Pokaż pełną wersje : klocki
Witam
Dostalem od babci 200 zł i chce kupić klocki.
Nie wiem jakie. DORADZCIE PLX XD
Lego duplo?
Lego system?
Lego technic?
Które rox ?
LOL ,spox wiadomo ze DUPLO (juz sama nazwa mowi za siebie ) a tak poważnie to chyba technic najlepsze bo tylko z nimi sie spotkalem z tych podanych...
Gonzo von Krenzel
06-03-2005, 22:11
15 lat i klocki...?
Pamiętam jak dostałem kiedyś na urodziny ogromny poduszkowiec z elektrycznymi silnikami [LEGO TECHNIC]. To było po prostu super...
Ehhh, te czasy ;).
15 lat i klocki...?
Pamiętam jak dostałem kiedyś na urodziny ogromny poduszkowiec z elektrycznymi silnikami [LEGO TECHNIC]. To było po prostu super...
Ehhh, te czasy ;). Nie zrozumiałeś aluzji ale tam.. :) duplo rox
Widocznie też nie zrozumiałem aluzji.
;( A ja nigdy nie dostałem poduszkowca. Jedyne Lego Technic jakie dostałem to slayzer, 4 roboraidersy i 1 bionicle - czyli takie nie ciekawe, trzeba tego mieć dużo, żeby się dobrze bawić. Ale miałem podracera;]
DREWNIAKI ROX :DDREWNIAK ROX
A BTW CO TO K***A JEST ?
W*****C TEMAT X(
UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE --- ;(
:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:
@Up
halp plx!11 nuuub!!!!
@Topic
Lego technic, ja osobiście dostałem tylko kiedyś Bionicla ;//. A w zasadzie to ja nie wiem czy się różnią te klocuszki :).
Lego duplo, bo mi sie nazwa kojarzy z dupa, i mam takie wielkie zoo na chacie wlasnie z tych klockow ;)
Co wy gadacie
KOBI ROX !!!!
lego system............. dla 8 letniego chłopca :P choć przyznam że ostatno się bawiłem jak miałem 12lat :P to było chyba rok temu... :D wciągające :P
Vamerian
19-03-2005, 10:08
Zgadzam sie DUPLO ROX !!
Swój głoś także na nie oddałem ;) Co tam bedziesz jakies technici kupywac ? :P
Ja tam się w przeszłości podniecałem bionicle'ami bo innych klocków nie miałem :/ BIONICLE rulez czyli Technic.
Ja bym radził zainwestować w coś innego... dobrego pada, porządną mysz optyczną, matę do DDR, czyste płytki, kapcie z garfieldem, artbook satoshiego, porządną mangę na papierze kredowym, figurkę ayu-chan, limitowaną edycję Dead or Alive Beach Volleyball (kto widział, ten wie, o co chodzi XD)... albo odłożyć trochę kasy na porządną kartę graficzną/proca.
Na dobrą sprawę za 200 złotych możesz złożyć sprawnego kompa, podpiąc mu sieciówkę, posadzić brata na Tibii i masz cały komp tylko dla siebie o ile nie zawalasz mu łącza (autopsja // nie gram w Tibię od dobrego roku :P).
]v[ichal
20-03-2005, 12:41
@
A w zasadzie to ja nie wiem czy się różnią te klocuszki :).
technic są dla starszych (10-15 lat)
Duplo dla najmłodszych (3-5 lat)
a System dla średnich (5-10)
chyba wiadomo ze masz kupic technic...
Ja bym radził zainwestować w coś innego... dobrego pada, porządną mysz optyczną, matę do DDR, czyste płytki, kapcie z garfieldem, artbook satoshiego, porządną mangę na papierze kredowym, figurkę ayu-chan, limitowaną edycję Dead or Alive Beach Volleyball (kto widział, ten wie, o co chodzi XD)... albo odłożyć trochę kasy na porządną kartę graficzną/proca.
Na dobrą sprawę za 200 złotych możesz złożyć sprawnego kompa, podpiąc mu sieciówkę, posadzić brata na Tibii i masz cały komp tylko dla siebie o ile nie zawalasz mu łącza (autopsja // nie gram w Tibię od dobrego roku :P).
Nie znasz sie :p . Klocki RoX!
Makilili
20-03-2005, 13:28
Głos oddaję na TECHNIC (najlepiej kup sobie jakiś z pneumatyką lub inny skomplikowany model - więcej zabawy :D ). Sam dalej bawię się w te klocki :). Zamiast budować z instrukcją lepiej konstruować tzw. MOCe (My Own Creation lub Construction - sam nie pamiętam...)
P.S. Udało mi się zbudować model który może przypominać coś co przypomina Forda Mustanga :D
duplo rulez!! ół jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Achhh Duplo.. Te plastikowe króliczki z areodynamicznymi łapkami.., a tak na serio COBI wymiata ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.