PDA

Pokaż pełną wersje : Mala Opowiesc :P

Vedom
06-03-2005, 21:37
Wiedz tak chcialem wam tu opowiedziec o pewnej osóbce na titani co jest co najmniej śmieszna :) ma 45 lvl i zachowuje sie tyćke jak n00bek :D 3 razy go okradli :P (anemia) :) popierwsze ukradl raz konto osobie takiej jak Nie Ma Jak Master Sorceser ;P no cóż ten głupek mu podal swoje pasy jego problem :p niechcem tu nikogo obsmarowywać więdz niedam name tego n00bka na 45 lvl :p ale ludzie szkoda slów robi 2k expa dziennie i gra chyba z pól roku komedia skile lepiej niemowic 60+/60+ o matko a wiecie skąd ja to wszytko wiem ?? bo znam go z rl szkoda slów nie ?? to znaczy to nie jest moj funfel ;] tylko gowniarz co mieszka blok dalej i do każdego na ośce skacze i dostaje w łep i płacze potem i do mamusi biegnie -,- no coment a najlepsze ze kupil postac tą na 20 lvl i mial na titani kolegow i nadal opowiadal ze jest tym wczesniejszym nabywcom ^^ klamca ;P i mieszka na prawde w zielonej gorze a nie tak jak opowiada ze słubic czy jakoś tak ^^ dobra ja kończe bo ja tu niewytrzymuje ;] powiedzcie co mam z takim tumanem zrobić na osiedlu blagam pomozcie żeby chociaz sie poprawił i niebył jak jakiś ubek ja mu ten link przesle zeby se to all przeczytał ;] i wzioł te słowa chlopak do serca z góry Thanks

Baron Kaldrick
06-03-2005, 21:40
Lemme say, just like James Hetfield....

WHO F'KING CARES?

Imprezowy Chłoptaś
06-03-2005, 21:42
Naucz sie pisac. OMG! a ja sie smialem ze sredniowiecznych hasel, typu w panie tadeuszu. SLONIK ORTOGRAWICZNY SE KÓP

Vedom
06-03-2005, 22:17
;( eeee stary ja to na szybko pisałem i niemów ze mam słownik brać bo z polaka mam 5 wrrr :P

Ashlon
06-03-2005, 22:21
Lemme say, just like James Hetfield....

WHO F'KING CARES?

Evul! to MOZE ZAWAZYC NA LOSACH TYTANII!!!!111one ;)

Imprezowy Chłoptaś
06-03-2005, 22:52
;( eeee stary ja to na szybko pisałem i niemów ze mam słownik brać bo z polaka mam 5 wrrr :P

LOL. 5 to ty masz luf. A nie 5. Chyba starzy cie w konia robia ze cie masz 5 LOL

Vedom
06-03-2005, 22:59
Naucz sie pisac. OMG! a ja sie smialem ze sredniowiecznych hasel, typu w panie tadeuszu. SLONIK ORTOGRAWICZNY SE KÓP
hahahah i ja mam miec lufe ?? LOL i uwazaj na slowa bo pewnie jestes tluman i sam masz kose zobacz np blad slonik ortograficzny hahahahah jest cos takiego ?? ja niechcialem tej klotni ale sam sie prosisz bo mi sie posta nieche pisac 2 razy dluzej zeby bledow nie bylo OMG !!!!! NA TWOJ TEMAT STARY :glupek:

Pexazowe
07-03-2005, 08:11
To było chyba najdłuższe zdanie bez znaków interpunkcyjnych, i wogóle nic z niego nie kumam ... Aha, i przeczytajcie to zdanie na jednym oddechu to bedziecie dobrzy :)