Pokaż pełną wersje : Ma ktos zbiur map ??
Chcialem się spytac czy ma ktos cala mape tibia ( w pliku ) jak by ktos mial to niech umieśći na stronce
A czy mapa na tibia.pl nie wystarczy ci?
Chcialem się spytac czy ma ktos cala mape tibia ( w pliku ) jak by ktos mial to niech umieśći na stronce
Chodzi ci o mapy z gry (pliki .map) czy o co ?
Chodzi mu o zbiór plików *.map zapewne.
@Topic
No ode mnie nie dostaniesz -.-'..
ja znam stronke ale linku nie podam bo to nielgalne a tibia pl jest w przymierzu z cip soft:P
Sie mapes
07-03-2005, 14:35
Jak sam nie umiesz odkryc wiekrzoci terenow w swiecie tibii to gotowe mapy sa ci najzupelniej zbedne bo i tak nigdy nie zapuscisz sie jakos glebko w podziemia czy cos
p.s. sam sobie odkryj
Jak sam nie umiesz odkryc wiekrzoci terenow w swiecie tibii to gotowe mapy sa ci najzupelniej zbedne bo i tak nigdy nie zapuscisz sie jakos glebko w podziemia czy cos
p.s. sam sobie odkryj
A może miał już odkryte ale np. instalował sobie od nowa windowsa i wszystko stracił a nie nagrał sobie map na płyte i wcale takie gotowe mapy nie są zbędne gdyż po co odkrywać jeszcze raz to samo.
A może miał już odkryte ale np. instalował sobie od nowa windowsa i wszystko stracił a nie nagrał sobie map na płyte i wcale takie gotowe mapy nie są zbędne gdyż po co odkrywać jeszcze raz to samo.
Dokładnie tak bylo zrobilem formata i nowego windowsa zainstalowałem i teraz jak chce iść np : na POH to sie gupie :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.