Pokaż pełną wersje : Mój komp jest chory? :(
Sokochłap
05-03-2005, 11:39
Chłopaki,mam problem i mam nadzieje ze mi pomozecie... Otóż:
Wlaczam kompa,wszystko ok....lecz w trakcie ladowania winshitu(XP professional) zwis na ok 3 sekundy. Pozniej wlacza sie GG ,Skype i inne.... zwis na 3 sekundy ( ruszam myszka ale nie moge w nic kliknąc) . W czasie pracy zdarza sie ze po kliknieciu na moj komputer( w starcie) zwis na zgadnijcie ile..?
Zrobilem formata,pozniej defragmentacje......i teraz tak mam...Nie wiem co robic.Prosze o pomoc...!
Napisz coś więcej, od jakiego czasu masz ten problem, jakie programy instalowałes przed pojawieniem się problemu, czy przed formatem też był ten problem (napisałeś "zrobiłem format (...) i TERAZ tak mam"). Ewentualnie też napisz jaki masz sprzęt.
Sokochłap
05-03-2005, 11:59
Dobrze
1. Problem mam od kilku (4 dni)
2.instalowałem programy z niezbędnika(Panda jest najbardziej podejrzana,Pogoda i program TV)
3. Właśnie po to zrobilem formata aby sie go pozbyc...(tego problemu)
5. Athlon 2.0 , Radeon 9200 pro, 256 Ramu...... A karty głownej nie znam... :(
Panda to akurat dość dobry antivirus, więc nie sądze, żeby to była jego wina :).
Ale czymże jest Pogoda i Program TV :D? Nie instaluj nigdy niepotrzebnych, 'bajeranckich' programów, tylko zaśmiecają.
Dziwi mnie, że masz ten problem po formacie. Powiedz.. w jaki sposób zrobiłeś format i czy wyczyściłeś obie partycje? Dobrze by było obie usunąć i stworzyć na nowo.
Zawsze możesz jeszcze zapytać na innym forum, specjalnym od takich problemów, ja tam zawsze pytam na www.battlefield.pl :).
Sokochłap
07-03-2005, 07:13
Dobra,już mam. Po przeinstalowaniu Pandy wykryła ona plik zarazony spywarem(Gator) miał niby wyswietlac rekalmy. U mnie zwalnial kompa...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.