zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Z 80lvlu na 1?

soldiier
05-03-2005, 18:00
Zobaczcie:
http://img.photobucket.com/albums/v661/qsar/UO0008.jpg
:p Poznajecie? To Niesamowita Ania ktora jeszcze zeszlej nocy miala 80lvl, hakneli jej konto i znalazla sie na rooku z red skulem. Rozmawialem z nia na rooku gdy gralem moim rookslayerem i powiedzial mi ze stracila:
18:04 Niesamowita Ania: dsm/g-legi/mms/rh
18:04 Niesamowita Ania: etc.
Dla mnei to straszna porazka :p Napiszcie co o tym sadzicie. Cya pzdr all.

600 V
05-03-2005, 18:39
Gdy gralem moja postac gdzies 3 dni temu widzialem ze Niesamowita jest na mainie a teraz.... ( byłem przytym jak soldiier robil ss ) TO NIE FAKE!!

Chopkers
05-03-2005, 18:41
yyyyyyy ze co??!?!?! jak?!?!?! po co?!?!?! kiedy?!?!?!?!?!?
EJ!!!!!!!!
czemu tak?!?!?!!
to jest napewno ta sama postac?!?!?!?

Sorcerer The Pucek
05-03-2005, 18:41
khh....
na dan00bi raz schakowali 4 chary albo 5 chyba 4 nie wazne same 80+

Mroczny_Elfo
05-03-2005, 18:46
Niesamowita ja też grałem na aurea i pamietam cie i filmy z behemotami solo z exori szkoda ze miałeś haka :(( ;(

Master Of Devastation
05-03-2005, 20:30
khh....
na dan00bi raz schakowali 4 chary albo 5 chyba 4 nie wazne same 80+

4 chary :

Zenobia Flominger 98 Elder Druid
Ex Cavator 129 Royal Paladin
Hezip 96 Royal Paladin
Xozigoso 99 Elite Knight

:(

Memuzo
05-03-2005, 20:51
oj ja ja widzialem na mainie omg miala wtedy 14 lvl i widzialem jak chodzila po ogniu na darashi a wokol niej pelno cial bylo :confused: a teraz juz na roocku? ..

Logo
05-03-2005, 21:11
Tez pamietam ten film solo behemoty z exori wielka szkoda :(

Ashlon
05-03-2005, 21:15
No i co, ze spadla do rooka? Kiedys na eternii hacknieto chyba 101 palla i "sciagnieto" go do 40 lvlu, oraz 93 sorca i do 43 zjechali...Btw fajny nick rookchara ;)

gari
05-03-2005, 21:35
OMG! Wielkie współczucia Niesamowita! Wyobrażam sobie co musiałaś poczuć jak zobaczyłaś po logu Rook. Omg, takich nOOb'ów hackerów to powinni przy urodzeniu ubijać :/.

Magikk
06-03-2005, 10:50
Ania zawsze byla spoko szkoda ze opusiclas juz auree ps. pier*** hakerzy X(

DR.UTi
06-03-2005, 10:59
Oto kolejny powód aby Cip Soft bardziej zaczął się interesować zmniejszeniem liczby hack'ów. Co się stało to się nie odwróci, chyba że Bubble by padła i była by cofka...( Nie wiem co ja się tak czepiam tych Cip'ów =) ). Niestety, można tylko współczuć.

TheNatoorat
06-03-2005, 11:18
OMG! Wielkie współczucia Niesamowita! Wyobrażam sobie co musiałaś poczuć jak zobaczyłaś po logu Rook. Omg, takich nOOb'ów hackerów to powinni przy urodzeniu ubijać :/.

Tak, mów dalej, może cię usłyszy...
Takich n00bów, co piszą n00b przez dwa "O" powinno się "przy urodzeniu ubijać"...

Ania zawsze byla spoko szkoda ze opusiclas juz auree ps. pier*** hakerzy

Taa... gratuluję interpunkcji i znajomości języka polskiego. Masz rację, po co zamiast "Pier<tururu> hakerzy" mówić np. "Skażeni hakerzy"? Lepiej popisać się znajomością mickiewiczowskiej polsczyzny, prawda?

Hakerzy, hakerzy... a co oni właściwie robili? Czy bawili się w heksach? Crackowali programy? Łamali kody?
Pewnie znaleźli perfect keyloggera gdzieś w necie (prawdopodobnie triala) i teraz niesamowicie fajosko szczycą się totalną znajomością informatyki.

Oto kolejny powód aby Cip Soft bardziej zaczął się interesować zmniejszeniem liczby hack'ów. Co się stało to się nie odwróci, chyba że Bubble by padła i była by cofka...( Nie wiem co ja się tak czepiam tych Cip'ów =) ). Niestety, można tylko współczuć.

Co ma do tego CIPsoft? Czy to oni zmuszają graczy do ściągania śmieci z neta i grania z zawirusionych, kafejkowych komputerów?
To jest tylko i wyłącznie wina samych użytkowników. Niesamowita Idiotka używała pewnie TibiaGG czy innego śmiecia lub dawała swoje numerki innym ludziskom i teraz zbiera wyrazy współczucia.
Wzruszające... ;(

Brave
06-03-2005, 11:32
Buahahahaha, współczucia? Hack może być spowodowany tylko i wyłącznie ściąganiem cheatów do Tibii lub podaniem komuś passów. Skoro była taką idiotką, żeby ściągać programy z niesprawdzonych źródeł to pozostaje ją tylko wyśmiać i mieć nadzieję, że ten hack będzie przestrogą dla innych cheaterów.

Mówiąc "pier*** hackerzy", z myślą o tych robiących keyloggery do tibii, to tak jakbyście popierali cheaty, bo przecież owi hackerzy nie trują zwykłych klientów Tibii, tylko cheaty do niej.
Więc do wszystkich shackowanych: nie ośmieszajcie się i nie piszcie, że mieliście hacka, bo jest to tylko i wyłącznie Wasza wina.

Garnekzupy
06-03-2005, 19:12
Matko, wielkie wpolczucia :(:(:(

Gdybym dorwal takiego kolesia to....... (oczywiscie jezeli nie bylblby odemnie wyzszy :P).

Wojtas
06-03-2005, 19:16
4 chary :

Zenobia Flominger 98 Elder Druid
Ex Cavator 129 Royal Paladin
Hezip 96 Royal Paladin
Xozigoso 99 Elite Knight

:(

właśnie to dopiero tragedia:/:/:/
Ale Ania też ma chamskiego pecha:/tak to już jest, ciekawe czy za sprawą kryją się Szwedzi tak jak w przypadku Danubi...

Asenion
06-03-2005, 19:23
Stało sie i co ? Nic już się nie poradzi a ja jestem ciekaw czy używała tibi gg :confused:

ananek
06-03-2005, 19:44
mnie k***a tez ostatnio hakneli w wszystko pozabierali(dobrze ze wedke i line chodz zostawil).Niesamowita wspolczuje:(

baja_bongo
06-03-2005, 19:57
****a *******one hareky takich jak bym dorwal na rl to chyba zabil !!!!!

Mistyczny
06-03-2005, 20:01
Raczej to wymyśliłeś ponieważ 10.02.2004 09:26:02 CET wtedy zostało załozone konto czy w 1 miech mozna nabić 80 lv. ???

SAKU
06-03-2005, 20:04
ten temat ma wspolczuc tej "ani":>??
po to go zalozyles:>??

JaKiS PaLl
06-03-2005, 20:11
JAk ona niema co robis to juz nie moja wina........ 8o
Ma dałna i tyle, jak ja bum mial taki lvl to bym na 100% nie padł...... :baby:
Hahahahahahahahhahahah

S.P.M
06-03-2005, 20:13
Jak czytam wasze posty to tak jakbym widział dzieci bawiące się w piaskownicy którym ktoś piasek wywiózł. Złoszczą się, machają łapkami i odgrażają się co oni by takiemu zrobili. Tyle, że wy jesteście sami winni swoim hackom. Nie oszukuj-nie shackują. Poza tym Tibia to tylko gra, więc odgraniczcie sobie. Poza tym nic komuś takiemu byście nie zrobili. Większość z Was nie odważyłaby się udeżyć kogoś takiego w twarz (chyba, że byłby conajmniej o głowę niższy). Tak samo jak w Tibii - bijecie (ogólnie większość Polaków) tylko ludzi o niższych lvl od siebie, lub wysługujecie się kolegami. I tak nic nie przebije takich sytuacji: "Ty chamie, złamałeś mi nos, masz ruka! "
Tyle mam do powiedzenia.
Zdegustowany,
mejlun

@EDIT
Musiałem to umieścić... po prostu musiałem. Przetoczyłem rotfla. Oto co ktoś do mnie napisał (rozmowa gg):

20:21:24 (5241779)
sieam noobie
20:21:38 (5241779)
ty jestes dzieckiem w piaskownicy
20:21:41 mejlun (3106312)
ty kto?
20:21:44 mejlun (3106312)
tak
20:21:47 mejlun (3106312)
no co ty nie powiesz
20:21:48 (5241779)
popatrz na swoja jape
20:21:51 mejlun (3106312)
aha
20:21:57 (5241779)
lamusie po***any kutachu
20:22:00 mejlun (3106312)
yhy
20:22:06 mejlun (3106312)
sory ile ty masz lat?
20:22:38 (5241779)
to sprawdz
20:22:47 mejlun (3106312)
16 lat?
20:22:54 mejlun (3106312)
musisz być niezłym niedorozwojem
20:22:58 (5241779)
tak
20:23:07 mejlun (3106312)
milo mi ze sie zgadzamy

(Zostałeś zablokowany(a) przez tego użytkownika)

Fakolpet
06-03-2005, 20:15
Raczej to wymyśliłeś ponieważ 10.02.2004 09:26:02 CET wtedy zostało załozone konto czy w 1 miech mozna nabić 80 lv. ???

patrzyles na rok zalozenia czy tylko na miesiac... -.-

Fakolpet
06-03-2005, 20:31
@EDIT
20:22:47 mejlun (3106312)
16 lat?
20:22:54 mejlun (3106312)
musisz być niezłym niedorozwojem
20:22:58 (5241779)
tak
20:23:07 mejlun (3106312)
milo mi ze sie zgadzamy

buahahahah jak zobaczylem to tak to normalnie spadlem z krzesla

CentyBoy
06-03-2005, 20:45
Ja tylko maly komentarz co do tej czworki zrookowanej na Danubii:

Z tego co ja wiem to nie byl zaden hack. Cala czworka podala swego czasu passy jakims szwedom bodajze z anticy, ktorzy ze wzgledu na lepsze umiejetnosci pvp walczyli za nich na wojnach.

W krytycznym momencie wojny podczas ktorej ekipa zostala zrookowana bodajze mythos przekonali tamtych szwedow do pomocy w wojnie poprzez zrookowanie czlonkow BB.

Wierze w to bo ciezko mi uwierzyc ze daloby rade shackowac 4 high lvli w jeden dzien :]

Pozdro

Adnik
06-03-2005, 21:03
@Mistyczny
Buahahaha w 1 miesiąc?? Spojrzałeś na rok?? 2004 dla twojej wiadomości, czyli konto zostało założone ponad rok temu, tak więc czy widzisz jakiś problem w nabiciu 80 lvl w rok?? Jak ktoś umie grać i ma dobry sprzęt i skille to spokojnie.. Tak więc nie patrz na miesiąc tylko spójrz na rok -.-

Wichru
07-03-2005, 10:55
Niesamowita ania miala hunted za Kradieze pekowanie miala wlasne stronki z keyami ja sie ciesze ze ma haka a po 2 ona byla pusta;] stracila tylko lvl ja ja tez huncilem aa i ona miala 77 lvl nie 80 :)

PacMan
07-03-2005, 12:21
A co tu współczuć ? MC etc. ? Kto nie dba ten nie ma ... ;)

Vermyn
07-03-2005, 15:16
Lunara

Geeko 100 lvl, obecnie 32 lvl (hacked)
Elahrion 105 lvl, obecnie ~60 lvl (wojny)
Svegon 85 lvl, obecnie 39 lvl (hacked i hunted)

Zdarza sie...

Logo
07-03-2005, 15:26
Skoro miala strony z keyami to napewno nie miala hacka przez keye skoro je sama tworzyla (raczej to facet) i nie wiem czemu sie czepiacie ale ponad rok grania poszlo sie ***ac ja wspolczuje jej/jemu poniewaz widzialem film i sreenshoty wydawalo mi sie ze jest bardzo sympatyczny/a ;)

Thomex
07-03-2005, 15:39
no spoko tez tak chce

Moltreus
07-03-2005, 15:47
Ekhm tak kolejny ziom na straty likku a tak fajnie było. Dorwiemy frajera bo wiemy kto zhakował :>
@Logo My wiemy jak to było i to nie był key logger ale kolesia dorwiemy za to :)

Marcines
07-03-2005, 16:58
wiem jak to jest stracic konto.Dzisiaj czyli 07,03,05 stracilem swoje konto.
Fakt faktem to byl tylko 20 lvl sorca ale to zawsze jakas strat tyle grac w ta gra a tu przyjdzie taki gosci ktury ci oszuka i poda ci stronke z keylogerem no i kicha.Tak na przyszlosc dla innych nie sluchajcie gracza o nicku Taten Dant lub nie wchoćcie na stronke http://tibia-guild.tk/.Jak ktos poda wam taka stronke to odrazu wam mówie nie zagladajcie tam i nie podawajcie numeru i hasla bo tam jest keyloger.Aha możecie zobaczyc na harmoni mojego gracza
nick Davan Durus go tesz niesłuchajcie to może byc jakis gosciu ktury bedzie was namawial do dolonczenia do gildi ,a najlepiej ufac tylko tym najbardziej zaufanym albo spytac sie kolegi ktury ma wyszy lvl i dłużej gra w tibia ;)

S.P.M
07-03-2005, 17:08
No właśnie... Tacy ludzie przez własną głupotę tracą swoje konta a potem płaczą jakie to chakiery złe. Żywy przykład. I to nic, że mówi się, żeby nikomu nie podawać konta. On wie lepiej -,-

Wjot
07-03-2005, 17:10
Gram na Aurerze i kilka razy widziałem Niesamowitą Anię. Zawsze też miała "babski" outfit. Czy można zmienić płeć postaci, bo na ssie Ania ma męski outfit???

Coś ten ss podejżany albo ja jestem idiotą :p

soldiier
07-03-2005, 18:15
JAk ona niema co robis to juz nie moja wina........ 8o
Ma dałna i tyle, jak ja bum mial taki lvl to bym na 100% nie padł...... :baby:
Hahahahahahahahhahahah

yy ona zostala shakowana. A pisze to dlatego zeby ludzie wiedzieli, taki ktos np bedzie se myslal.. o cholera tez mam wysoki lvl to nei bede uzywal tych programow np tibiagg. Napisalem temat zebyscie wiedzieli to sie z takimi ludzmi dzieje.cya pzdr.

kinley
07-03-2005, 18:48
Wiem jak jest ... pisze tego posta może mi ulży. Ja miałem hacka z 2 tygodnie temu straciłem 20 lvli z 36tego ,skille z 73 na 40 , sprzęt na który pracowalem okolo 2 miechy i rzeczy kumpla który mieszkał ze mną razem w domku :/(to mnie boli najbardziej). Wiem że w porównaniu do Ani jest to błache ale nie wiem jak on/ona sie teraz czuje (w końcu 80 lvli :( ).. Ja miałem niezłego doła...Najgorsze jest to że hacknał mnie (były) kolega...

Tyle że jest jeden plus tego... kończąc w ten sposób z tibią okazało sie ze na wszystko teraz znajduje czas ;) Tibia to jeden wielki shit, może sobie to kiedyś uświadomicie. Gra niewarta tak cennego czasu. Narqz

Siergiey
07-03-2005, 19:23
1.Tak, mów dalej, może cię usłyszy...
Takich n00bów, co piszą n00b przez dwa "O" powinno się "przy urodzeniu ubijać"...

2.Taa... gratuluję interpunkcji i znajomości języka polskiego. Masz rację, po co zamiast "Pier<tururu> hakerzy" mówić np. "Skażeni hakerzy"? Lepiej popisać się znajomością mickiewiczowskiej polsczyzny, prawda?

3.Hakerzy, hakerzy... a co oni właściwie robili? Czy bawili się w heksach? Crackowali programy? Łamali kody?
Pewnie znaleźli perfect keyloggera gdzieś w necie (prawdopodobnie triala) i teraz niesamowicie fajosko szczycą się totalną znajomością informatyki.

4.Co ma do tego CIPsoft? Czy to oni zmuszają graczy do ściągania śmieci z neta i grania z zawirusionych, kafejkowych komputerów?
To jest tylko i wyłącznie wina samych użytkowników. Niesamowita Idiotka używała pewnie TibiaGG czy innego śmiecia lub dawała swoje numerki innym ludziskom i teraz zbiera wyrazy współczucia.
Wzruszające... ;(

1. ?! o co ci chodzi?
2. ;O Skazeni - lol ;D Sam jestes skazony btw Mickiewicz pisal cos o *******eniu?
3. Skad wiesz ze sie szczyca?
4. nie mogles napisac zamiast idiotka skazona? drzazge w czyims oku dostrzegasz, a belki w swoim nie widzisz?

Uciulany Gecik
07-03-2005, 19:27
X( X( Ja tylko maly komentarz co do tej czworki zrookowanej na Danubii:

Z tego co ja wiem to nie byl zaden hack. Cala czworka podala swego czasu passy jakims szwedom bodajze z anticy, ktorzy ze wzgledu na lepsze umiejetnosci pvp walczyli za nich na wojnach.

W krytycznym momencie wojny podczas ktorej ekipa zostala zrookowana bodajze mythos przekonali tamtych szwedow do pomocy w wojnie poprzez zrookowanie czlonkow BB.

Wierze w to bo ciezko mi uwierzyc ze daloby rade shackowac 4 high lvli w jeden dzien :]

Pozdro

Z tego co ja wiem ,to masz kupe na bucie .....g.ó.w.n.o prawda co gadasz ,jasne lepsze pvp ty chyba nie wiesz kto to byli ex cavator ,zenia etc. nie wypowiadaj się na ten temat jeżeli nic nie wiesz ... X(

S.P.M
07-03-2005, 19:46
X( X(

Z tego co ja wiem ,to masz kupe na bucie .....g.ó.w.n.o prawda co gadasz ,jasne lepsze pvp ty chyba nie wiesz kto to byli ex cavator ,zenia etc. nie wypowiadaj się na ten temat jeżeli nic nie wiesz ... X(
Więc... Oświeć nas!

Kierowca Wiodmo
07-03-2005, 20:15
Buahahahaha, współczucia? Hack może być spowodowany tylko i wyłącznie ściąganiem cheatów do Tibii lub podaniem komuś passów. Skoro była taką idiotką, żeby ściągać programy z niesprawdzonych źródeł to pozostaje ją tylko wyśmiać i mieć nadzieję, że ten hack będzie przestrogą dla innych cheaterów.

Mówiąc "pier*** hackerzy", z myślą o tych robiących keyloggery do tibii, to tak jakbyście popierali cheaty, bo przecież owi hackerzy nie trują zwykłych klientów Tibii, tylko cheaty do niej.
Więc do wszystkich shackowanych: nie ośmieszajcie się i nie piszcie, że mieliście hacka, bo jest to tylko i wyłącznie Wasza wina.

Było to dawno czytałem lekture "Ten obcy" i wpisywałem numerki , hasło nadal czytam wpisalem to bez patrzenia na klawiature a pokazala sie niemoja lista wiec niegadaj ze hacknac moza tylko gdy sie sciagnie jakies cheaty. Al eja chcialem grac swoja postacia a nie gdzies na PvP niewiem czemu ale wylaczylem przeciesz moglem sie lognac i zrobic cos na złosc.

n00b przez "O" buahahaha :D

S.P.M
07-03-2005, 21:36
n00b przez "O" buahahaha :D
A to wśród noobów obowiązują jakieś zasady co do pisowni? Nie wiedziałem. Oświeć mnie. -,-

Azaroo
07-03-2005, 22:34
OoOo tak Aniu jestes naprawde niesamowita! z 80lv zjechac na 1lv(bulka z maslem :p). Ale na Danubia zostaly tak samo shakowani: Ex cavator, Zenobia Flominger, Xozigoso, Hezip i ktos tam jeszcze, lecz nie pamietam.. Respekt dla nich!

Btw. Aniu... dlaczego jestes chlopcem? boje sie ciebie :D

Ice^Cube
07-03-2005, 23:05
Nie sadze zeby bylo to wina wieku, ale wiekszosci z Was nie ma bladego pojecia o kradziezy kont, recover key, kont e-mail, itp. Keyloger'a mozna podpiac pod praktycznie kazdy format pliku (*.rec, *.jpg, i setki innych). Vrzasq, ktory stworzyl TNGG, nie ma zamiaru nikogo hackowac, gralem z tym kolesiem na Hibernii i wiem, ze robi ten soft dla wlasnej przyjemnosci :)
Ja nigdy nie bylem hackniety, ale Polak mnie okradl podczas wojny, mial wjazd do chaty, a ja nie zamknalem drzwi na ogrodek i caly moj eqp sobie wyszedl :P
Stracilem najlepszy sprzet jaki wtedy byl na Aurea i jakos sie ty specjalnie nie przejalem :> Odrobienie sprzetu, a lv to 2 rozne rzeczy, ale wiekszosc hackow nie jest spowodowana keyloger'ami tylko przez znajomych, ktorym nie podoba sie to, ze jestes od nich lepszy. Smutne, ale prawdziwe.

Yours Joixazi

600 V
08-03-2005, 22:04
Szkoda ze Ani juz nie ma na mainie :(

joey
08-03-2005, 22:15

a może akurat wbijała na kafejce i jakieś "żurawie" (jak to sie pisze, gdzieś mi wcieło słownik ortograficzny =() podpatryły i teraz skutki... ale to dziwne ze sie nie zasłanała jak. np. Abazigal na Meteorze (taka kafejka w mojej wsi) normalnie trzymal ręke na klawiaturze numerycznej i nic nie było widać :P ja też chcem tak umieć (to mi kolega opowiadał bo mnie przy tym nie było)