaden problem ( przynajmniej jak dla mnie ) ale mi nie chcialoby sie tak fake'owac zdjecia. To chyba tyle ....

P.S. teraz slowa krytyki od autora jaki to jestem niedobry i o czym to ja pisze :) Kazdego tak z blotem mieszasz który zle o tobie pisze ( naucz sie przyjmowac krytyke ze spokojem a nie byc ciagle nabuzowanym, gwarantuje ci ze gdybys ty nie zaczal, nie zaczeliby inni ).

Thero
06-03-2005, 19:00
[porzucam pisanie o ngg, ty lepiej Bodzo też przestań i uważaj sprawę za zamkniętą chyba, że tak bardzo chcesz się skompromitować]...

@Topic
Fajnie wygląda twoje okienko Tibi Badzo.

NCrash
18-03-2005, 21:31
nic wielkiego

Kubon
14-04-2005, 16:37
wiesz koles moze byc fake niczego sobie ale pare bledow jest

Mafus
14-04-2005, 19:54
;) To nie jest mc ani ngg .. przynajmniej tak mi sie zdaje-.^ B) :D :baby: :confused: :cup: :evul: :] :p

Im evul

Shanhaevel
14-04-2005, 20:41
@Badzo
Dobrze, uspokój się, otrzyj buzię śliniaczkiem... i przestań rzucać jakimiś wytartymi 20+ - letnimi "docinkami", bo i tak Thero, Avaga i reszty NIE PRZEGADASZ nawet gdybyś miał oba zwoje mózgowe. =.=

I przestań robić z siebie kretyna (ale co to da).

Lord_Nerevar
14-04-2005, 21:36
Oryginalne to jak dresy Oldidosa lub buty Mike

Bobi
15-04-2005, 09:04
@Badzo

Ale się błaźnisz człowieku. Nie mam zamiaru nazywać Cię noobem, lolem, idiotom, debilem itd. ale patrząc na inteligencie Twoich postów i na sposób w jaki zaciekle się bronisz ukrywając bolesną prawde naprawde jesteś żałosny. Sam dobrze wiesz, żę używasz tego wszystkiego i OK- to jest TWOJA i tylko TWOJA prytwatna SPRAWA!

@topic

Fake to jest taki raczej mierny. Według swojej, własnej, osobistej, arcyprecyzyjnej skali (lol :D) daje ci:
- za wykonanie 6/10
- za pomysł 2/10
I tak wogóle z takim eq to bym AOLa założył, a nie szalik ;)

Hegemmon
15-04-2005, 10:52
Skoro nie potraficie sprowadzić tematu na bardziej spokojne wody (w dodatku odbiegacie od tematu) to zamykam go aby to w końcu zakończyć.
Nie rozumiem czemu tak to roztrząsacie. Dajcie se siana i zajrzyjcie do innym tematów zamiast kontynuować tę jałową dyskusję.