Pokaż pełną wersje : PK Isara, Pandoria
Zbudziła mi się Tibia (i tak nie mam na nią teraz czasu) to sobie PoPeKowałem :)
1 film: PK Pandoria (nikt ciekawy nie wszedł pod lufę) red skull nabity. Nie chciałem bić dalej, bo jeszcze isara została :)
http://rapidshare.de/files/783852/PK_Pandoria.rec.html
2 Film: Teraz isara. Trochę większy hardkor- też nikt specjalny ale za to zakończone pięknym UE :) Miałem dojść do Carlin przed depo i tam UE walnąć ale mi się nie zdążyło :( Jak mi ban minie w niedziele 13 marca to się wybiorę do carlin przed depo na UE :)
http://rapidshare.de/files/783604/PK_Isara.rec.html
W razie problemów ze ściągnięciem plików polecam zajrzeć do mojego poradnika:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=282792#post282792
Spoko filmiki ja tez mialem postac która nie gralem i zaczolem PKować i dostalem banna na 7 dni :D :D :D ale ta moja postac która gralem normalnie byla na tym samym ACC ;( i teraz musze czekac jeszcze 6 dni ...
Ziomek Mateuszek
06-03-2005, 19:39
nice nice :P
eeee nubowate lv pkowales ;/ ja swoim sorcem 35lv(mlv tez 35) to staram sie 30lv+ ubijac.... a ty tu jakies 10-20lv... wogule to szkoda ze konczysz z tibia..... mam nadzieje ze bedziesz grac na nowym serwerze ktory powstanie :D
eeee nubowate lv pkowales ;/ ja swoim sorcem 35lv(mlv tez 35) to staram sie 30lv+ ubijac.... a ty tu jakies 10-20lv... wogule to szkoda ze konczysz z tibia..... mam nadzieje ze bedziesz grac na nowym serwerze ktory powstanie :D
mój cel: lej każdego kogo zobaczysz... miałem jeszcze zamiar ubic jakiegoś mddle levela ale to po banie
Ech...nudne troche...
Kurde, sam z Aevinem zostalem na isarce :(
Wielki MarIuSzzo
06-03-2005, 20:17
Fajne pkowanko, najlepsze bylo to ue
SZkoda ze juz odchodzisz :( <beczy>
ale coz ;] rozumiem to ;( ;( ;( ;( ;(
A pkowanko no coz nice :D na pandorii nie rob bana ;] pojde na ciebie zapolowac 8o
22:07 Arcanus Ervirios: z tibia koncze
22:07 Arcanus Ervirios: bo za dlugo w nia gram
Cytat z filmiku... długo grasz a lvl nie widać :D
BTW zamiast czekać aż zniknąkrzyżyki weż stop recording...
Po tym co obejrzałem nie mam zamiaru ściągać filmiku z isary :D
:RE DOWN: taaa sprzedawałeś huahUahuHauHauhAhUHA
22:07 Arcanus Ervirios: z tibia koncze
22:07 Arcanus Ervirios: bo za dlugo w nia gram
Cytat z filmiku... długo grasz a lvl nie widać :D
BTW zamiast czekać aż zniknąkrzyżyki weż stop recording...
Po tym co obejrzałem nie mam zamiaru ściągać filmiku z isary :D
bo miałem postacie i konta sprzedawałem?? 8o
PS: Lubie się co jakiś czas bawić na nowym serwie...
Alcor Sake
07-03-2005, 10:42
nice Bardzo dobre te twoje filmy. dzisiaj nabijam drugiego bana swoim pallem dridem zrobilem tera czas na palla B) Druid dostał w 15 minut bo zapiepszał z sd 20 lvl
Słaby film. Takim charem można o wiele więcej...
Ech...nudne troche...
Kurde, sam z Aevinem zostalem na isarce :(
Nie z aevem bo on tez odszedl:P:P zostales sam xD
Rikimaru
21-04-2005, 21:43
Ja też pekuję na Pandorii muhehe. Narazie najlepszy kogo udało mi się ubić to 36 master (mój char to 29 master).
SKoro juz nie grasz to mozesz dac mi swoja postac na Isarce :] tesz tam gram
Alli Toxyczny
22-04-2005, 16:44
Mi sie najbardziej spodobało jak koles napisał(tutaj na forum) cos takiego: na 35lvl 35mlvl/a sam ma koles 31lvl/31mlvl:P( ja na 18lvl mam 36mlvl[facc]i to nie jest uh maker )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.