Pokaż pełną wersje : GS by KNight?
Katarina_86
08-03-2005, 08:29
Mam pytanko malutkie :) jaki level EQ i skile potrzebne by zabijac Gsy ile UH? plz tell me :P
Teminerow
08-03-2005, 18:44
Hm..
no wiesz moj kumpel ubil GS'a majonc c-arma, c-helmeta k-legi i fire sworda;P znarnowal 4 UHY !
Lecz on mial 24lvl
Jak tow idzałem to latał jak głupi ale ubił GS'a!
Pozdrawiam!
@up: Jestes pewny ze to byl knight? na tym lvl? 4 uh? jak jeszcze powiesz ze z meela to znaczy ze nigdy nie widziales gs w akcji
Hm..
no wiesz moj kumpel ubil GS'a majonc c-arma, c-helmeta k-legi i fire sworda;P znarnowal 4 UHY !
Lecz on mial 24lvl
Pozdrawiam!
Ciekawe w jaki sposob....Ja majac ~49 lvl, stuff:k set, crusader helmet, gs skille 79/78 zabilem gsa solo i mi bp uh poszedl.....
Hm..
Lecz on mial 24lvl
Pozdrawiam!
Na 24 lvlu mogł co najwyżej użyć 4 UHy po czym paść...
owsik killer
08-03-2005, 19:17
fajne bujde boze jeszcze mial skille po 40 pszeciez to niemozliwe jak ci kolega poie ze zroil dezert qesta na 14 to terz uwierzysz
w dziale filmy jest film jak 21 lvl knight soluje giant spidera takze jest to mozliwe natomiast co do tych 4 uhow to na bank nie mozliwe
gs solo by knight?z bronią dwuręczną radze podchodzić z lvlem 40,z tarczą i hmmy +uhanie no może 20lvl... a na tamtym filmiku uhali knighta ;p
jeśli chodzi o rekord to na 10lvlu można próbować z hmmai i uhami up and down :)ale zajmie to więcej czasu niżeli druidowi 10lvl +mana shield i sdki
gs solo by knight?z bronią dwuręczną radze podchodzić z lvlem 40,z tarczą i hmmy +uhanie no może 20lvl... a na tamtym filmiku uhali knighta ;p
jeśli chodzi o rekord to na 10lvlu można próbować z hmmai i uhami up and down :)ale zajmie to więcej czasu niżeli druidowi 10lvl +mana shield i sdki
Widziałem ten filmik ale sorc też nie gorszy. ;)
piaskowy centaur
08-03-2005, 20:39
Ktos tam pisal ze ze skilami 78/78 czy jakos tak zuzyl bp uh na gsa moj kolega co prawda 86 elite zuzywa czsem jeden max 2 uh na gsa przy skillach 84/82
Ludzie, gadacie a nie wiezycie :). Usolowanie gsa przez knighta na tym lvlu JEST mozliwe z 4 uhami o ile ma 5 mlvl pare bpkow mana fluidow i umie grac :). Mój kolega usolował tak gsa wchodząc na górę waląc exori w dół, mana fluidy i tak dalej, fakt że miał wyższy lvl ale niższy lvl tym sposobem też może :), bo on ubił gsa z 2 uhami na 50 lvlu.
Ludzie, gadacie a nie wiezycie :). Usolowanie gsa przez knighta na tym lvlu JEST mozliwe z 4 uhami o ile ma 5 mlvl pare bpkow mana fluidow i umie grac :). Mój kolega usolował tak gsa wchodząc na górę waląc exori w dół, mana fluidy i tak dalej, fakt że miał wyższy lvl ale niższy lvl tym sposobem też może :), bo on ubił gsa z 2 uhami na 50 lvlu.
To ja juz wole zuzyc bp uh....btw na poprzedniego poszlo 9 uh.
http://members.lycos.co.uk/kubaxxx/Tibia/Filmy/Gs solo.rec
Wojtek czyli orc
08-03-2005, 22:09
ej ja chce blokowac gs mój eqp to
-crusader helmet
-crown armor
-plate legi
-platinum amulet
-vampire shield
-fire sword
ile msuze miec shieldingu zeby go blokowac?
prose o comment B)
Czarny Knajt
09-03-2005, 14:21
A żeby blokować gs jaki eq skille? tak żeby nie poszło za dużo uh
Noob Polski
09-03-2005, 16:20
Zależy, możesz zabić Gs nawet na 20lvl ale stracisz dużo uhów i hmm
Kngihtem w ogóle nie opłaca się lać GS nawet na hlvl
:D
Hmm... zeby blokna gsa wystarcza skille no powiedzmy 65/65 i nienajgorsze eq ale zeby zsolowac nienapracowac i niezuzyc zbyt duzo uh 80/80 powinno wystarczyc
Radek 666
09-03-2005, 17:02
Ciekawe w jaki sposob....Ja majac ~49 lvl, stuff:k set, crusader helmet, gs skille 79/78 zabilem gsa solo i mi bp uh poszedl.....
To jakoś słabo ci poszło. Ja solowałem knightem na 31. Skille miałem 67/65 i waliłem ze skull staffa. Poszło chyba 13~ UHów. Miałem Crown armor, knight legi, crus helmet, medusa shield i tak jak już mówiłem skull staffa.
PS. Opłaciło się bo wypadł knight armor :].
PS2. To było przed updatem najnowszym.
Czarny Knajt
09-03-2005, 19:21
Czyli wystarczą mi skille 65/65 k-arm, warrior helmet, c-shield, p-legi,fs ??
Pytam bo planuje wyprawe a niechce dednąć :evul: i ille okolo mi uhuw zejdzie ?
@Czarny Knajt
Mówisz ze masz skile 65/65. Eq wystarczy chyba. 30 lv+ to dobre wyjscie. Na nizszych levelach malo oplacalne. Tak jak napisalem z 30 lv powinno zchodzic okolo 3-4 uhy zalezy jeszcze kto wali i z czego. Czy dobry palek lub sorc z sd ;P
Eh ja pierwszego lalem na 37 z d lance skille wtedy 70+/70+ + ring . Schodzilo duzo uhow i zdazaly sie nie ciekawe sytuacje np. 200(hit gs'a) + 150 (hit gs'a) ... Mysle ze gs to nie potworek dla knighta do lvl 50 ;) ! A eq wtedy moje to c set i cr helmet.
Z własnego doświadczenie to tak:
Block:
k set wh bs vamp leather boots 8o
ja mam c armor wh bs vamp lb k armor i zchodzily mi 1-2 uhy per gs
Na bp uh poleciało 12 gs'ów, ale to nieopłacalen bo to czysta strata i exp nawet też marny, lepiej dl'ki
Solo:
c armor wh bs vamp lb k armor 11 uhów
Hehe zrobie wam to bez straty uha... bede uzywał ihów 8o 8o
:PPPPP
Lord KATuxo
11-03-2005, 22:24
Z własnego doświadczenie to tak:
Block:
k set wh bs vamp leather boots 8o
ja mam c armor wh bs vamp lb k armor i zchodzily mi 1-2 uhy per gs
Na bp uh poleciało 12 gs'ów, ale to nieopłacalen bo to czysta strata i exp nawet też marny, lepiej dl'ki
Solo:
c armor wh bs vamp lb k armor 11 uhów
Hehe zrobie wam to bez straty uha... bede uzywał ihów 8o 8o
:PPPPP
Jesli mozna zapytac to co to jest ,,wh"??(Warrior Helmet??)
WH to jest Warior helmet
Mylono często z War Hammer :P
Storm Silverhand
13-03-2005, 00:29
mój kumpel 24 lvl knight ze skilami 55/51 zmasakrował GSa z GSa xD
Poszło 9 uh :/
Prawo Kruka
13-03-2005, 11:54
Fajnie ze go wogole trafil na takich skilach.....
ej ja chce blokowac gs mój eqp to
-crusader helmet
-crown armor
-plate legi
-platinum amulet
-vampire shield
-fire sword
ile msuze miec shieldingu zeby go blokowac?
prose o comment B)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=14906&page=1
...
Mam prośbę:
Mianowicie: Możecie mówić czy "zmasakrował gs'a" przed update czy po, bo to ma znaczenie
Jestem Elite Knight skille cos kolo 95/95 lev 96 server Anticka :):) I zabijam GS z Two Handed Sworda (dla sportu)i idzie mi czasem 10 uh ale to juz taki max :D
Mam tez Elite Knight skille 67/60 lev 49 (wiem daremne skille ale to nie moj char od poczatki) na serverku Pacera :):) I tam probujac zabic GS z THS poszlo mi 2 bp uh (zostal 1 uh) i omalo zawalu nie dostalem jak zakradl mi ktos na Darashi na GS parcele mialem zero manny i nie wiedzialem czy styknie mi UH ale mialem szczescie , aha i wtedy uzywalem sword ringa wiec doliczcie +4 do Sworda. Osobiscie na Pacerku jest Elite knight (nie pamietam nicka) ale ma 40 lev skille chyba juz mu pod 100/100 podchodza<lol> i soluje juz GS spokojnie a ostatnio widzialem jak na POH wymiatal z DL :D
Wiec ludzie pamietajcie Skille Mlevele to sa najwazniejsze skladnie tibi. Mozesz miec lev 100 i nie radzic sobie z GS bo masz skille do <cenzura> a na 40 lev zabijac wsio co sie rusza i zyje.
Na antice byl kiedys koles bodajze 20 lev knight (nie wykupil wtedy jeszcze promocji) co solowal GS ale mial Druta obok ktory go uhal byl kiedys filmik na tibia.de o tym gosciu co on wyprawai i na jakich lev :):)
------
Edit by Gremlin
3 upomnienia za gadanie glupot i temat zamkniety zanim posypia sie nastepne, odpowiedz na pytanie padla na pierwszej stronie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.