zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PK na Titanii 29 Sorcerer czyli... Besrserker i sd :)

MistrzYoda
07-03-2005, 22:42
O to i link : http://rapidshare.de/files/797408/pilkarzyq-pk.rec.html
Filmik trwa 15 minut ale warty chyba poswiecenia czasu :P

kamil 12
07-03-2005, 22:55
0.o jestem pierwszy?

No za***iscie normalnie mnie ten filmik niewchodzi -.-

Popraw linka albo co !!

Misiaczek
07-03-2005, 22:59
a ja kurna jestem drugi i te zmi stoi....no co za downy, rezerwuja sobie posta i sie ciesza ze s apierwsi.. o *** wam chodzi....
Wtw spoko filmik... ja bym tam wolal FD

<JULO>
07-03-2005, 23:01
takie sobie pk :>

Ofiary sie nie bronily, a ten najt (Dam~) mial duze problemy z trafieniem w siebie z uha.

No i fajnie speczyles tego zielono-czerwonego;) (Zeby nie zapeszac tak pisze)

kamil 12
07-03-2005, 23:15
a ja kurna jestem drugi i te zmi stoi....no co za downy, rezerwuja sobie posta i sie ciesza ze s apierwsi.. o *** wam chodzi....
Wtw spoko filmik... ja bym tam wolal FD

Bo przeciętny człowiek mając przeciętny zawód przeciętne wykształcenie lubi jak jest "PIERWSZY" <lol> (=

Jestem pierwszy ??

Yeah :cup:

Hitmanu
08-03-2005, 02:49
0.o jestem pierwszy?

Popraw linka albo co !!
Lame plx ?
Nie wchodzi to chyba tylko tobie do głowy jak się 'obsługuje' rapidshare-.-

Niezły filmik.
PS. Pozdro od Malacha ;)

Kooowal
08-03-2005, 07:08
Prosze rehosta bo link przeciążony

-Res-
08-03-2005, 07:14
Prosze rehosta bo link przeciążony
poprostu nie umiesz sciagac mi wszystko dziala

ripper
08-03-2005, 08:56
0.o jestem pierwszy?

Popraw linka albo co !!

Ogłosiłeś to już całemu światu? Jesteś the best stary -.- Też bym tak chciał
-.-

A film był nudny...

Mental II
08-03-2005, 14:22
Fajnie dedles .Ale film norma GRAtz

manxe
08-03-2005, 15:57
jezuuu takie trudne sciagnac leci na dol strony naciskasz FREE jaki ci sie na laduje to na samym dole leca takie ,,cyferki'' xD czekasz ash przeleca do 0 i pokazuje ci sie link i sciagasz :)
Btw.Fajny film xDmalo runkow troche miales ale ujdzie aa i masz troche noobowskie pvp zabic swojego summona GZ xD

kamil 12
08-03-2005, 18:51
Lame plx ?
Nie wchodzi to chyba tylko tobie do głowy jak się 'obsługuje' rapidshare-.-

Niezły filmik.
PS. Pozdro od Malacha ;)

nie lolku rapid share strona niewchodzila -.- a rapid share umiem obslugiwac tak dla twoje wiadomosci -.- X(

Hitmanu
08-03-2005, 19:05
nie lolku rapid share strona niewchodzila -.- a rapid share umiem obslugiwac tak dla twoje wiadomosci -.- X(
Kolejny 'gniewny' =/
Czemu wszyscy się chcą ze mną kłucić ? :P
No ale dobra...
Poprostu trzeba było kilka razy spróbować i po kłopocie a nie po pierwszym razie wyskakiwać z tekstem w stylu : 'eno panie to się nieeedaaa'.
Respect.

Wartki
08-03-2005, 20:24
xD
Spoko Filmik nawet, pozdro Piłkażyq<xD> od Brave Madmana
Powodzenia..
Może przyjdziesz na Pandorie?

kapik
13-03-2005, 21:02
jestescie jakimis noobkami skoro sie ekscytujecie kto byl 1. zaraz sprawdze i dam e :evul: dita

Lyssy
13-03-2005, 21:18
Moze mi ktos powiedziec jak obsluguje sie rapidshare?

Eh jestem na tyle inteligetny ze sam doszedlem jak to obsluzyc 8o

Thero
14-03-2005, 07:39
Bardzo śliczny film, tylko ten dead... następnym razem patrz, a nie ;P.

Kajulec
14-03-2005, 08:22
Wedlug mnie film jest glupi i prostacki. Szpanowales tym swoim 29lvl'em, jakbys byl najwiekszym lvl'em na serwie. Podniecales sie, ze mozesz zabic duzo nizsze lvl'e.. a jak przyszlo co do czego i Cie zaczal ktos atakowac to padles w lamerski sposob. (Zwracam sie w pierwszej osobie, poniewaz domyslam sie, ze to Ty kreciles ten filmik. A jesli to nie Ty, to sorry.. slowa te sa skierowane do 'mistrzulka' na filmie..

KornikCrew
14-03-2005, 08:33
Szkoda mi było tych 15 min na ten filmik nic tam ciekawego nie bylo. Nie wiem jak nie mogles zabic tego Doma~~ jak mial deep reda moze masz wolnego kompa albo ty jestes taki wolny;]

Koko
14-03-2005, 14:52
xD
Spoko Filmik nawet, pozdro Piłkażyq<xD> od Brave Madmana
Powodzenia..
Może przyjdziesz na Pandorie?

To nie jest pilkarzyq. Pilkarzyq to char zhackowany przez tego debila.Poprostu ubłagał hasło od właściciela pod pretekstem robienia run. Także niemas pierwsza klasa z Kirina, bardzo dobrze ze sie zrookował bo więcej niż 39lvl w swoim tibijskim zyciu nie osiągnie. Ave.
Ps. Napisz gdzie teraz grasz labadziaro to ci nastukam:)
Niezły filmik.
HAUahauahauha to jeszcze lepsze. Albo żyjesz w iglo i raz w życiu widziałeś filmik pk na oczy albo masz 10 lat że ten filmik jest dla ciebie dobry. Pvp za***iste co 3 próby strzału z sd były udane, gość zabił swojego zerka. Ale nic, i tak sie to tobie podoba. Moze ci nagrac jak pekuje moim zbednym uhmakerem na starym swiecie, a tobie bedzie sie podobal bo ma 35mlvl eh?

MistrzYoda
19-03-2005, 12:27
Ja znam dobrze Kirin-Tor z rl jaka postacia grasz i kim jestes.. to zalatwimy to moze inaczej?? Kirin sie w****i jak znam zycie -.-