Pokaż pełną wersje : Pk pally team.
Ok przesyłam mój swierzutki filmik z pekowania które przed chwilką sie zakonczyło. A jak się zakończyło zobaczcie sami! :D
Team:
1. Ziolowy Pall(ja) 18 lev 62/50 10 m lev
2. Dark Xantos (skill wymiatacz) 16 lev 68/53 11 m lev
3. Antek szprycha (breaver) 20 royal 62/50~~ 11m lev
Oczywiscie wszyscy pallkowie. :)
Pk w poblizu venore. Patrzcie i uczcie się jak umierać.
www.members.lycos.co.uk/zekok97/Ziolowypk.rec
Have fun. Nowe filmiq z pk niedlugo B)
:cup:
Grzesiex
07-03-2005, 17:19
Nie ma Key Logerra? :confused:
omg omg .rec? nawet nie zip ani html nic czysty rec zapewniam bez keylogera!
powrót vavca
07-03-2005, 17:35
właściwie baaaardzo nudne:/padły same lvl 10-15.Wstyd!!!z takim teamem takie male lvl bić.Warto tylko obejrtzeć końcówke.
Bili takie male lvle pewnie dlatego ze takie sie nawinely akurat (evil pk :))
Koncowka niezla, dluga stawialiscie opor temu 41 lvl knighotwi. Itemy fuksem ci sie wyrzucic udalo xD
Racja lev takie małe bo takie łaziły kiedy chcielismy isc na cos lepszego to sie przysrał ten 41 knight ;/ Ale kit Wazne ze loot wywaliłem i zuzyłem all uh :)
JEST!! Trzy dwa razy po dwarazy, jeszcze w nocy raz po raz >.<
Topic:
Nuuuuda.
Wyłączyłem po 20 minutach, nie uważasz, że to wstyd taki film umieszczać na tibia.de? ;P.
omg omg .rec? nawet nie zip ani html nic czysty rec zapewniam bez keylogera!
Jak jestes profesjonalnym hakerem to wrzucisz keyloggera w jpegi, reci etc ^^
Największy noob-pking jakiego widziałem. 3 Palków zabija 10-15 lvle i sie cieszą że są Pk'erami... -.- "Ostro?" - to mnie rozwaliło -.-
JEST!! Trzy dwa razy po dwarazy, jeszcze w nocy raz po raz >.<
Topic:
Nuuuuda.
"Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz" :P tak to leci:P A filmik nudny :]
Lord Sozeron
07-03-2005, 20:15
Denne pk jednym slowem :p
Jak jestes profesjonalnym hakerem to wrzucisz keyloggera w jpegi, reci etc ^^
Jeżeli byłbyś takim geniuszem jak najlepszy haker w historii (pewien Rosjanin, nazwiska nie pamiętam) to całkiem sprawnie by ci to poszło...
@Samek
Dokładnie tak jak piszesz to leci ;).
Jeżeli byłbyś takim geniuszem jak najlepszy haker w historii (pewien Rosjanin, nazwiska nie pamiętam) to całkiem sprawnie by ci to poszło...
Hmm... najlepsi hakerzy są ci co nie zostali jeszcze złapani a za najlepszego złapanego hakera w histori uznaje sie Kevina Mitnicka a nie jakiegoś rosjanina zapewne chodziło ci o Vladimira Levina.
@topic
Filmik poniżej przeciętnej nie ma czym sie chwalić i osobiście nie zamieścił bym takiego filmiku na forum.
"Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz" :P tak to leci:P A filmik nudny :]
Ojj tam^.^ Czepiasz sie ;p Mi chodziło bardziej o schemat ;)
Ale ok, masz racje^^
Hmm... najlepsi hakerzy są ci co nie zostali jeszcze złapani a za najlepszego złapanego hakera w histori uznaje sie Kevina Mitnicka a nie jakiegoś rosjanina zapewne chodziło ci o Vladimira Levina.
Chodziło mi o Rojanina, o którym nawet film nakręcili, siedział 4 lata, a teraz pracuje w służbach bezpieczeństwa USA, czyli o Mitnicka, coś mi się narodowości poplątały ;P.
Mental II
08-03-2005, 08:29
NUDNE..Myślałem że z lunary będzie ciekawsze :(
noob pk lol 10-15 lvl zabijamy wez to wyłącz
Nick:Mocna paladinka
Świat:Calmera
skils:58/53
level:19 30%do 20 B)
Valorian15
09-03-2005, 19:34
zzz... no nie mam nic do powiedzenia filmik nie udany
Chodziło mi o Rojanina, o którym nawet film nakręcili, siedział 4 lata, a teraz pracuje w służbach bezpieczeństwa USA, czyli o Mitnicka, coś mi się narodowości poplątały ;P.
Tylko troszeczkę ;]
PuchaczoS
09-03-2005, 20:36
Siema all .
Co wy se ****a myślicie....
Zobaczymy jeszcze....jak trapa od*******ima :)
A takie qwa low lev bo ***a zadnego wyzszego niebyło jak sie przy*******ił ten 41 knight to qwa zanim jakies gnoje i tyle było qwa....
Sry.. z deka mnie poniosło bo jak widze co drugi posta "Low lev pk omg" "zz" "omg noob pk" "omg 10-15 lev pk" "noob" to az mi sie niedobrze robi :/ Ludzie zastanówcie sie zanim cos napiszecie! To ze 1 napisze "10-15 lev pk nuda" to wystarczy a nie wpadnie n00b skopjuje posta wkleji i ma.
Ok wygadałem się... Zamknąć temat bo zaraz polecą next kommenty "10-15 lev pk" apowiem wam ze jeden 16 lev padł ! :evul:
Rispect...
Yours, Notes.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.