Pokaż pełną wersje : Ludziki Z Aurea I Azura Wlasnie Tu W Przerobce I Z Dsm
masakra01
05-03-2005, 07:43
co ty niepowiesz dla was kazdy link to z keylogerem niemacie na czy mpostow nabijac?
RaMzEs13
05-03-2005, 07:52
Kolenjy Za***any Szmaciarz Daje Temat Z Keylogerami I Wirami!!!!
S****ysynu ***any Jeszcze Raz Cos Takiego ZamieŚcisz To Cie Zabije Na Aureze Bo Wiem, Że Ty To Bytibof I Niewchiodzcie Tam Bo To Wiry I Keye Moj Nortonik Sie Odzywa!!!
Bana Mu!!! ( Modki Sory, Że Przeklinam Ale Ja Nienawidze CxzegoŚ Takiego ) Debile Sami NieumiejĄ Sobie ZrobiĆ Postaci Tylko HackujĄ!!! X(
@EDIT:
Wiesz z kąd wiedziałem?? Bo jak tylko widze butibof to juz tam niewlaze a jakoś to musiałem ułożyć nie?? Bo raz założyłeś temat gdzie było butibof i ludzie pisali, że KEYLOGER więc lecz sie szmaciaż u za***An Y
masakra01
05-03-2005, 07:53
ban temu panu nawet tam niewszedl a marudzi ze sa keylogery czlowieku lecz sie tyle ci powiem
Wild Staler
05-03-2005, 07:57
Ja bym mu dał bana na ip bo juz 2 takie tematy umieszcza
z keyloggerami X( .
ahh co ludzie nie wymyslą
ps. też gram na aurerze (Wild Staler)
masakra01
05-03-2005, 08:01
a tobie 2 bany za zasmiecanie forum
Gdzie jest fak'e X(X(X(
Niezaśmiecaj forum!!!!!
dobra juz dobra spokój! X(
już dostał bana i nic już nie powie(chyba ze sie drugi raz zarejestruje...) wiec mozecie juz przestać sie kłucic...
oscar leader the'kapy
05-03-2005, 13:08
Kolenjy Za***any Szmaciarz Daje Temat Z Keylogerami I Wirami!!!!
S****ysynu ***any Jeszcze Raz Cos Takiego ZamieŚcisz To Cie Zabije Na Aureze Bo Wiem, Że Ty To Bytibof I Niewchiodzcie Tam Bo To Wiry I Keye Moj Nortonik Sie Odzywa!!!
Bana Mu!!! ( Modki Sory, Że Przeklinam Ale Ja Nienawidze CxzegoŚ Takiego ) Debile Sami NieumiejĄ Sobie ZrobiĆ Postaci Tylko HackujĄ!!! X(
masz racje je*** **** ku*** mysl ize ktos jest takim pier*******nopem debil ja mam kumpli na aurerze heigh lvli takz eejszcze jeden taki tematr z keyem to masz hunted fo ever X( X(
masz racje je*** **** ku*** mysl ize ktos jest takim pier*******nopem debil ja mam kumpli na aurerze heigh lvli takz eejszcze jeden taki tematr z keyem to masz hunted fo ever X( X(
nie no naprawde? ale naprawde ? ja na hibernie mam tez h-lvl kumpli i sie nie chwale ale naprawde masz? ja na cygarze mam 99999 level wiesz? *******isz?
ale naprawde? gdybym musial wyymieniac to bym chyba za rok nie skonczyl
Samotny-smutny
06-03-2005, 15:13
heh keylogger i tyle !
dobra, ludzie uspokujcie sie
gosc ma bana, jeszce tera ip
powinnien byc temat
"Zdjecia I Fake'i z Keyloggerami":P
dobra, prosze moderatorow o zamkniecie tego tematu
poniewaz juz starczy tych wizwisk...
Aragorrn
06-03-2005, 19:16
ej ja tu linka niewidze ;/ a co moga byc keylogery zlapane jak sie wejdzie do tematu niewchodzac na linka?? niema linka omg....
I dobrze ze zbanowano cie!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.