Pokaż pełną wersje : hakowanie postaci...
byko knight
09-02-2004, 21:10
chciałbym sie dowiedziec od was czy mozna z haowac postac jesli podam numer. bo dzis mi koles proponował pacca za 80k na caly rok 8) i teraz nie wiem czy sie zgodzic ?( prosze was o szczerą odpowiec ...:::CZEKAM:::...
nie rob tego 80k za pacc na 1 rok to wielka sciema.nie rob tego
Jeśli chłopak prosi tylko o numer konta to uwierz mu- bo to ejst potrzebne do PCCa, oszuści proszą też o password. Iwęc ja bym spróbował, choć na wszelki wypadek szybko wyklep na innym koncie postać na 8 level i wyślij mu rzeczy- kasa będzie bezpieczna :)
rowerek33
09-02-2004, 22:04
jak Antic to spróbuj lecz pamietaj tylko twoj numer ( jesli masz hasło takie jak numer zmien !!! )
a tak po drugie to czy napewno na rok cos moze zle przetlumaczyles czy co
Oni wszystkich tak ożeniają. Jak to zrobisz to tylko stracisz całą postać bo on bendzie chciał od ciebie numer i hasło :)
Może nie hakie cię, ale ucieknie z 80k. Nie wierz mu. Za 60-90k(różne serwy) kupisz na 3 miesiące, to czemu on niby tak mało ma dać.
Przemyslawek
11-02-2004, 18:36
Oryginalnie dodany przez byko knight
chciałbym sie dowiedziec od was czy mozna z haowac postac jesli podam numer. bo dzis mi koles proponował pacca za 80k na caly rok 8) i teraz nie wiem czy sie zgodzic ?( prosze was o szczerą odpowiec ...:::CZEKAM:::...
Odrazu mój bracie ( serio ) nie kupuj bo on cie oszuka :P
Sir kubbonius
13-02-2004, 19:56
a zna knos zaufaną postac na amerze ktora kupi PACC??
kumpel na anticy ("Marzec") kupil za 30 BP UH czyli okolo 60k u pewnego polaka (kolo robi to od ponad roku chyba i jest super zaufany:) ) a problem w tym ze na amerze nie znam nikogo pomozcie:)
Mozesz mu podac Numer ale: Musisz najpierw zmienic haslo do poczty bo moze akurat on zna twoje haslo do poczty. I wystarczy Haslo do poczty i numer do tiibii i ma juz twoje konto. Wiec cie ostrzegram.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.