Pokaż pełną wersje : kopalnia w ab
witam
Mam male pytanie gram knightem 41/46 czy moglby mi ktos doradzic gdzie jest wejscie do kopalni w ab (znalazlem kluczi chcialbym go wykorzystac) oraz czy jest tam cos co moze mnie latwo i skutecznie usmiercic :-)
Gonzo von Krenzel
09-02-2004, 14:15
Są tam trolle.
Wejście jest pod ab'd (zejdź na sam dół depo, potem idź w lewo potem pierwsza w góre, zejdź po schodach i idź na północ).
Loozaczek
10-02-2004, 21:30
Jest tam również "tajne " przejscie, i jest tam jeden ghul, pare slimow, szkielety, rot i pajak trujacy :)
~~Nobit~~
14-02-2004, 23:48
jaskinia jest pod depo na prawo. w dol schodami i na polnoc. ghule i skellsy sa na drugim pietrze na prawo waskie wejscie po ukosie.
Latka
Strzezonego PK nie dostrzeze
Wlasnie znalazlem klucz do podziemi ab do troli 3033 chyba jakos tak dzieki wam wiem gdzie :) przy wizycie do ab pojde se tam i lukne co jest i czy warte mojej obecnosci
Bofedojo
24-02-2004, 21:29
Mysle ze nie masz na co tam isc chyba nie warto expic na trollach (chociaz jest tam ich bardzo duzo) a na slimy ghoule to lepiej poczekac.Jest tam również "tajne " przejscie, i jest tam jeden ghul, pare slimow, szkielety, rot i pajak trujacy
Sa tam 2 ghoule 2 slimy (tzn 2 matki bo jak sie rozmnoza to bedzie wiecej) i jeszcze sa sneaki i nie jest tam 1 rot tylko wiecej.
A ja mam jedno pytanko. Gdzie znajdę klucz do tej kopalni w Ab'Dendriel. Słyszałem że jest tam dużo trolli na których 8-11 levelu warto sobie poexpić. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Karmazynowy Rycerz
10-06-2004, 04:03
Po lewej stronie od drzwi na trole jest NPC i on selli kluczyk za 50gp! 8)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.