Pokaż pełną wersje : Pomocy
Ludzie. Jestem w depresji. Miałem robionego formata i po nim mi Tibia niechce działać. Przy uruchamianiu pliku Tibia***** komp mi się wiesza. Nie wiem co jest grane. Plis pomóżcie!!
Hegemmon
10-02-2004, 22:41
po pierwsze to temat jest w ZŁYM DZIALE!
po drugie w regulaminie jest wyraźnie napisane żeby NIE zakładać tematów typu "pomocy" "problem" itp tylko w temacie jakoś nawiązać do treści!
co do tematu to ściągnij sobie jeszcze raz tibie, odinstaluj starą i zainstaluj jeszcze raz może pomoże...
A więdz tak. Jeśli Ci to tak bardzo przeszkadza to PRZEPRASZAM.
Jakoś nie miałem czasu przeczytać regulaminu.
Co do instalacji na nowo Tibi to robiłem to już chyba ze 1000 razy. Instalowałem na nowo sterowniki ale nic niepomaga :(
Niech ktoś pomorze!!
Hegemmon
11-02-2004, 09:45
no faktycznie troszke na ciebie naskoczyłem i sorka za to ale to już staje się po prostu nagminne- zakładanie w tym dziale niepasujących tematów i trzeba troszkę poczekać żeby ktoś go przenusł/usunął/zamknął bo zwylki Modkowie nie mają tutaj uprawnień tylko Admini, Super Modkowie i Iwan :/
Oryginalnie dodany przez Mierzej
Ludzie. Jestem w depresji. Miałem robionego formata i po nim mi Tibia niechce działać. Przy uruchamianiu pliku Tibia***** komp mi się wiesza. Nie wiem co jest grane. Plis pomóżcie!!
A co masz za kompa? Moze zle sformatowales , i cos namieszlales w dosie? inne ***** tez c chodzi?
Dan the Automator
12-02-2004, 23:12
Ale jak DOKŁADNIE?
Tzn nie chce się uruchomic klient, nie chce się połączyć z serwem? Co dokładnie? Może ss z okna błędu (jeżeli takowe się pojawia)?
A na przyszłość prosze zapoznac się z regulaminem ;)
moja jedyna rada dla ciebie jest zainstaluj jeszcze raz Windowsa albo Linuxa w zalezności co mash :D
Hegemmon
13-02-2004, 00:31
Oryginalnie dodany przez basfik
moja jedyna rada dla ciebie jest zainstaluj jeszcze raz Windowsa albo Linuxa w zalezności co mash :D
nie są dzę aby aż takie drastyczne kroki były konieczne.. myślę że to się da załatwić za pomocą metody mniej.... inwazyjnej. Trzeba by tylko podać szczegóły problemu może jakiś ss a myślę że ktoś mu kiedyś (:D ) pomoże :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.