zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie ma resp Yeti?

sorc z valorii
06-03-2005, 11:04
Zawsze próbowałem odnaleźć Yeti na:Foldzie,Senji.Przeszedłem je całe, ale Yeti nie było ja tak chciałem z kumplem pokonać Yeti. Nawet jak miałbym deda! ;( Może ktoś wie gdzie jest Yeti.

rex
06-03-2005, 11:07
Yeti jest jak najazd orców na miasto, nie ma określonego czasu respa, poprostu pojawia sie i tyle, czasem co 2-3 dni czasem co tydzien a czasem co miesiąc

Wikt
06-03-2005, 11:47
Yeti to respawn nieregularny, ale takze w sensie, ze nigdy nie wiadomo gdzie wyskoczy.

Msr. Dragoon
07-03-2005, 18:37
Ja spotkałem Yetika! ale tylko 1 raz...
Kiedys szedlem sobie na folde potrenic, i kiedy z wyszedlem z lodzi i przeszedlem przez mostek ujrzalem mieczyki [kolo inventory]
pomyslalem sobie: ehh pewnie Frost troll ktory sie tam respi a tu nagle na battle -> YETI :D
Dostalem 1 hita za 75 ze snowballa :P i ucieklem bo nie wiem czy dalbym rade, swoja droga balem sie sprobowac :P

so... BEWARE

Spawn Yeti chyba jest strasznie wolny :(

U$er
07-03-2005, 18:39
Respawn Yeti jest niereguralny, a nawet chyba jednorazowy na kazdy serv. Respi sie TYLKO na Foldzie, i wątpię żebyś go spotkał .

@down Masz rację, na Galanie widziałem na tratwie chyba 4 yeti (unieszkodliwione).

Ostra-paladynka
07-03-2005, 18:42
heh najwiecej prawdy pylo w wypowiedzi rexa

yeti responuje sie nie rugularnie i dosc zadko

ale nie jest to 1 yeti tylko czase pare nawet

Fu Fighter
07-03-2005, 20:45
u mnie w domu jest Yeti X(
i to niestety wiekszy resp ;(

Swietlik galana
07-03-2005, 20:56
Widzialem na tym forum screena jak gosc (jaki palla) zobaczyl na trade ze pisze Yeti na foldzie i se poplynal i zaczal walczyc nie wiem jak sie skonczylo niestety >>ciekawe jaki loot<<

Ryłek
07-03-2005, 20:59
Racja, Yeti respi się nieregularnie. Nie wiem czy było już poruszane ale widziałem filmik z hunta na niego. Pierwszego załatawili, drugi ni z tego, ni z owego na red hp zniknął - błąd, czy nie wiemy jeszcze wszystkiego o respie tego monstra?

Lord Sozeron
07-03-2005, 21:01
Yeti moze byc wszedzie wiec jak mas maly lv to nie idz na niego sam albo wogole nie idz :p bo on moze byc wszedzie:p