Pokaż pełną wersje : Szokujace Skriny Zebrane w Calosc
Brutalek
06-03-2005, 14:32
Jak wspomniane w temacie zamieszcze tutaj skriny z zycia codziennego lecz , jak sie moze wydawac sa one zjawiskami bardzo zadkimi Oto i one (http://www.onet.pl) <-- Prosze komentowac skriny znalazlem na tibia.de ;)
Jaki keyloger , normalna strona z skrinami , nie masz dowodu zeby mnie osadzac ... X(
Znowu ten keylogger ... nie wchodzić!!
a ja mysle ze to nie screeny tylko keylogger, sprawdzac nie bende, pozatym
data dołączenia: dzis -.^
i ten link jakis lelawy jest
@Acid:
pierwszy byles :P
supersonic
06-03-2005, 14:49
Stwierdzam ze ten link jest calkowicie czysty nie ma zadnego keylogera ani nic w tym stylu ;) Nie ma sie czego obawiac
Re topic
Screeny juz dawno ukazana na forum a po drugie to tylko 4 a mogles sie bardziej wysilic ;)
malyjanek
06-03-2005, 14:50
a ja stwierdzam ze supersonic to jego wspolpracownik :P i tez chce bana
keyloger
Brutalek
06-03-2005, 14:51
a ja stwierdzam ze supersonic to jego wspolpracownik :P i tez chce bana
keyloger
Maly jesli nie masz podstawy do tego zeby tak stwierdzic to nie osadzaj kogos po czymsc czego nie robi a jesli masz to je pokaz
Rafał_13
06-03-2005, 14:54
Keylogger już kiedyś taki był.
Te same scriny i ten same keylogger!!
Wszedłem bo nie gram w tibie i mi to rybka :P
Brutalek
06-03-2005, 14:55
JESLI TO JEST KEYLOGERR TO POKAZCIE ARGUMENTY KTORYMI SIE KIERUJECIE A NIE BEZPODSTAWNIE OSADZACIE DO CHOLERY X( X(
Chopkers
06-03-2005, 14:58
ehhh, moze zrobmy test....
zablokujmy mu ip i zobaczymy czy tematy z keyloggerami tego typu beda sie dalej pojawiac --.--
@EDIT!!!!!
ej! ludze!!!!! z moich obserwacji wynika, ze tekie tematy tylko pozwalaja ludzią sobie posty ponabijac --.--
i nie wiem jaki jest sens w powtarzaniu slow poprzednikow.
taki jeden goopi temat i tysiąć-trzysta-sto-czterysa postow napisanych tylko dlatego aby okazac sie super userem i napisac poraz enty slowa "TAM JEST KEYLOGGER!!"
dziekuje
DO MODKOW !!!! TAM BYL KEYLOGGER< TYLKo TEN ZIOMO ABY miEC ALIBI ZMiENIL LINK Z KEYLOGERA NA ONET
malyjanek
06-03-2005, 14:59
jestes noob i tyle i nikt Ci nie wierzy
Rafał_13
06-03-2005, 15:01
http://members.lycos.co.uk/szafa13/fotki/keylogger.JPG
to wystarczy??
Pienkna Knight
06-03-2005, 15:05
Kurde, od słowa do czynu!!! ZAblokujcie mu wreszcie to IP!!!!! Bo kurde ludzie na to wchodzą:/ Ktoś założy temat co juz był i zaraz dostanie bana na miech na swoją postać a gość co sobie zakłada codziennie nowych użytkowników i rozsyła keyloggery to już kurna tylko zablokujecie mu tylko usera?!?!?!?! MODKI KURDE ZABLOKUJCIE IP!!!!!!!!!!!!!!
malyjanek
06-03-2005, 15:07
no napisz cos teraz po fakcie..........
Sorcerer The Pucek
06-03-2005, 15:18
ale ludzie to c***e i pedaly... tylko kradna, hakuja,zabijaja.... faktycznie zablokowac konto to nic treba zablokowac IP
i ciągle ten sam adres stronki... patrzcie mojego poprzedniego posta (ban na ip. bo to się nigdy nie skończy)
arusiek of bhaal
06-03-2005, 15:41
Jak wspomniane w temacie zamieszcze tutaj skriny z zycia codziennego lecz , jak sie moze wydawac sa one zjawiskami bardzo zadkimi Oto i one (http://www.*********************) <-- Prosze komentowac skriny znalazlem na tibia.de ;)
Jaki keyloger , normalna strona z skrinami , nie masz dowodu zeby mnie osadzac ... X(
*******ony w dupe *******cu, nie zamieszczaj tych ***anych key logow ,tylko konta umiesz hakowac, shakuj sobie morde psie, zapracuj sobie sam na rzeczy ......... X( X( X( X( X( X(
Modki zbanujcie szybko tego matoła co we wszytkich działąch keylogery daje.
Nataxoku
06-03-2005, 15:47
Co teraz ****a pedale nic nie mówisz!!!!!!! BANA MU NA IP bo ktos straci przez to cos nad czym długo pracował ;)
Tak, zwykła stronka ze screenami + JScript.Psyme.N wczytujący sie w tle..
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=28170 <--- tu jest link do tematu z taka sama strona i zalozyciel tez twierdzi ze to sa SS'ski ale inne niz ty mowisz a jest taki sam link do "niby" SS :evul: :evul: :evul: :evul:
Marcelek
06-03-2005, 16:50
Omg znowu ten noob. Już nikt się na te twoje sztuczki nie nabierze. jedna rada dla ciebie weź stąd idź bo virusami śmierdzi
Dj Fara0n
06-03-2005, 16:57
Report bad post....
Zamkniety w domku
06-03-2005, 17:06
Stwierdzam ze ten link jest calkowicie czysty nie ma zadnego keylogera ani nic w tym stylu ;) Nie ma sie czego obawiac
Re topic
Screeny juz dawno ukazana na forum a po drugie to tylko 4 a mogles sie bardziej wysilic ;)
Tam jest keylogger... link pojawil sie na forum juz ponad 10 razy -.-
Wszedlem, odrazu norton zaczal szalec, TO JEST KEYLOGGER
Norton mi z dysku od razu wywalil keyloggera.... nie *******cie ze nie ma jak jest... ze wasze gowniane antyviry nie wykrywaja go to nie znaczy ze musicie drzec na kogos swoja morde... i ****a zamknac wreszcie ten temat bo sie ludzie pozabijaja.......
@Brutalek: c*** ci w dupe po***ancze! jestes nikim! chcesz sie wzbogacic czyims kosztem!
Chyba, ze owy delikwent ma neostrade, wtedy moze sobie zmieniac IP do woli. Co za tym idzie tworzyc nowych userow
TheNatoorat
06-03-2005, 19:08
www.members.lycos.co.uk/chopskoras/kl.jpg
Pomyślmy... republika wrzuciła ci ten plik na siłę?
"wait a some seconds the screns are loging ;)" - gratuluję znajomości J. angielskiego.
Knight Azura
06-03-2005, 19:11
po***ało czy co ja mam około 20 antywirusów załączonych i nic nie wykryły <lol> :p hyba was po***alo i nie wzucac ze bana im oni są czyści 8o
to chyba wystarczajacy dowod: http://i2.photobucket.com/albums/y23/Myland/Tibia/keylog.jpg
no nie?
A twojego maila ci nie zal? Keyloger zdobywa wszytko, nie tylko hasla tibijskie.
Grah Amek
06-03-2005, 20:15
Keylogger Na 100 % Ban Na Ip !!!!!!!!!!!!!!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Ehh nienapisze slowa BANA MU !! dostalem juz kiedys za takie cos 2 bany i 3 punkty ostrzezenia:P Zycie :P
Powiem tak dlawlasnego bezpieczenstwa niekikajcie niczego co jest linkiem.
nawet jak sciagacie filmik i jest on w .rec najpierw go zeskanujcie natyvirem zanim cos sciagniecie takie jets moje zdanie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.