zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kazordoon

Writher
04-03-2005, 19:08
Moin 10lev knightem chciałem przeprowadzić się do Kazordoon. Teoretycznie jest to bardzo dobre miejsce dla knighta, ale atmosfera ty m pogmatwanych podziemi nie jest fajna. Może ktoś mieszka w Kazo i mi coś poradzi? :/ Głupie pytanie, może nawet zaśmiecanie forum, ale naprawde muszę wiedzieć co myślicie. :confused:

Knight Simon Dark lord
04-03-2005, 19:10
jeżeli ktoś cie oprowadzi to w mig zapamiętasz co gdzie jest też tak miałem bo nie wiedziałem co gdzie jest ale jak mnie moja tibijska żona oprowadziła po kazoo to po 10 minutach zapamiętałem wszystko aha do expienie jest fajne tylko musisz wiedziec gdzie i na jakich piętrach kopalni są jakie dwarfy

@edit@
po co ci żona znajdź zaufanego kumpla co zna tamte tereny i już gdybyś grał na Harmoni z chęciom bym cię oprowadził :]

Aversin
04-03-2005, 19:14
Fajne miasto ale na non-PvP plagą jest tam luring dwarf guardów.

Writher
04-03-2005, 19:14
jeżeli ktoś cie oprowadzi to w mig zapamiętasz co gdzie jest też tak miałem bo nie wiedziałem co gdzie jest ale jak mnie moja tibijska żona oprowadziła po kazoo to po 10 minutach zapamiętałem wszystko aha do expienie jest fajne tylko musisz wiedziec gdzie i na jakich piętrach kopalni są jakie dwarfy

No to potrzebuje jakiejś żony do oprowadzki! :)

Writher
04-03-2005, 19:32
No i jesstem mieszkańcem Kazo. Teraz muszę iść do Carlin i przysłać wszystkie swoje rzeczy do Kazo. :(

PalAnonim
04-03-2005, 20:52
UP: Lepiej wyślij parcela ze wszystkimi rzeczami prosto do kazo, bo poco chodzic tam i zpowrotem kilka (jeśli nie kilkanaście razy). Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony.

A kazoo to bardzo fajne miasto, praktycznie pod dp 0 (słownie "zero") ludzi!!!! Mało noobów/neewbie "Free items PLX" itp. Blisko do dwarfow i ogolnie mila atmosfera.

Sorki ale nie przeczytałem dokładnie co napisałeś (zrozumialem ze chcesz to wszystko przenieśc) ale juz jest ok.

Cor Tibiarz
17-03-2005, 15:49
Przepraszam. Jak juz jest taki temat to ja mam pytanie.
Czy w kazo w ogloe mozna kupic bron dyst (np. bolty strzaly bow itd.)?
A jesli tak to gdzie?

globi
17-03-2005, 16:23
Przepraszam. Jak juz jest taki temat to ja mam pytanie.
Czy w kazo w ogloe mozna kupic bron dyst (np. bolty strzaly bow itd.)?
A jesli tak to gdzie?

Owszem nie