zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to ten POH i gdziegoznajde

Sir Adam Wielki
06-03-2005, 12:04
Cze słyszałem o wyspie dla druidów o nazwie poh szukałem na mapie alenieznalazlem czy ktos mi moze powiedzec gdzie to jest.
Z góry thx papapa 8o

Sierput
06-03-2005, 12:10
PoH - Plains of Havoc. Bynajmniej nie jest to wyspa dla druidów lecz teren niedaleko Outlaw Camp i Venore. Dragi DLordy, GSy i tym podobne, więc lepiej uważać.

TheNatoorat
06-03-2005, 12:23
Często bywałem swoim 7-18lvlem na PoHu, więc coś o tym wiem. :P
PoH - Plains of Havoc, niebezpieczna kraina na zachód od Venore. Na powierzchni znajdziesz od spiderów, poprzez cyklopy i huntery aż do dragonów i GSów. W podziemiach czają się też Dragon Lordy, jednak dotarcie do nich nie może być dziełem miss-clicka, bowiem dostać się do nich możesz jedynie używając kilofa.
Jedynym bezpiecznym tam miejscem jest świątynia, czyli PoHowy temple. Oto mapka, jak tam dotrzeć z Venore:
http://www.members.lycos.co.uk/chopskoras/mapka.jpg
Trzymaj się mocno tej drogi, a nic ci nie grozi (prócz PK i zlurowanych potworków, co tam nie zdarza się często). Na czerwono zaznaczony cel drogi.
Wyspa Druidów to ta plamka na południe od PoHu. Możesz tam wejść po oczyszczeniu terenów także na południe od templa z orków (wszystkie rodzaje prócz warlorda). Jeżeli jesteś druidem, stajesz na szarym polu i przenosi cię na wysepkę.
Koniec.

Sir Adam Wielki
06-03-2005, 12:47
dzeki bardzo moze uda mi sie tam dojsc a i jeszce 1 pytanko co jest na tej wyspie dla drutidów

DR.UTi
06-03-2005, 12:57
dzeki bardzo moze uda mi sie tam dojsc a i jeszce 1 pytanko co jest na tej wyspie dla drutidów

Respawn róż oraz jabłek. No i jest to świetne miejsce do afkowania.

Sir Adam Wielki
06-03-2005, 13:05
dzeki tylko jeszce 1 mala żecz szukam kogos na calmerze kto mnie tam bezpiecznie zaprowadzi
papa

rex
06-03-2005, 14:54
jesli nie wiesz gdzie to jest tzn., że masz małe doświadczenie w tibii i niski lvl... więc odradzam chodzenia tam...
ja osobiście nienawidze znosić pobytu 15-30 lvli na pohu... bo puźniej mi płaczą i reportują do GMa bo sie gs przerzucił na nich i ich zabił.

warlocks hunter
06-03-2005, 16:04
Poh znajduje sie pomiedzy venore a thais znajduja sie tam bardzo silne potwory takie jak Giant Spidery, Dragon Lordy, Dragony, Minotaury wszystie rodzaje, orki i cyclopy, a ze splabszych Ghoule, Demon Skeletory, skeletory.

Wiec trzeba uwazac!!!

Sir Adam Wielki
06-03-2005, 18:16
czy na wyspie dla druidów mozna tylko nabijać mlv czy lvl też chodzi o świat NPVP

M@NieK
06-03-2005, 18:19
Respawn róż oraz jabłek. No i jest to świetne miejsce do afkowania.

Taaa... wychodzi ze nubek jestem.. bo z tego co wiem.. tam sie nie da ryl zlowic, jak np w temple w ab... wiec se tak dlugo nie poafkujesz bo bedziesz mial tyle fooda co przyniesiesz ;]

kemotk2000
06-03-2005, 19:40
@ M@NieK

Zmień avatar, piesku..

Sir Adam Wielki
06-03-2005, 20:30
No to tak na podsumowanie tam mozna lowic rybki czy nie co mam do pokonania zeby wejsc w teleporti się przenieść i co tam można robic

Tiboszek
06-03-2005, 22:50
POH to nie jest wyspa dla druidów znajduje sie on kolo Venore som tam rózne silne potwory między innymi:Giant Spider,Dragon Lord,Orc Warlod itp itd
naprzykład palek chodzi tam na gs.Na pohu są same potwory i jedna swiątynia do schowania sie nie radze tam hodzic Low lvlom :p mogą pożałowac :D

emilok
06-03-2005, 23:26
POH to nie jest wyspa dla druidów znajduje sie on kolo Venore som tam rózne silne potwory między innymi:Giant Spider,Dragon Lord,Orc Warlod itp itd
naprzykład palek chodzi tam na gs.Na pohu są same potwory i jedna swiątynia do schowania sie nie radze tam hodzic Low lvlom :p mogą pożałowac :D

fajnie pokaz mi tego orka warlorlda a dostaniesz oskara.

co do afkowania to jest miejsce do kitu, bo az sie samo prosi o afkowanie, a cozatym idzie jest pod czesta kontrola gmow

Knight Simon Dark lord
07-03-2005, 18:21
to znaczy że ta wyspa zmniejsza populacje druduw AFKerów :P

Cragmorton
21-06-2005, 21:53
Ja mam lepsze miejsce do AFK gdzie nikt nie chodzi:) Czasem nawet na noc zostawiam:) A na PoH byłem tylko raz na 11 lvl i spotkała mnie tam niemiła niespodzianka w postaci 8 minosów (chyba 2 mage, 4 archer i 2 guard):)

Yoh Asakura
21-06-2005, 22:54
Trzymaj się mocno tej drogi, a nic ci nie grozi (prócz PK i zlurowanych potworków, co tam nie zdarza się często).

Nie zdarza się często ? Tja,jak ja tam chodze to zawsze jest jakiś Drag albo GS...