Pokaż pełną wersje : first fake(wykonanie cienkie ale pomysl raczej dobry
Fakolpet
06-03-2005, 15:36
Przedstawiam jak w tibii zniszczono world trade center ( mam cos z paintem i nie moglem wyciac niepotzrebnych rzeczy z fejka dlatego zamazlalem nick bo jest noobowski -.-)
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/worldtradecenter.jpg
Palladni
06-03-2005, 15:39
Szczerze mówiac to dno ... Nic szczegulnego, takie cos robi sie kilkanascie sekund :) No more plx :evul:
Fakolpet
06-03-2005, 15:41
Szczerze mówiac to dno ... Nic szczegulnego, takie cos robi sie kilkanascie sekund :) No more plx :evul:
szczerze robilem to 5 minut ale pislaem ze wykonanie cienkie. Fejkow robic nie umiem:P. Moze ktos mnie nauczy kiedys :D
Ale chce zobaczyc jak ludzie reaguja na badziewia :evul:
Cor Tibiarz
06-03-2005, 16:09
Szczerze mówiac to dno ... Nic szczegulnego
Zgadzam sie :evul:
Nie wiesz jak? Zaraz cię zbluzgają i będą pisąć posty tego typu: "wes sie utop pls normalnie badziefie pliks to jest do dupy idz sie powies debilu szmato".
Więc radzę zedytować 1 posta.
Moją ocenę (tak jak każdą) na temat tego fake'a, to chyba wszyscy znają ;)
normalnie takie super extra wy***ane w kosmos ze spadlem z krzesla i se oko wybilem WYKONANIE 11/10 i pomysl 11/10 za***oza !!!! LoL
Fakolpet
06-03-2005, 17:36
wiem ze wykoannie cienkie :P ale prosze o ocene pomyslu
czegos takiego przecidrz jescze nie bylo :P
Weź czlowieku jesteś moim kumpel ale z takim czymś?! ja sie do Ciebie nie przyznaje...
PoProstu rozsmieszyles mnie :D do ;( ...
Muradin the Knight
06-03-2005, 17:43
napis napisany w paincie i dwa beznadziejnie wykonane samoloty.....
co coments X(
...Fejkow robic nie umiem:P...
To po co sie zabierasz za cos na czym sie kompletnie nie znasz??
Prawde mowiac przy moim talencie artystycznem ja bym lepiej to zrobil i zanim bym cokolwiek pokazywal, to dopracowal jak najlepiej potrafie..
matiz hanka
07-03-2005, 10:09
Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. BLUZGAMY: :evul: :evul:
-pomysl 6/10 skad w tibi world center?
-wykonanie 2/10
Jest za Ville Vallo. Po co zabierac sie za cos czego nie umiesz?!
gimli miły krasnolud
07-03-2005, 13:10
szczerze robilem to 5 minut ale pislaem ze wykonanie cienkie. Fejkow robic nie umiem:P. Moze ktos mnie nauczy kiedys :D
Cienkie wykonanie to jest BEZNADZIEJNE .
ludzie PAINt WASZ WRÓG
Grim Sorcer
07-03-2005, 16:59
napis napisany w paincie i dwa beznadziejnie wykonane samoloty.....
co coments X(
To są samoloty ? myslalem ze jakies ludziki xD
Vanmpire
08-03-2005, 20:25
To są samoloty ? myslalem ze jakies ludziki xD
Chciałem dokładnie to samo napisać XP
Greainnden
08-03-2005, 20:30
Nie wiem co ty widzisz w śmierci tysiąca ludzi :( dla mnie dno wykonanie paint rox ale i tak nie widzisz co napisałem (chyba) bo jesteś zbanowany.
No to i ja napisze coś:
Wykonanie tragedia (1 minuta pracy)
Pomysł tragiczny (zara Bin Laden cie zjedzie ;) )
Po jakiego grzyba sie śmiejesz z takiej tragedii ?! (rany mi sie wydaje że to w wczoraj było a to już tyle lat.... )
Pomysł też beznadziejny, czemu żartujesz sobie z tragedii w World Trade Center? Pomijając to wychodzisz do ludzi z czymś co jest brzydsze od g*wna i jeszcze pytasz czy ludziom się podoba pomysł? Zastanów się człowieku czasem. Ciesz się, że nie jestem moderatorem, bo byś już nie ujrzał tego forum :/.
Skąd ludziom takie pomysły do łba przychodzą, nie masz o czym robić fake'ów, tylko o ludzkiej tragedii?
Niestety debili nie brakuje, a ja do takich szacunku nie mam. Namawiam czytających do użycia opcji 'Report Bad Post', podobnie jak ja..
EDIT: Przepraszam, nie zauwarzyłem, że moderatorzy mają podobny tok myślenia i już zrobili co trzeba :).
Beznadziejne... A poza tym może kogoś razić to, że z takich rzeczy sobie przysłowiowe 'jaja' robisz.
Maciek Mur
09-03-2005, 16:38
Fejkow robic nie umiem:P.
I tu sie z tobą zgodze
Jezu to jest tak badziewne ze az smieszne
Piszesz ze nie umiesz ... to po co robisz ?! Mnie nie smieszy pomysl ani wykonanie ...
Yyyy ?? lol ?? TAK !! To musi być ta 'sztuka nowoczesna' !! :cup:
slaby fake. kiedys robilem sobie w paincie ludziki i zauwazylem ze to tylko pedzel pogrubiony i ss. popraw to. edytuj np. wklej zkads samoloty i wloz tam n00by.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.