Pokaż pełną wersje : Isle of Kings
chcialem tam poplynac wiec dalem npc Dalbrect family brooch i powiedzial ze jest moim przyjacielem powiedzialem 2 razy yes ale co teraz mam zrobic zeby tam poplynac?
Cors Ent
07-03-2005, 08:13
z tego co pamietam:
hi
passage
yes
Knight Simon Dark lord
07-03-2005, 18:12
a poszukać to już sie nie da ale napisać na forum się da
Hi
Passage
Yes
Dodam jeszcze tylko od siebie, że za sam powrót zapłacisz bodajże 10, 20 gp. Jeśli jednak wejdziesz na teren chroniony (z monkami) będziesz musiał zapłacić 1k za powrót. Inaczej d*** zimna i zostaniesz tam ;]
no spoko bo to juz po fakcie weszlem na te *******one monki i siedze nie moge wyjsc
no spoko bo to juz po fakcie weszlem na te *******one monki i siedze nie moge wyjsc
No przykro mi, że się spóźniłem. Jedyna rada, to jeśli jesteś dość silny bij już te monki aż zdobędziesz 1k, ale to absurdalne. ;/
niekoniecznie 1k
jesli masz w miare wysoki lvl to 10k
w miare wysoki lvl zaczyna sie chyba od 40 wiec jesli masz 40+
to nie jest pewne na 100% czy od 40 ale chyba jakoś tak ;]
mam 20lev raczej 4 monkuw na raz nie zabije w dodatku bez run
jak ktos gra na infernie plz help
Możesz jeszcze zejść pod ziemie i tam zebrać kase,szkoda tylko ze niepamiętam od którego poziomu zaczynają sie ds..(ale żeby zejśc musisz odpowiednie pogadać z gościem po lewej stronie,ja ci niepowiem co trzeba powiedzieć bo to część banshee questa).
Jak już jesteśmy przy tamacie tej wyspy to mam pytanie:mianowicie jak będą chciał jeszcze raz popłynąć na tę wyspe to będą potrzebował znowu family broodge czy już normalnie będą mógł się dostać na tą wyspe ??
Knight Simon Dark lord
08-03-2005, 16:34
dsy są na -4 a oto co pokolei jest na piętrach
-1 6-7 szkieletów
-2 2 ghoule i chyba 4 szkielety
-3 4-5 ghouli
wiec jak masz runy powinienes szybko zodbyc kase szczegulnie ze z ghouli tego troche wypada tylko nie wiem kim jesteś jak knightem to na klate ghoule i pierzesz jak magiem i nie masz run to tylko skiele na -1 lvl
na -1 na pelnym respie sa dokladnie 4 skeletony i nie wiecej bo codzien tam siedze ;]
Mestre tylko raz dajesz broszke pozniej tylko placisz za przejazd i jestes ;]
Jest jeszcze jedno wyjście z wyspy .. no ale skoro mówisz, że nie dajesz rady 4 monkom to do tamtego wyjścia napewno nie dotrzesz ;)
Zaproś paru kolegów i zrób teleport xD
Knight Simon Dark lord
09-03-2005, 11:06
tylko że już wtedy nie wróci mój kuzyn te ż tak miał poszliśmy na isle of kings wzieliśmy kluczyki i ja mó muwie by nie wchodził na gure mieliśmy wracać ja poszłem, 1 potem om mi mówi że nie może odpłynonć a tam gość coś w stylu "you kill monk i can't sail with you to tibia" czy coś w tym stylu i gośc mu kazał 1K płacić to teleporta zrobił ze mnom i z monkiem (NPC nie potworem)
masz w sumie takie mozliwosci :P
-uzbierac 1 k chodzac na poziomach od 1 do 3 (nizej dsy) mysle ze kilka godzin i to masz ---WARIANT CZASOCHLONNY
-zabic sie ;p --- WARIANT KAMIKADZE
-poprosic kolege znajomego aby Ci przywiozl 1 k ----WARIANT DOBRY
-isc z isle of kings do ghostlandu ---WARIANT BARDZOOOO NIEBEZPIECZNY
Palek Destrukter
19-03-2005, 11:52
ja tez nie moge wyjsc z tej pie*****nej wyspy. nei wiem gdzie jest zejscie na dol tylko widze drzwi z klamka czerwona a za nimi zejscie. co mam zrobic??gdzie jest zejscie na dol?? HELP!!!!!!!!!
Ja mam ten sam problem nie wiem gdzie jest zejscie na dol do tych szkieletow, ghuli i dsow. Niech ktos napisze gdzie jest to zejscie i od jakiego lvl placi sie 10k.
Jest inna droga na wydobycie sie z wyspy bez placenia o ile pamiętam, aczkolwiek nie ejstem pewnie na 100%, poszukaj na forum, wiem ze keidys byl juz taki temat i tam chyba ktos powiedzial jak wrócić, ale nie ejstem pewnien, warto spróbówac:)
ciemne dropsy
29-04-2005, 20:59
Jezeli wybierasz sie w nieznane miejsce to chyba oczywiste jest to ze jezeli jest tam jakis npc to trzeba z nim pogadac... I wtedy nigdzie w sumie nie wpadniesz w tego typu nieciekawe sprawy.
Zeby przejsc przez drzwi z czerwona klameczka musimy odpowiednio pogadac z Costellem. Ale nawet jak przejdziesz to lepiej zbieraj kase a nie lec kamikadze w dol bo padniesz...
Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi z tymi monkami? Czemu trzeba płacić 1k? Gdzie one są? Gdzie mogę chodzić po tej Isle of Kings? I skąd wziąć tę "family brooch" czy jakoś tak?
Chyba nie proszę o zbyt wiele ;)
Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi z tymi monkami? Czemu trzeba płacić 1k? Gdzie one są? Gdzie mogę chodzić po tej Isle of Kings? I skąd wziąć tę "family brooch" czy jakoś tak?
Chyba nie proszę o zbyt wiele ;)
Zbyt wiele - nie. Ale w niewlasciwym miejscu. Powinienes poprosic guzik 'Szukaj'. Wszystkie te informacje juz byly podawane.
Elte Knight Forester
30-04-2005, 00:55
Tak tylko dodajac....i tak nie zejdziesz do tych szkieletow dopuki nie zaplacisz "ojczulkowi" :P
Jedyne bezpieczne wyjscie to poprosic znajomego zeby przyplynal z kasa....powodzenia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.