Pokaż pełną wersje : forum tibia.pl
Evul Tibian
05-03-2005, 14:39
W tej sadzie chce sprawdzic jakie podforum lubicie najbardziej :)
Ja wybieram "Forum ogólne". Dalczego? wedlug mnie najciekawsze, najwiecej informacji, czasem ciekawe tematy.
ja również wybieram forum ogólne, ponieważ można się czegoś ciekawego dowiedzieć itp.
Vanhelsen
05-03-2005, 16:13
Ja głosuje na "Inne" choć chętnie zagłosował bym na "Ogulne" ale już w tibię nie gram i inne bardziej mi odpowiadają (spędzam tam więcej czasu) lesz udzielam wię na całym forum :)
TheNatoorat
05-03-2005, 16:20
Inne wymiata! Wiecie, dlaczego? Taak, dobrze myślicie - chodzi o najpiękniejszy z działów na tibia.pl - O Wszystkim i o Niczym!
Spytacie zapewne - czemu właśnie on zyskał moją aprobatę? Ano, przecież jest działem, w którym można porozmawiać o najszerszym wachlarzu tematów w porównaniu z resztą forum!
Raczej "Inne", choć ubolewam, że nie można wybrać "inne" i "Multimedia", bo z forum ogÓlnego raczej wszystko jak narazie wiedziałem.
Zapewapu
05-03-2005, 16:25
Ja wybieram dzial"o wszystkim i o niczym".Zbrzydly i nubowate tematy na czysto tibijkich forach w stylu:cze jestem Chnio(:D),albo :pomocy plx!11.
Wole dyskusje prowadzana na "o wszystkim i o niczym".Tematy z rl etc.
Tamto forum powoli zaczyna zbierac zoraz wieksze rzesze czytelniqw,a te tibijskie zaczynaja sie wypalac.....I m.n dlatego wole inne dzialy,niezwiazane z tibia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.