Pokaż pełną wersje : PK na Titanii 29 Sorcerer czyli... Besrserker i sd :)
MistrzYoda
07-03-2005, 22:42
O to i link : http://rapidshare.de/files/797408/pilkarzyq-pk.rec.html
Filmik trwa 15 minut ale warty chyba poswiecenia czasu :P
kamil 12
07-03-2005, 22:55
0.o jestem pierwszy?
No za***iscie normalnie mnie ten filmik niewchodzi -.-
Popraw linka albo co !!
Misiaczek
07-03-2005, 22:59
a ja kurna jestem drugi i te zmi stoi....no co za downy, rezerwuja sobie posta i sie ciesza ze s apierwsi.. o *** wam chodzi....
Wtw spoko filmik... ja bym tam wolal FD
takie sobie pk :>
Ofiary sie nie bronily, a ten najt (Dam~) mial duze problemy z trafieniem w siebie z uha.
No i fajnie speczyles tego zielono-czerwonego;) (Zeby nie zapeszac tak pisze)
kamil 12
07-03-2005, 23:15
a ja kurna jestem drugi i te zmi stoi....no co za downy, rezerwuja sobie posta i sie ciesza ze s apierwsi.. o *** wam chodzi....
Wtw spoko filmik... ja bym tam wolal FD
Bo przeciętny człowiek mając przeciętny zawód przeciętne wykształcenie lubi jak jest "PIERWSZY" <lol> (=
Jestem pierwszy ??
Yeah :cup:
0.o jestem pierwszy?
Popraw linka albo co !!
Lame plx ?
Nie wchodzi to chyba tylko tobie do głowy jak się 'obsługuje' rapidshare-.-
Niezły filmik.
PS. Pozdro od Malacha ;)
Prosze rehosta bo link przeciążony
Prosze rehosta bo link przeciążony
poprostu nie umiesz sciagac mi wszystko dziala
0.o jestem pierwszy?
Popraw linka albo co !!
Ogłosiłeś to już całemu światu? Jesteś the best stary -.- Też bym tak chciał
-.-
A film był nudny...
Mental II
08-03-2005, 14:22
Fajnie dedles .Ale film norma GRAtz
jezuuu takie trudne sciagnac leci na dol strony naciskasz FREE jaki ci sie na laduje to na samym dole leca takie ,,cyferki'' xD czekasz ash przeleca do 0 i pokazuje ci sie link i sciagasz :)
Btw.Fajny film xDmalo runkow troche miales ale ujdzie aa i masz troche noobowskie pvp zabic swojego summona GZ xD
kamil 12
08-03-2005, 18:51
Lame plx ?
Nie wchodzi to chyba tylko tobie do głowy jak się 'obsługuje' rapidshare-.-
Niezły filmik.
PS. Pozdro od Malacha ;)
nie lolku rapid share strona niewchodzila -.- a rapid share umiem obslugiwac tak dla twoje wiadomosci -.- X(
nie lolku rapid share strona niewchodzila -.- a rapid share umiem obslugiwac tak dla twoje wiadomosci -.- X(
Kolejny 'gniewny' =/
Czemu wszyscy się chcą ze mną kłucić ? :P
No ale dobra...
Poprostu trzeba było kilka razy spróbować i po kłopocie a nie po pierwszym razie wyskakiwać z tekstem w stylu : 'eno panie to się nieeedaaa'.
Respect.
xD
Spoko Filmik nawet, pozdro Piłkażyq<xD> od Brave Madmana
Powodzenia..
Może przyjdziesz na Pandorie?
jestescie jakimis noobkami skoro sie ekscytujecie kto byl 1. zaraz sprawdze i dam e :evul: dita
Moze mi ktos powiedziec jak obsluguje sie rapidshare?
Eh jestem na tyle inteligetny ze sam doszedlem jak to obsluzyc 8o
Bardzo śliczny film, tylko ten dead... następnym razem patrz, a nie ;P.
Wedlug mnie film jest glupi i prostacki. Szpanowales tym swoim 29lvl'em, jakbys byl najwiekszym lvl'em na serwie. Podniecales sie, ze mozesz zabic duzo nizsze lvl'e.. a jak przyszlo co do czego i Cie zaczal ktos atakowac to padles w lamerski sposob. (Zwracam sie w pierwszej osobie, poniewaz domyslam sie, ze to Ty kreciles ten filmik. A jesli to nie Ty, to sorry.. slowa te sa skierowane do 'mistrzulka' na filmie..
KornikCrew
14-03-2005, 08:33
Szkoda mi było tych 15 min na ten filmik nic tam ciekawego nie bylo. Nie wiem jak nie mogles zabic tego Doma~~ jak mial deep reda moze masz wolnego kompa albo ty jestes taki wolny;]
xD
Spoko Filmik nawet, pozdro Piłkażyq<xD> od Brave Madmana
Powodzenia..
Może przyjdziesz na Pandorie?
To nie jest pilkarzyq. Pilkarzyq to char zhackowany przez tego debila.Poprostu ubłagał hasło od właściciela pod pretekstem robienia run. Także niemas pierwsza klasa z Kirina, bardzo dobrze ze sie zrookował bo więcej niż 39lvl w swoim tibijskim zyciu nie osiągnie. Ave.
Ps. Napisz gdzie teraz grasz labadziaro to ci nastukam:)
Niezły filmik.
HAUahauahauha to jeszcze lepsze. Albo żyjesz w iglo i raz w życiu widziałeś filmik pk na oczy albo masz 10 lat że ten filmik jest dla ciebie dobry. Pvp za***iste co 3 próby strzału z sd były udane, gość zabił swojego zerka. Ale nic, i tak sie to tobie podoba. Moze ci nagrac jak pekuje moim zbednym uhmakerem na starym swiecie, a tobie bedzie sie podobal bo ma 35mlvl eh?
MistrzYoda
19-03-2005, 12:27
Ja znam dobrze Kirin-Tor z rl jaka postacia grasz i kim jestes.. to zalatwimy to moze inaczej?? Kirin sie w****i jak znam zycie -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.