Pokaż pełną wersje : Mam pytanie co do jedzenia!!!
gewehuga
05-03-2005, 14:20
Założyłem ten temat ponieważ chciałbym dowiedzieć się jak można zrobić lub gdzie można znaleść poszczególne jedzenie. Jeśli wiecie powidzcie na ten temat jak najwięcej i opiszcie jak najwięcej jedzenia. Zgóry dzięki za odpowiedzi.
Wez Mnie Nie Denerwoj Noobie Ty Jeden !!! Nie I Nie Mowcie Mi Newbie!!! Bo To Noob!! Kurde Na Stronce GŁÓwnej Masz Napisane O Jedzonku Kurde Pozatym Łatwo Wymyslic Samemu....pozatym W Dziele Potwory Masz Napisane Z Czego Wypada!!!!!!!!trudno Ruszyc Du** I Samemu Poszukac?
Jeremiasz Pachwina
05-03-2005, 14:47
Jedzenie można stworzyć kupując czar "exevo pan" (150 gp for paladin, sork i drut), a wypada z różnych potworków i ze sklepu jak sie kase wpłaci ;)
Niektóre można znależć na ziemi np. bluberies albo można samemu zrobić na przykład chleb.
Kumagoro
05-03-2005, 15:14
Exevo pan jest tylko dla pallków i druidów, sorc i knight nie mają.
gewehuga
05-03-2005, 15:24
ale exevo pan nie tworzy wszystkich typów jedzenia. ale np. powiedzcie mi jak sie robi salmon.
Forum zchodzi na psy-.-! Ten ziom co sie pytał o jedzenie chyba chce być rzeżnikiem :P
Sir Adam Wielki
05-03-2005, 15:35
Poco ta krytyka i wyzwiska ON NIE IWDZAŁ MZOE OTYM !!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------
A co do żarełkato możesz je znaleść na krzaczkach to takie jagódki jezeli zabijesz wilka,niedźwiedza,królkika,owce,trola i dalej nie pamietam to znich moze wypasc jedzenie mzoesz taz scinac zborze kosa jak bedzie zlote nosić do młyna i mileic potem make w korytku rozdrobic z woda i wyjdze ciasto potem ciasto na piec i masz chleb mozesz tez kupic wedke to chyba koszt 100gp i łowić rybki i przytym skill fischinga ci wzrosnie mzoesz je też kupic w sklepie.Pozdrawiam
Poco ta krytyka i wyzwiska ON NIE IWDZAŁ MZOE OTYM !!!!!!!!!!!!!!!!
Brosze cie...ty tesh nie zachowuj sie jak idiota....to sie sprawdza ...a nie od razu robi kolejny topic.
Wystarczy jedna głupia myśl----> jedzenie = pewnie z czegos co ma mieso = sprawdzmy w potworach = ooo brawo znalazlem ...teraz nie musze zakładać głupiego tematu i robić z siebie idiote :D
Over
Chyba Cię rozumiem gościu ..., sam zbieram jedzenie i mam juz bardzo wiele typow ( brakuje mi osmiu ) i wszystkie zdobywalem sam, nie raz przeczesywalem mapke aby znalezc jakis respawn jakiegos jedzonka. Życzę powodzenia w poszukiwaniach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.