Pokaż pełną wersje : badgery, skunki i inne takie typu badziewia
Sie mapes
04-03-2005, 20:02
Jak wiadomo w ostatnim upadte wprowadzono badgery, skunki ponoc elder beholdery ale one nie maja swojego respa, jak myslicie czy cipowie chcieli je zostawic specjalnie na ten nieznany teren czy dodali je tylko jako bezuzyteczne stworki? Tak samo Yeti jest tylko na lodowych wyspach ktore sa male i respi sie nieregularnie. Wiec moze dodajac yeti chca stworzyc wyspe lodowa wielkosci daramy albo edron? Piszcie co o tym sadzicie i co jeszcze wg. was zostalo dodane ale prawie tego nie ma (nie mowie o rzeczach typu winged helmet czy warlord sword)
Matekneo
04-03-2005, 20:18
No nie wiem sam, trzeba poczekac to zobaczymy. Ale szczerze mowiac masz racje, mogli by powiekszyc tereny - wiecej potworow i patrac ze gra coraz wiecej osob i jest coraz mniej miejsc na exp. Szczerze mwoiac masz racje. :D :D
szczerze mowiac to jest wiele nowych rzeczy w updatcie tylko nikt ich nie odkryl albo sie nie pochwalil np. faraonowie, pharao sword takich rzeczy jest pelno tylko nikt ich nie ma albo sie nie chwali; dzisiaj w dziale zdjecia ktos dodal "co to jest??" tam masz pokazanego bazyliszka jest w kopalni dwarfow nie wiadomo jak do niego dojsc, ale rzekomo gdy juz go pokonamy i zaniesiemy jego cialo imperatorowi kolo skarbca kazoo dostajemy klucz do skarbca !! (dsm legs i inne super rzeczy), bazyliszek wyglada jak snake ale to moze tylko zmyla moze jest silny jak 10 x demon a moze slaby jak rat a sztuka jest do niego dotrzec; miejsc do exp jest wystarczajaco duzo ale gdzie expic to trzeba wiedziec zalezy od skilli; lvl itp. no i jak sie kogos zobaczy na expowisku to nie uciekac tylko tez tam expic moze za chwile gostek pojdzie i caly resp dla nas :O i jeszcze wazna rzecz: zeby skutecznie expic trzeba miec stale expowisko a nie ze co 1h chodzimy gdzie indziej;
Ja mysle, ze dodali nowe potworki tylko po to, zeby urozmaicic Tibie.
Chopkers
05-03-2005, 12:14
dsm legs
dragon scale mail legsy?? o.O
maly bład :P
co do badgerow i skonqw, to pisze ze mozna je spotkac wszedzie, tymzasem ja widzialem tylko raz jak sobie przywolalem -.-
a co do itemkow......
to przeciez zawsze musi byc cos co urozmaica gre.....
najlepsze sa zagadki, gdyz zawsze jest jakis cel (uzyskanie odpowiediz na zagadke) co sprawia ze tibia sie nie nudzi...
Winged Vallor
05-03-2005, 12:30
Elder Beho~ istnieje...
Ale gdzie sie respi to już jest quest spowling...
Oglądajcie dokładnie filmiki z forum... Tylko tyle powiem :P
Ostra-paladynka
07-03-2005, 18:50
Elder Beho~ istnieje...
Ale gdzie sie respi to już jest quest spowling...
Oglądajcie dokładnie filmiki z forum... Tylko tyle powiem :P
qwest spoling jest przy mowie o zagadkach a nie o respie wiec moze nam zdradzisz gdzie sie ten elder kisiel respi?
piaskowy centaur
09-03-2005, 13:48
A skąd wiesz ze on nie strzeze jakiegos questa?
Ostra-paladynka
09-03-2005, 15:24
skoro film z nim byl na pl to znaczy ze nie bylo qwesta
Marcin wymiatacz
30-06-2005, 20:51
Gdzies one sa pytanie tylko gdzie.
Shein Silvershadow
30-06-2005, 21:00
Skąd ty ten temat wygrzebałeś? Jak ci nudzi się, to idź i zrób coś pożytecznego:P
Evul Indigo
30-06-2005, 21:04
szczerze mowiac to jest wiele nowych rzeczy w updatcie tylko nikt ich nie odkryl albo sie nie pochwalil np. faraonowie, pharao sword takich rzeczy jest pelno tylko nikt ich nie ma albo sie nie chwali; dzisiaj w dziale zdjecia ktos dodal "co to jest??" tam masz pokazanego bazyliszka jest w kopalni dwarfow nie wiadomo jak do niego dojsc, ale rzekomo gdy juz go pokonamy i zaniesiemy jego cialo imperatorowi kolo skarbca kazoo dostajemy klucz do skarbca !! (dsm legs i inne super rzeczy), bazyliszek wyglada jak snake ale to moze tylko zmyla moze jest silny jak 10 x demon a moze slaby jak rat a sztuka jest do niego dotrzec; miejsc do exp jest wystarczajaco duzo ale gdzie expic to trzeba wiedziec zalezy od skilli; lvl itp. no i jak sie kogos zobaczy na expowisku to nie uciekac tylko tez tam expic moze za chwile gostek pojdzie i caly resp dla nas :O i jeszcze wazna rzecz: zeby skutecznie expic trzeba miec stale expowisko a nie ze co 1h chodzimy gdzie indziej;
Mama ci takie bajki opowiada o tym bazyliszku? Brednia ze szok polowa forumowiczow wie, ze bazyliszek jest jak NPC. A ten elder bh to sie podobno respi na edron.
@EDIT: Wiem ze faraonow jest pelno, mam nawet 1 w domku -.-
A ten elder bh to sie podobno respi na edron.
Mama ci takie bajki opowiada?
@Topic
Jak narazie to badgery i skunki można spotkac (chyba) tylko podczas najazdów :p Badgery pkuja w ab, a skunki na edron.
Stefan12341
01-07-2005, 15:29
NO dobrze by bylo :) Mam nadzieje ze powstanie jakas wielka lodowa wyspa, wylacznie z zimowami potworami, podziemnie biale, zamarzniete sople a nie tak jak na foldzie. Byl by to super pomysl , ale trzeba by bylo takze dodac duzo potworkow lodowych. Mi to pasi xP
re: UP
Lodowe Wyspy już są, więc wątpie by nowe wprowadzili. Co najwyżej te zaktualizują. Zresztą na Vedze są tylko i wyłącznie zimowe potwory + PK & Macro AFK'ers.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.