Pokaż pełną wersje : Pomoc mile widziana
Dark_Niko
10-02-2004, 18:37
Witajcie niestety muszę prosić Was o łaskę. Zostałem zabity przez silniejszego ode mnie i to bez powodu.
Straciłem cały ekwipunek i nie mam bronii ani pieniędzy (i w dodatku mam 8 level).
Wiec prosiłbym Was o pomoc. Gdybyście mogli wysłać mi jakąś broń i Plecak z potrzebnymi rzeczami. Może żądam zbyt wiele ale potrzebuję pomocy.
Zostawiam adress:
Dark Niko
Valoria
Venore
Loozaczek
10-02-2004, 21:22
eee, lol... osobiscie nie lubie takiego zachowanie, daj cos plx plx plx... no ale jesli ktos ma dobre serce :D to Ci da jakiegos scimitara czy cos :P poprostu uwazam, ze bezsensu jest takie żebranie...jak ktoś bedzie Ci chcial cos dac, to da...
tylko nie spamuj biegajac po venore proszac o eqp, bo drugi raz cie Pekną :) małe ostrzeżenie, kiedyś mnie tak na lunce ubili :P ( teraz wydaje mi sie ze słusznie, hehe- do jakich to człowiek wnioskow dochodzi po wielu miechach grania.. ojej... )
C ya
rowerek33
11-02-2004, 11:04
stary jak Cie ktos zabil na osmym levleu naciskasz Ctrl ( i trzymasz i naciskasz R ) pojawia Ci sie male okienko piszesz tam tak I was killed on level 8 without any reason by XXX. ( XXX nazwa kolesia co Cie zabil ) powinni go ukarac
i chyba masz spokój z tym kolesiem chociaz jak bedziesz mial 10 level...
Nie popieram ludzi chodzacych po dp i proszacych o kase i zeczy ( zebractwo) ale zglos sie domnie to ci dam kilka rad:P znjdziesz mnie tez na stronce :P mozesz sie dopisac :P ( to nie reklama) << no moze trochce!
(siedze na Valorii w thais od godziny 20-22)
----------
BRACTWO VALORIA (http://www.valoria.prv.pl)
Karol ll
31-03-2004, 15:26
stary jak Cie ktos zabil na osmym levleu naciskasz Ctrl ( i trzymasz i naciskasz R ) pojawia Ci sie male okienko piszesz tam tak I was killed on level 8 without any reason by XXX. ( XXX nazwa kolesia co Cie zabil ) powinni go ukarac
Jeśli koleś, co Cię zabił ma PACC to możesz sobie darować. Musisz mu udowodnić mass pking, dopiero może być ukarany.
Ja Ci nie pomogę, ale jest pare sposobów. Na przykład grzecznie poprosić jakiegoś Polaka, czy może nie miałby coś dla Ciebie. Tylko bez natarczywości. Widziałem takich w depo co nawet krzyczeli "free item plx"... Idzie koleś do skrzynki i leci scalówa itp.. Warto spróbować.
mam pytanko. mowisz ze masz 8 level a pod postem napisales ze 14 wiec cos sie mi wydaje ze krecisz a tak apropo ten kto sie dal nabrac to noob lol itp bo na tibi.com pisze ze masz 19 wiec nie pi....ol glupot ze nie masz kasy bo widze ze to innym chcesz pomagac
Ja bym ci pomogł troche ale gram na antice 8)
Artur-Knight
22-05-2004, 11:31
Przenies sie na calimere to dam ci tam sredni stuff;]
forrrzuno
11-06-2004, 20:05
Jak byś grał na hibernie to bym ci pomógł ale niestety nie mogę :(
Dwimenor
12-06-2004, 12:11
Też miałem ten sam kłopot ale sobie poradziłem nie żebrając w depo
Za ostatnie oszczędności (10gp) kupiłem knifa i zaczełem polować. Po 3h doszedłem do stanu sprzed śmierci
I CO??????
Znowu zgniełem i całą operację trzeba było powtarzać od początku
I dalej nie żebrze tylko radze sobie sam.
Tak to już jest Tibi: LIcz tylko na siebie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.