Pokaż pełną wersje : zmiana serva
heya!!
chyba chce zaczac grac w Tbie od nowa, na innym servie niz Danoobia.
czy moglibyscie mi napisac, jakie sa Wasze servy, tzn jaki klimat, ludzie sa na nim?
.................................................. ...
od zawsze dochodzilem do wszystkiego sam, nie mam zamiaru prosic nikogo o pomoc......
chce tylko wiedziec, jacy ludzie sa tam.......
pozdro
Klimat jest w większości serwów podobny wiec co to za różnica. Na isarze gra pełno polaków więc możesz sie tam dobrze poczuć :)
Oryginalnie dodany przez eerion
Klimat jest w większości serwów podobny wiec co to za różnica. Na isarze gra pełno polaków więc możesz sie tam dobrze poczuć :)
Albo i nie :) Z tego samego powodu :)
Ja gram na Hibernie... Jest sporo polaków, niestety część to 'prosiprzedmioty'. Jeśli zamierzasz teraz stworzyć tam nową postać to masz szczęście - po ziemi walają się Brass Helmety.
PS. Oczywiście chodzi o RookGard
TheNatoorat
11-02-2004, 12:35
Na Ruberę można wejść nawet po 18:00, czasem trafią się mili Polacy.
Hiberna---> Rook (pełno polaków do większosci powiesz cze i ci odpowiedza,dosyć mili) Main (polak polakowi pomoze ale sa oczywiscie noob [polak] ktory bedzie sie rzucal bo ma 1 czy 2 lv wyzszy ale i tak wpier... dostaje:)
Wiec ogólnie jest ok rzeczy dla newbi (start equip na main) dosyc tanio schodza np. scale po 50 gp sie zdarzaja d-shield do do 150gp :):)
rowerek33
11-02-2004, 17:51
jesli nie chodzi Ci tylko o radakow grających na servach a o to zeby miec male lagi zaloz sobie postac na Hibernie (na niej mialem male lagi, wieczorem dosc duze :D lub na Volori tam do szesnastej mialem male lagi a potem wiadomo :( )
polecam te nowo powstale plansze oczywiscie
ale jak chcesz
jak chcesz placic groszami ze plate legsy to sobie idz na Antice :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.